scary, na rozdiel od rámov zvarených z trubiek (alebo zlepených) nie je technologicky jednoduché individualizovať karbónové monokoky - znamenalo by to unikátnu formu, což sú slušné lóve v podstate vyhodené von oknom
Tuli, ano na to som myslel ale aj ta si myslim ze si mozu dovolit niektore veci upravit na mieru ale je mozne ze sa fakt mylim a je to proste borec a jazdi na tom co mu daju a hotovo.
Jasne, zahlasoval som. Len ci to budu akceptovat ked to je najma o podpore projektov v meste kde byvas. Mozno ze su natolko bystri a pochopia, ze tam chodia aj turisti a navstevnici mesta prichadzajuci za sportom a rekreaciou.
BTW: to musi byt naozaj velka skolka s tymi indianmi. (Maximálna kapacita MŠ stanovená regionálnym úradom verejného zdravotníctva je 34 detí?) A na vysadenie par desiatok vrb do kruhu je potrebna nejaka financna podpora? To by ste im mohli urobit sa 15 minut zadarmo.
Inač ťažko sa rozhodovať ale nedá sa to rozdeliť ? Tie stromky sú tak drahé? Nie je to obmedzujúce že MŠ a keď tam prídeš z dieťaťom tak ťa vyženú lebo tam nechodí tvoje dieťa alebo je to zamknuté. čí?
Dal som ti hlas .
Peter jazdí správnu veľkosť. Väčšina hobíkov jazdí zbytočne veľké rámy.
mne pripadá na pohľad že mu je malý keď na ňom sedí. O číslo vetší rám by bol určite pre neho pohodlnejší (aj pre chrbát) čo sa môže hodiť keď pretek trvá aj 5 hodín.
A videl som že jazdí rozsah kazety 11-28, v kombinácii s kľukami 53-39, čiže "klasika".
Taká otázka: jazdia "compact" kluky (50-34) aj profíci, alebo na ne pozerajú "zhora" ako na kľuky pre "hobíkov" a "dôchodcov"?
desertfremen ako už kristína povedala... problém je skôr s neprestávajúcim trendom z dôb dávno minulých keď sa jazdili obrovské rámy.. ľudia stále nevedia pochopiť že sedlovka je tam na to aby bola vysunutá a nie aby bola celá v ráme...
vážne si myslíš že sagan jazdí bajk čo mu nieje dobrý? vážne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Etapak - Suncycle Medzihorim Ultimate Trophy - 1.stage. Plan je na rok 2019
Prečo napr. Peter Sagan jazdí o číslo menší bicykel ako by mal mať na svoju výšku podľa tabuliek, a kompenzuje to 140 mm predstavcom?
to je nejaký nový trend?
Peter jazdí správnu veľkosť. Väčšina hobíkov jazdí zbytočne veľké rámy.
https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/banska-bystrica
BTW: to musi byt naozaj velka skolka s tymi indianmi. (Maximálna kapacita MŠ stanovená regionálnym úradom verejného zdravotníctva je 34 detí?) A na vysadenie par desiatok vrb do kruhu je potrebna nejaka financna podpora? To by ste im mohli urobit sa 15 minut zadarmo.
Dal som ti hlas .
Šak píšem že som ti dal hlas. /ano pumptrack /
Držím palce.
mne pripadá na pohľad že mu je malý keď na ňom sedí. O číslo vetší rám by bol určite pre neho pohodlnejší (aj pre chrbát) čo sa môže hodiť keď pretek trvá aj 5 hodín.
A videl som že jazdí rozsah kazety 11-28, v kombinácii s kľukami 53-39, čiže "klasika".
Taká otázka: jazdia "compact" kluky (50-34) aj profíci, alebo na ne pozerajú "zhora" ako na kľuky pre "hobíkov" a "dôchodcov"?
vážne si myslíš že sagan jazdí bajk čo mu nieje dobrý? vážne?