ja som kupil Jawbreaker za cca 130 a stale sa za tolko daju https://www.bike-discount.de/en/search?q=Oakley+Jawbreaker+PRIZM Uz som ich ale videl aj za 110. Odkedy ich mam ine nenosim, mam ich druhu sezonu a stale ako nove. Nosim ich na ziletku, mtb aj na tury a stale ziadne znamky pouzivania. Samozrejme kazdy nech si kupi co chce, ved od toho je tu trh, no ja mam svoje oci rad
Ma niekto skusenosti s kupou pouziteho alebo rozbaleneho tovaru (elektronika, notebooky....) z alzy?
Definicia priamo z Alzy>
Rozbalený tovar
Ide se o nové produkty, pri ktorých došlo k rozbaleniu za účelom predvedenia či nafotenia tovaru pre e-shop, prípadne boli vrátené inými zákazníkmi. Samozrejmosťou je úplné príslušenstvo sprevádzané plnou zárukou v minimálnej dĺžke 24 mesiacov.
Zánovný tovar
Do tejto kategórie patrí krátkodobo používaný tovar, ktorý je plne funkčný, nepoškodený a následne prešiel dôkladnou kontrolou našich odborníkov. Všetko je navyše podporené 21-mesačnou zárukou a veľmi zaujímavou cenou.
Použitý tovar
Použitý tovar so zárukou celých 12 mesiacov. Presne tieto kusy obsahuje kategória použitého tovaru. Sústreďuje sa tu plne funkčný tovar, ktorý obsahuje všetko potrebné k jeho plnohodnotnému používaniu. Navyše za skvelé ceny.
Kazdopadne pri preberani si to vies pred predajcom pozriet a az ked sa ti to pozdava zaplatis.
Pokial viem v ale najprv zaplatis v automate a az potom dostanes vydajny listok. Tak ako si to ma clovek pozriet pred platbou.
V BA na centrale to mate takto to mas pravdu, na mensich prevadzkach robi predajca vsetko. teda vies si to pozriet a zaplatit mu na jeho pokladni. chvilu som robil v Alza Zilina preto to viem. kazdopadne ako pise PhilJ mas 14 dni na vratenie.
Som mal moznost odskusat e-bike, aj ked len na rovine. A to je teda *****vina. Ako na to sadnes tak to ide jak motorka, pedale su len ako mimikri a ked prekrocis 25tku tak to zacne doslova brzdit. V origo stave to je dobre mozno tak hore kopcom. A bez obmedzenia to uz naozaj nie je bicykel. A to ja teda som sracka. Pre cyklistov fakt naprd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/20853208/rodicia-nechali-male-dieta-na-parkovisku-v-aute-pocas-horucavy.html?ref=trz
edit: ale mas pravdu, nie je normalne vedome nechat v lete dieta v aute (zdoraznujem vedome)
Definicia priamo z Alzy>
Rozbalený tovar
Ide se o nové produkty, pri ktorých došlo k rozbaleniu za účelom predvedenia či nafotenia tovaru pre e-shop, prípadne boli vrátené inými zákazníkmi. Samozrejmosťou je úplné príslušenstvo sprevádzané plnou zárukou v minimálnej dĺžke 24 mesiacov.
Zánovný tovar
Do tejto kategórie patrí krátkodobo používaný tovar, ktorý je plne funkčný, nepoškodený a následne prešiel dôkladnou kontrolou našich odborníkov. Všetko je navyše podporené 21-mesačnou zárukou a veľmi zaujímavou cenou.
Použitý tovar
Použitý tovar so zárukou celých 12 mesiacov. Presne tieto kusy obsahuje kategória použitého tovaru. Sústreďuje sa tu plne funkčný tovar, ktorý obsahuje všetko potrebné k jeho plnohodnotnému používaniu. Navyše za skvelé ceny.
Kazdopadne pri preberani si to vies pred predajcom pozriet a az ked sa ti to pozdava zaplatis.
mas 14 dni na odstupenie od zmluvy
V BA na centrale to mate takto to mas pravdu, na mensich prevadzkach robi predajca vsetko. teda vies si to pozriet a zaplatit mu na jeho pokladni. chvilu som robil v Alza Zilina preto to viem. kazdopadne ako pise PhilJ mas 14 dni na vratenie.
ze pozriem sa ci to nie je na aliexpresse nahodou a hľa ho https://www.aliexpress.com/item/Paint-Runner-Pro-Roller-Brush-Handle-Tool-Flocked-Edger-Office-Room-Wall-Painting-Home-Garden-Tool/32823904174.html
--ale ja chuy, preco to tu propagujem
Katka