Ano presne tam to bolo. No ale teraz tam je uplne novy asfalt a tak tam letel, ako keby bol nesmrtelny.
A co stalo na tej peknej ceste? Tam sa tiez da letiet rychlo.
Mám to len sprostredkovane. Že dolu si to švihal nejaky par (muž a žena). A nejaky pako vybehol som psom na cestu. Muž to nejaku zvladol, ale ta žena nie. Podrobnosti neviem, ale že ten pohlad nebol pekny. My sme videli z krčmy Hubeneho (valter) ako blika majak po peknej...
Včera som tam bol tiež a šlapal som hore a dvaja tiež dobre leteli zhora. No čo už, milujeme adrenalín. Už po včerajšej sprave nebude tadial jazdiť tak rychlo dolu.
Ako zistím opotrebenie cestného plášťa ak nemá žiaden ukazovateľ (aspoň o ňom neviem). 5000km je veľa, málo? Možno neskoro som si uvedomil, že ma čaká ďalších 1000km behom pár dní
Prosím vás, neviete odporučiť nejakú slušnú reštauráciu v okolí Borinky? Lokal patrioti? Malý tam bude mať krstiny a potrebujem niečo zabestelovat rozumne, ideálne by bolo aby tam mali aj nejaky vybeh pre deti....dakujem
zalezi od plasta..... kamos urobil na Conti 4000 4S 12000km
Michelin Lithion 2, 25mm, píšu, že je to tréningový plášť, preto som si ho vybral že vydrží viac a na horších cestách ako pretekárske plášte (ale koľko vydrží netuším). Zas toľko výkonu na cestovanie do práce nepotrebujem
OK, dik. Nič z toho by nemalo byť a hádam ani nebude kým dôjdem do BA V cestných komponentoch sa tak ešte neorientujem a ani asi nebudem orientovať, keď to nie je moja priorita...
Dopustim sa velkeho prehresku voci tunajsej komunite, ked by som osadil cannon fsi klasickou vidlou, a este k tomu opacnou (dt-cko)?? Nebudem hnany na hranicu za to?? To len tak uvazujem...
Tak rajda ci riadna Posrata xtr kazeta a micro spline orech ktory mi nepasuje na klasicky pevny naboj, ale iba boost. Tak rozmyslam ze vymenim ram za boost-ovy, a objavil som tu ten ram za zaujmavu cenu... Tiez napad menit kvoli kazete ram Ale ako inac to vyuzit uz ked je to kupene a nikto to nechce...
Sak aj to ma napadlo neboj sa ale liter a pol za karbonovu a liter za obyc je fest vela, to uz nedam ani dodatocne, aj ked by som moc chcel...
Tak mi najdite chytrolini nejaky karbon ht ram s boost osou do tych 700€ Alebo postaci kupit ci vymenit kazetu za eagla a nemusim prznit pekny ram
Sak aj to ma napadlo neboj sa ale liter a pol za karbonovu a liter za obyc je fest vela, to uz nedam ani dodatocne, aj ked by som moc chcel...
Tak mi najdite chytrolini nejaky karbon ht ram s boost osou do tych 700€ Alebo postaci kupit ci vymenit kazetu za eagla a nemusim prznit pekny ram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A co stalo na tej peknej ceste? Tam sa tiez da letiet rychlo.
Včera som tam bol tiež a šlapal som hore a dvaja tiež dobre leteli zhora. No čo už, milujeme adrenalín. Už po včerajšej sprave nebude tadial jazdiť tak rychlo dolu.
Michelin Lithion 2, 25mm, píšu, že je to tréningový plášť, preto som si ho vybral že vydrží viac a na horších cestách ako pretekárske plášte (ale koľko vydrží netuším). Zas toľko výkonu na cestovanie do práce nepotrebujem
Tak mi najdite chytrolini nejaky karbon ht ram s boost osou do tych 700€
na starom
Tak mi najdite chytrolini nejaky karbon ht ram s boost osou do tych 700€
Napr: https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-jealous-lite-2x-frames-black-darkgrey-red-869004