Vazne by ma zaujimalo,komu tak strasne vadili pekne hostesky na autosalonoch-akurat kukam reportaz zo Zenevy a ziadne su tam neni.
Napriklad ani v F1 uz na starte nebudu samicky.
Posahana doba slnieckarov a tlstych feministiek toto
Tesak prerobil som z 3x9 na jednoprevodnik, vymenil plaste, sedlo, gripy, a namiesto povodnych polofunkcnych dualov co tam boli dal samostatne brzdove paky a prave radenie. Vsetko postupne kupovane nove alebo zanovne z bazaru, alebo darovane tuna z fora a to som dneska 10€ platil za zhodenie kluk a starych prevodnikov... este by som potreboval mozno nejaky kratsy predstavec, 80-90mm, musim nejaky vysondovat
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Kaprak a tebe nevadi ze su tam zeny predavane ako maso, len pre potesenie slintajucich chlapov? Potom si tazko zasluzia trochu ucti ked su brane len ako zabava.
To suhlasim ze je to chora doba, ale chore je to ze chlapi sa po tom zaujimaju len o tie auta a stetky, cim viac kusov s kazdeho tym lepsie.
A niekto ich nuti aby tam boli?Su tam dobrovolne a pozornost muzov im urcite lichotila.Boli tam na sprijemnenie celej atmosfery,co kazdy normalny chlap musi uznat.Samozrejme to ale neuzna tlsta mrochta,ktora namiesto toho aby sa sla prejst do parku sa obziera doma pred telkou.A potom zo zavisti trepe o dehonestacii zien takymto sposobom a o prirodzenej krase so svojimi 100 kilami a ovisnutimy sunkami.
Takto to ja vidim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://hobby.idnes.cz/invazivni-papousek-alexandr-maly-nizozemsko-fa4-/hobby-mazlicci.aspx?c=A180314_112253_hobby-mazlicci_bma
a teraz vazne.... ako?
Napriklad ani v F1 uz na starte nebudu samicky.
Posahana doba slnieckarov a tlstych feministiek toto
To suhlasim ze je to chora doba, ale chore je to ze chlapi sa po tom zaujimaju len o tie auta a stetky, cim viac kusov s kazdeho tym lepsie.
Takto to ja vidim
Suhlasim s Kaprakom. Nikto ich do tej prace nenuti.