chod neolutujes, cez vikend som neraz pocul rafik o koren a nic. Ta vyztuha je fakt sila. Vzadu ju nemam a na schoddoch som mal defekt
Rozmune to asi ma nafukane, ked prifukne este viac, tak sa to bude smykat a odrazat od sutrov a korenov.
1. Nepísané pravidlo je, že pri stretnutí cyklistu pozdravíš aspoň zdvihnutím prstu.
dnes som si vysiel po dlhsej dobe na XC bike,po ceste som stretol asi 20 cyklistov(na MTB + nejaky cestari),mozem dvihat(aj kyvat) aj neviem co,nikto sa nezdravi
Podobnu nevrazivost (cesta vs. mtb) som si vsimol aj ja. Neviem preco nas nemaju radi.
Ja napr. nemam problem zdravit sa aj s bezcami ci pesimi turistami.
Ja mám žilkarou rád ,včera som sa za jedného chytil a viezol sa 30km do 40km/h a to stačilo aby zaradil o koliesko viac a bol by fuč
Keď sa naša cesta rozchádzala pekne som mu poďakoval hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozmune to asi ma nafukane, ked prifukne este viac, tak sa to bude smykat a odrazat od sutrov a korenov.
ivo to je fajn co to vydrzi, ale co GRIP, tieto maju super grip, ak budu mat miniony slabsi, tak to bude sklamanie... a berem supertacky dopredu
Radšej horalku ako kvapavku!
dnes som si vysiel po dlhsej dobe na XC bike,po ceste som stretol asi 20 cyklistov(na MTB + nejaky cestari),mozem dvihat(aj kyvat) aj neviem co,nikto sa nezdravi
BTW///to som na tom az tak zle
Ja napr. nemam problem zdravit sa aj s bezcami ci pesimi turistami.
Keď sa naša cesta rozchádzala pekne som mu poďakoval hehe
http://www.kongregate.com/games/IcyLime/multitask
99 uz mi hrabe z toho