Chudak stary nad hrobom, skoro sa z toho posral a klepla ho pepka. Ten ak bude znovu prezidentom, tak Cesi budu mat coskoro predcasne prezidentske volby.
O.K. Určite si ho pozriem naživo, len je to model 2018, a na "okukovanie" na predajni som ho skladom na okolí zatiaľ nevidel. Len ma zaujalo, že je to "kolmý" pohlaď a nemalo by tam byť niečo skreslené.
ešte raz, je to render, obrázok z počítačovej grafiky, nieje to fotka skutočného bajku... tj. medzery atď nemusia úplne sedieť s realitou...
na lectore som ešte ani raz neškrabol sedlovú trubku blatom z kolesa takže pohoda
btw lto a jezus, to co robite? hanbite sa prekonat tu magicku hranicu? vsak ste uplne prestali pisat kaslite na to a hupsnite do toho, najlepsie este dnes
hacker -mam tiez z toho taky pocit. dvaja najvacsi grafomani na fore sa dohodli, ze uz nebudu pisat
ja by som na to kaslal, a este dnes by som pridal nejaky vtip, zensku, vysnivany bajk a finito, vybavena vec
cha ale potom ta zaplava prispevkov a komentov musi to byt riadny abstak
menila sa geometria medzi 2017-2018? ak nie zajdi niekde pozriet. ale ta medzera vyzera ze je fakt vacsia a podobna ako na Lectore a bohate staci. copyrightp.vitalmtb.com p.vitalmtb.com
jasné že je dosť veľká... ono to že sú v katalógu "vyfotené komponenty" ešte neznamená že sa fotili celé bajky... nieje to tak dávno čo sme tu mali link na program kde sme si skladali vysnívané bajky a tiež to skladalo z vyfotených komponentov... čiže síce reálne fotky všetkých častí bajku....ale len podľa určitého vzorca spojené v PC...
čo z toho vyplíva? je to vyrenderovaný obrázok....
keby to bola reálna fotka celého bajku, tak pri pohľade z boku je tá medzera väčšia
Jezis ,ved hadam konstrukteri nie su deti z mš aby si nevsimli taky zasadny detail ako priechodnost kolesa po prejazde blatom. Ibaže by to bol bike iba do sucha
dnes ma tak napadlo... Lto a Jezus - pamatate si ako sa raz cervo nasral a zmazal celu povodnu temu Status? Robili sme tam bordel, aj adop, a tak to cele zrusil. Mne vtedy behom sekundy zmizlo asi 200 prispevkov
Nuz len tolko k tomu, ze spolu s tou temou by ste mali obaja uz davno cez 20 000, takze kaslite uz na tu stavku, ci co to mate, a hor sa do dalsej dekady
a kukam ze lto ma uz 19999
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ešte raz, je to render, obrázok z počítačovej grafiky, nieje to fotka skutočného bajku... tj. medzery atď nemusia úplne sedieť s realitou...
na lectore som ešte ani raz neškrabol sedlovú trubku blatom z kolesa takže pohoda
ja by som na to kaslal, a este dnes by som pridal nejaky vtip, zensku, vysnivany bajk a finito, vybavena vec
menila sa geometria medzi 2017-2018? ak nie zajdi niekde pozriet. ale ta medzera vyzera ze je fakt vacsia a podobna ako na Lectore a bohate staci.
čo z toho vyplíva? je to vyrenderovaný obrázok....
keby to bola reálna fotka celého bajku, tak pri pohľade z boku je tá medzera väčšia
Nuz len tolko k tomu, ze spolu s tou temou by ste mali obaja uz davno cez 20 000, takze kaslite uz na tu stavku, ci co to mate, a hor sa do dalsej dekady
a kukam ze lto ma uz 19999
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.