TFR v Indii je stale nad 2.1 a pri takej velkej populacii aku maju, stale ich pribude prilis vela.
Ktori moslimovia ? V Pakistane? Egypte? SAE? Ujgurovia?
Henten MAGEZ mi neveri že čína vyvíja stealth stihačky 5-tej generácie, a pod )))
A čo si myslíte prečo zatkli v Kanade finančnú riaditeľku HUAWEI?
(inak dúfam že za to sa bude LUMP a ten jeho retardovaný ansábel zodpovedať)
Je za tým biznis a" peniaze až na prvom mieste", HUAWEI je pre nich hrozba.
Ale to je jedno nechcem moc tuná rozvíjať politiku.
melies nesuvisiace hluposti bez toho, aby si o tom cokolvek relevantne napisal...
- stihacky 5. generacie vyvija kazdy - aj Rusko, aj "Europa" a uz nejaky ten piatok lietaju oi v USA a aj tiez v EU, AU ci IL, kedze F35 ma vo vyzroboji napr. viacero krajin v ramci NATO - partnerske krajiny sa na vyvoji F35 podielali aj finacne a podielaju sa aj vyrobou.
- Cina zatial nevie vyrabat napr. adekvatne motory, ale vsetko je samozrejme otazkou casu
** presna a "zavazna" definicia stihacky 5. generacie vlastne ani neexistuje..
Specifikacia 5G siete este ani nie je. Nehovoriac o tom, ze aj 4G ci 3G "triedy" boli realizovane roznymi technologiami. Co sa tyka frekvencnych pasiem, tak v CN je iny stav (a z toho vyplyvajuce aj ine poziadavky) ako napr. v EU.
Fakt je, ze Huawei ma dlhorocnu historiu v kradnuti technologii. Dokonca maju oficialny system odmien za ukoristene obchodne tajomstva a technologie. Je to obrovska korporacia s nejasnou vlastnickou strukturou, ktora dnes dokaze produkovat aj spickove produkty aj totalny odpad - nie vsetko sa da totiz ukradnut (napriklad kultura v sw inzinerstve) a nejake nasadzovanie Huawei produktov som uz zazil (lebo cena a uplatky). A bolo to zle...
Co sa tyka tovaru z CN, brat opravuje vo volnom case elektroniku a mnohe komponenty a suciastky su dostupne len z CN, prakticky tyzdenne mu chodi viacero zasielok. Miera reklamacii je vysoka - bezne predavaju falsovany a nefunkcny tovar, respektive poslu uplne nieco ine ako bolo predmetom obchodu a podobne...a ked na to cakas mesiac a pride ti nefukcna fake hlupost, dokaze to velmi potesit...
lto Qualcomm je USA firma, pre ktoru pracovali/pracuju aj slovenske mozgy.
Tak to som si asi pomylil s niecim inym, Apple vs Qualcomm ? Kaslat na to .. aj tak vsetci spehuju, to je uplne logicke, tam sa tocia take prachy, ze mozme byt radi, ze nestrielaju nahodne chodcov po ulici
5G specs uz su hotove min rok a pol .. uz prebehli aj testovania, min. niekde v Holandsku. Qualcomm, Intel a este dalsi uz vyrabaju modemy. Ale ja dufam, ze im to neprejde a chcipne im to. Ziadnu 5G nechcem. Ani 4G, ale ta uz je
Na ten ospevovany cinsky vesmirny program sa tiez treba pozriet trosku s kontextom. V principe su momentalne tam kde USA/Rusko boli v sedemdesiatych rokoch (jednoduche vesmirne stanice, vystup do volneho priestoru, aj to len tak do pol pasa aby si spravili ciarku, rover na mesiaci atd.) - aj to z velkej casti technologiu kupili od rusov alebo odkopirovali. Este maju velmi daleku cestu pred sebou aby aspon dobehli ostatne krajiny.
Najskôr len priestupok(ak teda nekopete v CHKO/NP) ale právnik nie som. A v prvom rade to by ťa/Vás musel niekto chytiť pri čine a dokázať
Viem o pár "ilegáloch" v MT a aj tu v PRG a maximálne čoho by som sa obával je to, že tam niekto natiahne drôt,dosku s klincami a pod.
Neviem kde to zaradit, tak tu by som nemal byt mimo V poslednej dobe si vsimam ze mam na vsetkych nohaviciach taketo vydrate miesta, na oboch stranach rovnako. Potom mi trklo ze mi to moze a aj zjavne robi zamok sedlovky, mam typ s dvoma srobami vid. foto. Sedlo mam posunute uplne vzadu a ten bazmek sedlovky celkom dost pretrca do strany, mate niekto podobny problem alebo skusenost? Da sa tomu nejako zabranit, alebo len vymenit sedlovku? Ak to nebudem riesit zachvilu budu vsetky gace derave... Sedlovku by som nerad menil, je lahka, bola za dobru cenu, ale hlavne celkom vyrazne pruzi a navysuje komfort, kvoli comu bola primarne kupovana... Za kazdu prinosnu radu dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vysoká TFR je principiálne v krajinách, kde kotí vojačikov do občianskej vojny alebo iných strát vyplývajúcich z miestnych podmienok, momentálne z klimatických zmien.
https://en.wikipedia.org/wiki/Total_fertility_rate#/media/File:Total_Fertility_Rate,_1950_-_2100,_World_Population_Prospects_2015,_United_Nations.gif
aj tí údajne strašne strašne kotiví zlí zlí moslimovia sú už dávno na normálnych číslach. Taký Irán je podľa TFR vyspelá krajina už od čias Pahlavíovcov a ani ten čierny turbaňák s tým nič neurobil.
TFR v Indii je stale nad 2.1 a pri takej velkej populacii aku maju, stale ich pribude prilis vela.
Ktori moslimovia ? V Pakistane? Egypte? SAE? Ujgurovia?
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
A čo si myslíte prečo zatkli v Kanade finančnú riaditeľku HUAWEI?
(inak dúfam že za to sa bude LUMP a ten jeho retardovaný ansábel zodpovedať)
Je za tým biznis a" peniaze až na prvom mieste", HUAWEI je pre nich hrozba.
Ale to je jedno nechcem moc tuná rozvíjať politiku.
melies nesuvisiace hluposti bez toho, aby si o tom cokolvek relevantne napisal...
- stihacky 5. generacie vyvija kazdy - aj Rusko, aj "Europa" a uz nejaky ten piatok lietaju oi v USA a aj tiez v EU, AU ci IL, kedze F35 ma vo vyzroboji napr. viacero krajin v ramci NATO - partnerske krajiny sa na vyvoji F35 podielali aj finacne a podielaju sa aj vyrobou.
- Cina zatial nevie vyrabat napr. adekvatne motory, ale vsetko je samozrejme otazkou casu
** presna a "zavazna" definicia stihacky 5. generacie vlastne ani neexistuje..
Specifikacia 5G siete este ani nie je. Nehovoriac o tom, ze aj 4G ci 3G "triedy" boli realizovane roznymi technologiami. Co sa tyka frekvencnych pasiem, tak v CN je iny stav (a z toho vyplyvajuce aj ine poziadavky) ako napr. v EU.
Fakt je, ze Huawei ma dlhorocnu historiu v kradnuti technologii. Dokonca maju oficialny system odmien za ukoristene obchodne tajomstva a technologie. Je to obrovska korporacia s nejasnou vlastnickou strukturou, ktora dnes dokaze produkovat aj spickove produkty aj totalny odpad - nie vsetko sa da totiz ukradnut (napriklad kultura v sw inzinerstve) a nejake nasadzovanie Huawei produktov som uz zazil (lebo cena a uplatky). A bolo to zle...
Co sa tyka tovaru z CN, brat opravuje vo volnom case elektroniku a mnohe komponenty a suciastky su dostupne len z CN, prakticky tyzdenne mu chodi viacero zasielok. Miera reklamacii je vysoka - bezne predavaju falsovany a nefunkcny tovar, respektive poslu uplne nieco ine ako bolo predmetom obchodu a podobne...a ked na to cakas mesiac a pride ti nefukcna fake hlupost, dokaze to velmi potesit...
lto Qualcomm je USA firma, pre ktoru pracovali/pracuju aj slovenske mozgy.
5G specs uz su hotove min rok a pol .. uz prebehli aj testovania, min. niekde v Holandsku. Qualcomm, Intel a este dalsi uz vyrabaju modemy. Ale ja dufam, ze im to neprejde a chcipne im to. Ziadnu 5G nechcem. Ani 4G, ale ta uz je
cize bez Huawei nebudu 5G siete?
skus si prelistovat napr. tuto temu
https://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.php?f=10&t=7553
Odpoved myslim, najdes lahko aj sam, v com je problem.
https://techbox.dennikn.sk/workers-resources-simulator-socializmu-za-ktorym-stoji-slovensky-vyvojar
Viem o pár "ilegáloch" v MT a aj tu v PRG a maximálne čoho by som sa obával je to, že tam niekto natiahne drôt,dosku s klincami a pod.
https://svet.sme.sk/c/22077910/cesi-v-obchodoch-rocne-nakradnu-tovar-za-desat-miliard-korun.html?ref=trz