ten príspevok vyššie je už editovaný.prajem microsoftu veľa šťastia do budúcnosti.budú ho naozaj potrebovať bill gates určite vedel prečo predáva a vedel aj kedy to treba predať
epo eset má takú peknú reklamu: ESET - chránime vaše digitálne svety
trochu dávnejšie som videl podobnú na jeden nebankový subjekt: AGW - vaša cesta istoty
Bez ohľadu na zodpovednosť je pre mňa Kaščák ultra xuj a ešte aj horšie,ale to sem nenapíšem...A to on vie odomňa osobne a vie aj prečo.Tlačia tam prachy celé je to neadekvátne drahé vzhľadom na kvalitu a namiesto tých reklám ktoré si platia v médiách mali investovať do skutočnej bezpečnosti.Sú plne ako org. zodpovední za to,že tam ten chlapec zostal,ale on je zas expert na výhovorky a kamošov má silných takže sa mu nič nestane a zvalia to na počasie sponzori rodine niečo zaplatia a jeho gloriola bude nepoškvrnená.
kua to tam musel byt za vietor....este by som rad vedel co to bol za stan, kedysi som v U.K.
take stany staval, aj s hlinikovou konstrukciou aj take drevenne ako cirkusove ale nikdy nam
ziadny neodfuklo, ked bol silny vietor tak sa ukotvovalo o dusu a ked bolo najhorsie tak sa zo
strany pristavil kamion aby to chranil od naporov vetra a samozrejme sa vsetky vchody museli
zakryt a zaviazat aby nefuklo dovnutra
re: tak uz so to videl na nete, ten stan bol asi z dvoch stran odktryty , tak potom nech
sa nikdo necuduje ked to vzlietne
po lete chcem odlahcit bike na klukach, a aj ked SLX su za fajn cenu dost pevne, nieco tak skarede na bike nedam no nic idem hladat daco ine funkcne a laditelne pod kilo v kompletke
fradog, ten stan nemal steny, to bola iba ako strecha nie?:(
mne sa na tych zaberoch tocenych mobilom tiez zdalo, ale zas typek s ktorym robili rozhovor a co tam bol povedal ze stan mal dve otvorene steny.....co k tomu viac dodat? skoda vyhasnuteho zivota
Stan bol vysoký a mal obrovskú plochu o ktorú sa mohol vietor oprieť a pri nárazovom vetre malo byt organizátorom hneď jasné, že to nie je bezpečné a ľudí dostať zo stanu preč.
Jednoducho podcenili vývoj počasia na čo doplatili ľudské životy a vážne zranenia.
Dnes sa ma snaží takmer každy vytočiť pls nebuď jeden z nich. Už som bol zbalený že za pol hodku vyrážak keď mi prišiel na mobil mail " niečo ako bla bla bla počas vystupena A.M.O. (podľa mna to nyje dychovka) sa zrútil 02 stage. Festival je ukončený " .
Nebolo tam práve vtedy náhodou okrem United Flavour aj AMO? To je podľa mňa hip-hop
V tom stane som bol, ale našťastie som odtiaľ včas odišiel, keďže sa mi to zdalo nudné ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
epo eset má takú peknú reklamu: ESET - chránime vaše digitálne svety
trochu dávnejšie som videl podobnú na jeden nebankový subjekt: AGW - vaša cesta istoty
Nemám rád, ked niekto zjedol vsetku mudrost sveta a z ostatných robi totalnych kkt ov
take stany staval, aj s hlinikovou konstrukciou aj take drevenne ako cirkusove ale nikdy nam
ziadny neodfuklo, ked bol silny vietor tak sa ukotvovalo o dusu a ked bolo najhorsie tak sa zo
strany pristavil kamion aby to chranil od naporov vetra a samozrejme sa vsetky vchody museli
zakryt a zaviazat aby nefuklo dovnutra
re: tak uz so to videl na nete, ten stan bol asi z dvoch stran odktryty
sa nikdo necuduje ked to vzlietne
poslem pohladnicu z Vancouveru
inak ludia neviete kedy sa bude dat vidiet shimano 2010 kompletne? chcem vidiet radu SLX
po lete chcem odlahcit bike na klukach, a aj ked SLX su za fajn cenu dost pevne, nieco tak skarede na bike nedam
mne sa na tych zaberoch tocenych mobilom tiez zdalo, ale zas typek s ktorym robili rozhovor a co tam bol povedal ze stan mal dve otvorene steny.....co k tomu viac dodat? skoda vyhasnuteho zivota
http://www.sme.sk/c/4939165/pohoda-sa-skoncila-tragicky-stan-zabil-jedneho-cloveka-a-desiatky-zranil.html
Stan bol vysoký a mal obrovskú plochu o ktorú sa mohol vietor oprieť a pri nárazovom vetre malo byt organizátorom hneď jasné, že to nie je bezpečné a ľudí dostať zo stanu preč.
Jednoducho podcenili vývoj počasia na čo doplatili ľudské životy a vážne zranenia.
Je to smutna udalost, Pohoda je naozaj skvely festival s kvalitnou hudbou. Toto si nezasluzila.
Nebolo tam práve vtedy náhodou okrem United Flavour aj AMO? To je podľa mňa hip-hop
V tom stane som bol, ale našťastie som odtiaľ včas odišiel, keďže sa mi to zdalo nudné ..