Ono nechcem tvrdit, ze vsetci na Giewonte boli pricetni ale co som tam zazil take plnky, ze si viem uplne lahko predstavit prichod extrem rychlej burky a pri tej plnke co tam je a kapacite chodnika sa jednoducho nepodarilo dost ludom vcas odist. To len ako, ze si nemyslim, ze vyse sto ludi z tych mas co tam teraz chodi boli uplni mimoni co sa spravania v horach tyka. Kludne sa vsak mozem mylit..
Bohužiaľ, lunaparkové atrakcie typu "lanovka" dostanú do horského prostredia aj ľudí, ktorí vzhľadom na znalosti a skúsenosti nemajú v takom teréne čo hľadať. Predpoveď sľubovala búrky, nesprávny odhad a možno aj ľahkovážnosť bola dôležitou príčinou aj na Baníkove.
nickovw08 bol asi len sarkasticky, ale ako sa uz pisalo ked vidim prichadzajucu burku valim odtial prec co mozno najrychlejsie. idealne si samozrejme pozerat burkove radary, smartphone s netom uz ma skoro kazdy clovek
na machrov sa hra kadekto, ale vysokohorska turistika nie je aktivita kde si zbalim rozok so salamou a kofolu do maleho batozka a idem lebo som pocul ze je tam krasne. proste sa musi clovek na to pripravit a ak nema skusenosti ist s niekym skusenym. a ked uz nema skuseneho v okoli tak na nete je skoro vsetko co by male vediet. ostatne su skusenosti o ktorych pises a tie ziskas len sam na sebe
Ale presne o tom to je o tom machrovaní, môžem ísť aj len s batôžkom a jedným rožkom do Tatier, ale keď už si tam neuvedomím aká je to blbosť tak ma tam asi nečaká nič príjemné, ako bolo spomenuté v tom článku, najhorši sú česi, když už jsme tu, tak jdeme
na SlovakParcelService mi slecna na podpore neodpisala ci viem presmerovat balik do parcel shopu ak uz je u kuriera ,nemate niekto stym skusenost? DPD aj GLS to vedeli spravit.. dik
Jo. Včera som sa otočil na pol ceste na Veľký Choč. Meteoblue mi stále ukazoval 20% možnosť zrážok, tak som to prepol na meteoradar kde bolo jasne vidieť príchod búrky. Večer som bol rád že sedím doma v bezpečí.
co je to skore vstavanie? kedysi to bolo 5-6 rano uz kracat. teraz aj ked ides o 8 rano mas pocit ze je to strasne skoro lebo nikde nieje ani nohy aj v partii ked chcem odchod aspon o tej 8 rano tak vraj to je strasne skoro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minimalne o 12:00 uz bolo jasne kam to ide a ze je to velke.