Idem k lekárke nech mi dá nejaké lieky proti bolesti žalúdka a ta mi zoberie krv, moč a posle ma na EKG a endoskopiu, ale lieky mi nedala a žalúdok bolí ďalej
Idem k lekárke nech mi dá nejaké lieky proti bolesti žalúdka a ta mi zoberie krv, moč a posle ma na EKG a endoskopiu, ale lieky mi nedala a žalúdok bolí ďalej
existuje daky kalendar pretekov pre deti? teda detske kategorie. nechce sa mi pozerat vsetky mozne preteky a ku kazdemu zistovat ci tam je daco pre deti...
idealne bike aj behy pripadne nieco ine
no to ma nenapadlo ale aj tak tam dokopy nic nie je a toto naslo skor len take cisto detske akcie kde nie su ziadne dospelacke kategorie
pripadne aj len dake linky na dake podujatia, ako napr saganova tour, medvedica tour a take
je skoda ked sa dozviem az po termine ze nieco bolo hned vedla mna pri baraku
astro potrebujem poslat balik do ciech - nechapem trosku tej dobierke v zasielkovni - je povinna? mne prisla z ciech vidlica a poskodenu mam poslat naspat.
Jo, tiež som zostal prvýkrát prekvapený, že tam musím dať minimálnu sumu dobierky 3 eur/75 CZK. Ale v prvom prípade som to posielal synovi takže ti zostalo v rodine, druhýkrát som kupujúcemu 3 eur vrátil na účet. Neviem prečo je to tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/749739/krasna-sona-je-majsterka-slovenska-telo-ma-ako-modelka-no-ona-ziari-v-ringu/
No len je platená za jeho hlavu (kapitácia), tie konkrétne úkony jej nič nepridajú...
No pokiaľ to nebude rak, tak to bude v pohode
https://kultura.zpravy.idnes.cz/tomahawk-strbske-pleso-gojko-miti-nacelnik-velky-had-pcn-/filmvideo.aspx?c=A181009_105730_filmvideo_ts
idealne bike aj behy pripadne nieco ine
ak dakto vie o dacom pls hodte daky link
pripadne aj len dake linky na dake podujatia, ako napr saganova tour, medvedica tour a take
je skoda ked sa dozviem az po termine ze nieco bolo hned vedla mna pri baraku
http://dsl.sk/article.php?article=21689