ale ano, to maju z toho ze u nich ked sa len otocis za nejakou babou a usmejes hned ta zaluju za sexualne obtazovanie takze potom nech sa necuduju ze su vysledky ake su. Viem si zivo predstavit ze nejaky chlap bude robit masaz a nebude uplne presne na milimeter stlacat tam kde ma a hned tri feministky ktore to budu sledovat a pit diete coke pri tom ho oznacia za uchylaka co to robi len koli tomu aby ju osahaval. cela ***** amerika.
scarinko aj ja použijem radšej ruku ženy ak chcem zabrániť hyperventilácii. Nie každej sa páči ak máš dlaň na jej hrudnej kosti
no keby som bol zena a bol v bezvedomi, bez pulzu a nedychal tak kludne mi radsej vyzlec tricko nech mam kole hecky a stlacaj hrunik svojimi rukami ako keby som mal/a koli nejakym stupidnym predsudkom umriet, tolko moj nazor
Nechci aby som ti tu na fóre povysvetloval , aké prudko neodborne metody tu popisuješ ... a ak skutočne pracuješ ako zdravotnícky záchranár , príslušník hasičského zboru , zdravotný brat doporučujem ti aby si s tým veľmi nechválil .
Hlavne by ma zaujimalo Fire, ako si sa dostal od masaze hrudnika v suvislosti so zastavou srdca popisovanou v clanku k nejakej hyperventilacii a pouzivaniu zenskej ruky...
Za totáča boli dva druhy sedačky, robili sme na tom stovky kilometrov a nikto neriešil, či ho iná sedačka väčšia/ menšia o pár mm pošle do hrobu po dvadsiatich kilometroch. Táto nová doba produkuje bábovky..
Hlavne by ma zaujimalo Fire, ako si sa dostal od masaze hrudnika v suvislosti so zastavou srdca popisovanou v clanku k nejakej hyperventilacii a pouzivaniu zenskej ruky...
Inak nám hovorila zdravotacka, že v Čechách sa už nepoužíva dýchanie z ust do ust, ale len masáž..
Nam na autoskole tiez vraveli, ze je dolezitejsia masaz. Lebo je este nejaky vzduch v plucach aj O2 v krvi, len treba nutit srdce nech ju toci. Radsej len masirovat srdce ako sa dlho premahat aby clovek daval umele dychanie niekomu kto ma napr zakrvavenu tvar.
Fire , ako som písal , ani nevieš čo všetko nevieš ... a máš pravdu , na RZP som nesluzil , ale zato som odslúžil za 13 rokov na RLP tisíce hodín aktívnej služby , som školiteľ zdravotníckych záchranárov Kosickej zachranky , školiteľ lekárov pred atestacnou skúškou z odboru anesteziologia a intenzívna medicína na našom pracovisku ako odborník na vedenie anestézy pri torakochirgickych a trachealnych výkonoch , ako člen skúšobnej komisie Modrej hviezdy pridelujem kompetencie zdravotníckym záchranárom . Samozrejme popri práci na OAIM od 2001 ... takze si dovolím tvrdiť , že rozprávaš “ od veci” . K veľa veciam sa tu už na fóre nevyjadrujem , ale k téme ktorá sa ma bezprostredne dotýka sa proste musím . Zvlášť ak sa tu postuju take nezmysly ....
A aby som dal aj niečo k veci . Ťažko pomôžeš pacientke s odtrhnutou končatinu , tým že jej budeš tlačiť na hrudník ... ťažko pomôžeš pacientke s hystériou alebo s reakciou na ťažký stres tým , že ju budeš obchytávať cez jej vlastnú ruku . O astmatickom záchvate , pľúcnom edeme atď ani nejdem nic písať . Pri všetkých týchto a aj dalších tisíckach chorôb sa vyskytuje popri iných klinickych prejavoch aj hyperventilacia . Musíš najprv , diagnostikovať a až následne liečiť . Teda nie ty , ale kompetentni . Pochopil ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://zena.sme.sk/c/20708008/zeny-dostavaju-horsiu-prvu-pomoc-na-vine-su-ich-prsia.html?ref=trz
ale ano, to maju z toho ze u nich ked sa len otocis za nejakou babou a usmejes hned ta zaluju za sexualne obtazovanie takze potom nech sa necuduju ze su vysledky ake su. Viem si zivo predstavit ze nejaky chlap bude robit masaz a nebude uplne presne na milimeter stlacat tam kde ma a hned tri feministky ktore to budu sledovat a pit diete coke pri tom ho oznacia za uchylaka co to robi len koli tomu aby ju osahaval. cela ***** amerika.
to písal náš tuleň?
no keby som bol zena a bol v bezvedomi, bez pulzu a nedychal tak kludne mi radsej vyzlec tricko nech mam kole hecky a stlacaj hrunik svojimi rukami ako keby som mal/a koli nejakym stupidnym predsudkom umriet, tolko moj nazor
Zatlačíš na jej ruku ktorú má umiestnenu na hrudi.
Zrejme reagoval skôr na komentár scarinka
Učili nás to už pred 20 rokmi a stále to pomáha. Ak si služil na rzp tak by si to mal poznať.
Nam na autoskole tiez vraveli, ze je dolezitejsia masaz. Lebo je este nejaky vzduch v plucach aj O2 v krvi, len treba nutit srdce nech ju toci. Radsej len masirovat srdce ako sa dlho premahat aby clovek daval umele dychanie niekomu kto ma napr zakrvavenu tvar.
A aby som dal aj niečo k veci . Ťažko pomôžeš pacientke s odtrhnutou končatinu , tým že jej budeš tlačiť na hrudník ... ťažko pomôžeš pacientke s hystériou alebo s reakciou na ťažký stres tým , že ju budeš obchytávať cez jej vlastnú ruku . O astmatickom záchvate , pľúcnom edeme atď ani nejdem nic písať . Pri všetkých týchto a aj dalších tisíckach chorôb sa vyskytuje popri iných klinickych prejavoch aj hyperventilacia . Musíš najprv , diagnostikovať a až následne liečiť . Teda nie ty , ale kompetentni . Pochopil ?
SRAM XX1 radenie Grip Shift 1x11sp. Pravé
155 €
MOC 194 €