kto chce pochopi a kto nie tomu zbytocne vysvetlovat a riesit pismenka ...
Uz som pochopil ked som si precital vlakno par stran dozadu.
Vies vela tem prebehnem, neriesim, necitam dokladne tak ma ani nenapdlo ze si tu uz pisal o tej diere a nejakom tlaku, sietkach a tak.
Ale s tym tlakom si mal pravdu a ja som to teda nezavisle od teba napisal presnejsie a nasiel aj riesenie s dvierkami.
Tak aktualizacia k mojej otazke ohladom otvoru v sedlovej rure. Po napisani mailu s obr. do DE, ze naco sluzi otvor, ze ho chcem zakryt pred blatom a ci nemaju nejaku krytku, mi dnes prisla velmi strucna odpoved, z ktorej som viac mimo ako zo samotneho otvoru
Dear Jakub,
it is on the way within envelope
Best Regards
Johannes Axer
Takze mozem kazdy den hladat nejaku krytku v shope ci uz ju nahodou nemaju
Si u nich registrovany ? Asi ti to poslali v obalke ak maju adresu. Ale blbe je, ze neprezradili teda, k comu sluzi .. a toto je zle, lebo z toho moze vyrast dalsia velka debata a ukoncit virtualny zivot dalsich clenov fora.
jasne jezusko ,este aj to vies presne ,aky JA som ,hlavne aky by som podla TEBA ne-mal byt ,akurat ze ty robis v mojom zivote "len kabaret" -ak poznas text jednej pesnicky od slobodnej europy
turbi- ale presne to kontinualne sadlo dobry frk ,tresol som ,zivot ide dalej ,ram sa asi este nezlomil ...mozme trebars pokracovat v teme ,ze ake huste by to sitko malo byt a skonci to asi pri hustom ci riedkom blate-hovne ....bavime sa srandujeme ,su to len internety a kym nam ich nezakazu ,fakt to mam na salame ...aj ked tu pisem co by mohlo akoze znacit opak
lto Takze ty si myslis, ze si podla mailu vyhladali konto, ktore som zhodou okolnosti len tento tyzden zalozil, a z dvoch adries ktore tam mam, vytipovali jednu a na tu to poslali, sami od seba, bez predosleho oznamenia, aj ked v ucte nevideli ze som objednaval ram, lebo bol objednany z ineho konta?? Nerealne
Ale nemaju, ved to pisem ze ram bol objednany na ine meno lebo sme dvaja objednavali, a este k tomu cez mcpostu... Ako by si spojili moj mail s objednavkou na iny mail a meno????????
Jaiub: vsak ja si nic nemyslim, pytal som sa len a dal moznost. V kazdom pripade napisali, ze posielaju krytku v obalke. Mozno standardna odpoved kazdemu , najprv uchlacholit a ziskat cas
A inak mozno to vedia a ty nevies, ze to vedia .. necudoval by som sa v dnesnej dobe
Nejdem sa hadat ze to tak pri inych ramoch nieje, ale: 1-pri rame je pisane ze kompatibilny jedine so side-swing presmykom, naco by to tam bolo...
2-pri spodnom tahu presmyku vychadza lanko z ramu v spodnej ramovej trubke zo spodu este pred stredom a byva tahane spodkom mufne uz vonkajsou stranou a taktiez vonkom sedlovej trubky, aspon tak to poznam a nie takto, jednak by bol priliz zalomeny bowden a aj tak je tam predsa stred kade by to islo vnutrom...
Boze co sa zapajas ked nemas co rozumne povedat. Forum je od toho aby sa diskutovalo pokial viem a poradilo v ramci moznosti, navyse som v adekvatnej teme, a za druhe ja uz som to ani nechcel riesit ale prichadzali odpovede tak reagujem na ne. Tak ak nemas cim prispiet k veci tak kludne ignoruj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz som pochopil ked som si precital vlakno par stran dozadu.
Vies vela tem prebehnem, neriesim, necitam dokladne tak ma ani nenapdlo ze si tu uz pisal o tej diere a nejakom tlaku, sietkach a tak.
Ale s tym tlakom si mal pravdu a ja som to teda nezavisle od teba napisal presnejsie a nasiel aj riesenie s dvierkami.
Dear Jakub,
it is on the way within envelope
Best Regards
Johannes Axer
Takze mozem kazdy den hladat nejaku krytku v shope ci uz ju nahodou nemaju
Si u nich registrovany ? Asi ti to poslali v obalke ak maju adresu. Ale blbe je, ze neprezradili teda, k comu sluzi
turbi- ale presne to kontinualne sadlo dobry frk
A inak mozno to vedia a ty nevies, ze to vedia .. necudoval by som sa v dnesnej dobe
Ilustracny obrazok.
2-pri spodnom tahu presmyku vychadza lanko z ramu v spodnej ramovej trubke zo spodu este pred stredom a byva tahane spodkom mufne uz vonkajsou stranou a taktiez vonkom sedlovej trubky, aspon tak to poznam a nie takto, jednak by bol priliz zalomeny bowden a aj tak je tam predsa stred kade by to islo vnutrom...