Timea v klasickom a beznom outfite vyzera omnoho lepsie ako tu
K tomu ze cely svoj zivot podriaduje svojej vizazi poviem tolko ze vo svete je znacny problem s obezitou, ludia maju problem len menej jest a nie makat na sebe vo fitku striktne dodrziavat jedalnicek ktory cloveka znacne obmedzuje, umela je ale toto čím sa stala jej nepadlo z neba nikto to nevydral za nu
Majsterka sveta v traveni casu vo fitku. Nevadi, ze nepozna skutocne hodnoty a mysli si, ze toto je v zivote dolezite. Ked zostarne, tak pochopi. Mozno.
Co ja viem.. a Saganovych x kilometrov za y minut na dvoch kolesach je nejaka "skutocna hodnota" a zivotne dolezita vec ? Nevidim ziaden rozdiel medzi nim a nou. Obidvaja su asi profi sportovci vo svojej oblasti.
Subjektivne mi pripadaju vsetky fitnessky SKAREDE JAK RIT a preto ma tento sport zaujima este o trochu menej ako cestna cyklistika.
Ježiško, keď počujem pojem "hodnoty", dělá se mi šoufl. To sú len nejaké preferencie, o ktorých si ale funďáci myslia, že majú právo nimi mlátiť ostatných po hlave. (Pred pár dňami tu kategorizáciu ľudí na báze "hodnoty" ktorú by som nazval "veriacosť" predviedol nemenovaný fórista - v slušnej spoločnosti v 3. tisícročí nikoho nezaujíma, či je niekto talibanec, katolibanec alebo iný banec a nijaký banec sa tým ani verejne neprezentuje, a už vôbec nemá pripomienky k tomu, členom ktorého banu je niekto iný)
Celkom zaujímavá hjúmnitízácka diplomka by mohla byť na tému, ako sa z pojmu ekonomického stal pojem ... nazvime to ideologický.
A späť k veci, z hentoho iba o trochu viac čiší, že je to prenesené porovnávanie kôz, ako z cyklistiky, že je to porovnávanie pipasov.
chlapci ale nemať umelé kozy tak nemá žiadne je to bežná vec na "dorovnanie" postavy
no ako tu už odznelo, ktorý že to profesionálny športovec pozná tie "skutočné hodnoty"? dokonca by som aj povedal že svojim tréningom či prípravou trávi menej času ako dajaký futbalista či cyklista.. a keď ju to aj živí tak dovidenia úplne, ich prácou je potom staranie sa o svoje telo (nie, ani mne sa tieto ženy nepáčia), aj keď určite práca dajakého analytika reklám či televízneho moderátora superstar je hodnotnejšia a ľudstvu prospešnejšia
v civile https://www.youtube.com/watch?v=NamwlF1M240
A kdo si u nás e-kola nejvíc kupuje? „Chytří lidé. Takoví, kteří si váží svého času a chtějí se dopravovat rychle a moderně. Ti, kteří využívají jízdu na kole k relaxaci a k poznání nových dosud nedosažitelných míst. A samozřejmě i lidé, kteří jej používají k práci,“ soudí Ditrich.
Nuz vidim,ze je tu kazdy odbornik a ti ludia v porote vlastne nevedia co robia.Ale budiz,na to som si na slovensku zvykol... Chlapci bol by som ale zvedavy,co ste dokazali a vydreli si Vy... Akurat mudrovat na fore,tu je kazdy panko
Aha, takze pokial clovek nepritakava tak uz nema pravo sa vyjadrit?? Ja nevravim ze si to nezasluzila a pod., sam cvicim, samozrejme nie na takej urovni ako ona, takze som rad ze robi slovensku reklamu, ale proste nepaci sa mi, najmä koli tym velkym kozam, ktore mi ku "fitness" babam nepatria... to je cele, je to moj nazor. A mozno je to len blba fotka a pri inej by som tu slintal... Ale to ze sa tu Ty navazas a sudis ludi na zaklade vyjadreneho nazoru ktory ti nevonia, to uz je dovolene co...
Tu na fore je niekedy problem rozlisit vyjadrenie osobneho nazoru a generalizovanie za cele ludstvo. Ja som napisal len moj pohlad - proste ja tomuto typu ludi nerozumiem a za dolezite povazujem uplne ine veci. To je vsetko. Je ale plno chlapov, ktori by ju na rukach nosili a plno zien, ktore v nej urcite vidia vzor. Akurat ja do tej skupiny ludi nepatrim.
Dopravný podnik asi nezaplatil faktúru za elektrinu. Miletička a okolie všetky trolejbusy mŕtve kade tade po cestách, niektoré na zastávke, niektoré pred križovatkami. Bohovská sranda
Majsterka sveta v traveni casu vo fitku. Nevadi, ze nepozna skutocne hodnoty a mysli si, ze toto je v zivote dolezite. Ked zostarne, tak pochopi. Mozno.
Dovolím si nesmelo sa spýtať, aké sú to tie "skutočné hodnoty", ktoré ona nepozná a spozná možno až keď zostarne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mladá baba celý svoj doterajší život podriadila len svojej vizáži, vrátane umelého poprsia
toto je šport ?
K tomu ze cely svoj zivot podriaduje svojej vizazi poviem tolko ze vo svete je znacny problem s obezitou, ludia maju problem len menej jest a nie makat na sebe vo fitku striktne dodrziavat jedalnicek ktory cloveka znacne obmedzuje, umela je ale toto čím sa stala jej nepadlo z neba nikto to nevydral za nu
Subjektivne mi pripadaju vsetky fitnessky SKAREDE JAK RIT a preto ma tento sport zaujima este o trochu menej ako cestna cyklistika.
Celkom zaujímavá hjúmnitízácka diplomka by mohla byť na tému, ako sa z pojmu ekonomického stal pojem ... nazvime to ideologický.
A späť k veci, z hentoho iba o trochu viac čiší, že je to prenesené porovnávanie kôz, ako z cyklistiky, že je to porovnávanie pipasov.
no ako tu už odznelo, ktorý že to profesionálny športovec pozná tie "skutočné hodnoty"? dokonca by som aj povedal že svojim tréningom či prípravou trávi menej času ako dajaký futbalista či cyklista.. a keď ju to aj živí tak dovidenia úplne, ich prácou je potom staranie sa o svoje telo (nie, ani mne sa tieto ženy nepáčia), aj keď určite práca dajakého analytika reklám či televízneho moderátora superstar je hodnotnejšia a ľudstvu prospešnejšia
v civile https://www.youtube.com/watch?v=NamwlF1M240
A kdo si u nás e-kola nejvíc kupuje? „Chytří lidé. Takoví, kteří si váží svého času a chtějí se dopravovat rychle a moderně. Ti, kteří využívají jízdu na kole k relaxaci a k poznání nových dosud nedosažitelných míst. A samozřejmě i lidé, kteří jej používají k práci,“ soudí Ditrich.
Zdroj: https://cestovani.idnes.cz/elektrokolo-turistika-e-kolo-trendy-v-cesku-baterie-ekolo-p38-/na-kolo.aspx?c=A171113_142833_na-kolo_ptp
Aha, takze pokial clovek nepritakava tak uz nema pravo sa vyjadrit?? Ja nevravim ze si to nezasluzila a pod., sam cvicim, samozrejme nie na takej urovni ako ona, takze som rad ze robi slovensku reklamu, ale proste nepaci sa mi, najmä koli tym velkym kozam, ktore mi ku "fitness" babam nepatria... to je cele, je to moj nazor. A mozno je to len blba fotka a pri inej by som tu slintal... Ale to ze sa tu Ty navazas a sudis ludi na zaklade vyjadreneho nazoru ktory ti nevonia, to uz je dovolene co...
Po trolejbusoch ostalo iba vedenie.
Dovolím si nesmelo sa spýtať, aké sú to tie "skutočné hodnoty", ktoré ona nepozná a spozná možno až keď zostarne?