...Cibulu alebo propolis v liehu ale to clovek vonku na bicykli nema.
Mna tiez napadla ako prva ta cibula, ta je osvedcena. Ine ani nepoznam Ale je pravda, ze ked som dostal zihadlo na koren nosa za okuliare, siel som pre istotu na pohotovost pre injekciu (som sa zlakol ked som kukol do zrkadla)
Mna ked dopichali osy do ruky tak mi dala svokra horcicu, ako kukal som jak puk ze co ale tak mal som ruku ako hulk a za hodinu to bolo v pohode relativne.
Ale s tymi vcelami/osami je to nejake divne. Po praci som pisal kamosovi ci ide na bajk. Odpisal ze akurat dosiel z hradze a ze vletel do nejakeho roja vciel a nez sa z toho dostal tak nakupil 3 bodnutia do stehna. Ledva dosiel domov.
Kupujem 1x krát na cestak samostatné lanka a bovdeny... kupuje sa to 2ks riadiace 2ks brzdove lanko a stačí mi na cestak 2m radiaceho a 2m brzdového bovdenu?
To mas taky problem si to nahrubo zmerat? Snurka od topanok a skolske pravitko na to musi stacit ked nemas meter. Ked ti bude chybat 10cm, pobezis zas do ochodu? Ja vzdy kupim radsej viac, kludnejsie sa potom skracuje po kuskoch ako to mat presne na potrebny rozmer.
Hmm prave davali v rekame ze Kaufland rusi igelitky uplne. Mne sa to velmi nepaci. Eko tasky su bud papierove co nic neunesu a trhaju sa, navyse sa velmi nedaju pouzit opakovane alebo platene ktore su drahe. Vacsinou idem do obchodu necakane a nemam so sebou tasku. Navyse tie vacsie idelitky vyuzivam na smeti cize druhe pouzitie a nemusim minat tolko sackov na smeti co teraz budem musiet.
Ako to vidite vy?
Ja to vidim tak, ze ked si zabudnem platenu tasku, vypytam si v obchode nejaku skatulu a nakup dam do nej. Igelitku ani sacok sme z obchodu pekny rok domov nepriniesli. Do kosa nepouzivam sacky, ten po kazdom vyneseni umyjem - tie na plasty, sklo a papier su ciste, tam staci raz za cas. Vsetko je to len o pohodlnosti.
S tým košom je to fajn, tiež som nad tým uvažoval ako za starých čias... Plasty, sklo, kovy, tera samozrejme tiež triedim, ale už vidím tie reči že aj tak všetko končí na rovnakom smetisku či spaľovni Teraz ešte kúpiť nejaké sieťky na ovocie na viacnásobné použitie.
Ja nemam v kuchyni miesto takze aj ten jeden je dost. Na nejake triedenie neni moznost. Akurat velke plasty a krabice davam zvlast.
Kos sa vacsinou vynasa ked sa ide niekam von cize brat cely smetiak .... Ale tak niekto chodi von len koli smetiam. Mne tie igelitky budu chybat, nosim v tom aj do roboty jedlo, veci, hoci o hocikam, je to male skladne lahke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna tiez napadla ako prva ta cibula, ta je osvedcena. Ine ani nepoznam
Ale s tymi vcelami/osami je to nejake divne. Po praci som pisal kamosovi ci ide na bajk. Odpisal ze akurat dosiel z hradze a ze vletel do nejakeho roja vciel a nez sa z toho dostal tak nakupil 3 bodnutia do stehna. Ledva dosiel domov.
http://www.biker.sk/40910/na-majstrovstvach-sveta-horskych-elektrobicyklov-budu-pretekat-kulhavy-wyn-masters-bernard-kerr-i-julien-absalon/
Ako to vidite vy?
Kos sa vacsinou vynasa ked sa ide niekam von cize brat cely smetiak .... Ale tak niekto chodi von len koli smetiam. Mne tie igelitky budu chybat, nosim v tom aj do roboty jedlo, veci, hoci o hocikam, je to male skladne lahke.