Chalani hladam video kde ide cernoch alebo taky nejaky tmavy na biku po travnikovej trati elektricky a ked zastane tak tej elektricke zlomi stierace....neviem to tu nikde najst. Diky
Zdravím, dnes som vypletal 28 dierový ráfik na 36 dierový náboj. A musím povedať, že sa to robí veľmi zle. Ak by sa do toho niekto chcel do budúcna pustiť, tak radšej kúpte ráfik/náboj s rovnakým počtom dier. Robil som to pre kamaráta a nevedel zohnať chrómový 36d ráfik.
kto tvrdi ze zmena klimy su kydy? ja som zachytil len to, ze cast verejnosti, hlavne ta co trochu vie co to je veda, ma iste pochybnosti a povode dat a ich interpretacii. Hlavne co sa tyka ludmi sposobeneho vplyvu na zmenu klimy. Konkretny priklad: v linkovanom clanku sa akysi starosta bohorovne vyjadri, ze za spravanie toho ladovca moze globalne oteplovanie. OK, je to mozne, ale vyjadrit sa mali prave ti vedci.
Už len použitie slovných spojení "isté pochybnosti" indikujú politiku a nie vedu
V skutočnosti to je tak, že je mnoho súborov dát, ktoré sa akosi navzájom potvrdzujú. Väčšina tých dát je v podstate public.
Na roztopenie ľadovca treba X rokov sústavne teplejších ako tie stovky, tisíce, desaťtisíce, whatever predtým, čo sa ten ľadovec akumuloval. Takže je to taký rukolapný "samodôkaz", až to v riti štípe. Jedine že by si dokázal, že ho roztápali autogénom. Rovnako severná morská cesta sa neuvoľní nejakou random periódou teplejšieho počasia, ale mnohoročným "úsilím".
Tu máš hneď tri inštitúcie plné vedcov, čo sa dojemne zhodli: https://uniba.sk/detail-aktuality/back_to_page/univerzita-komenskeho/article/tri-najsilnejsie-slovenske-vedecke-institucie-sa-pridavaju-ku-globalnemu-klimatickemu-stra/
na našej fakulte alebo matfyze ak by si našiel nejakého spochybňovača, bude to buď silný neolib alebo silný alt-right, individuálny exot, ktorý s určitosťou nebude z "rovnakého alebo príbuzného odboru", keďže to by sa akosi samoznemožnil a nepublikoval by už ani riadok - nie však preto, že "nie je dovolené publikovať zakázané veci" (skutočnosť je taká, že jasných ***** typu cold fusion sa tiež publikovalo dosť), ale by dizertabilne dokázal, že mu absentuje mozog. Niečo iné to môže byť medzi týpkami, čo robia také tie politike poplatné pseudovedy, medzi neolib kekoňommi by si našiel, v dojemnej obave o kapik, popieračov dosť. K čomu treba povedať, že slovné spojenie "fyzika atmosféry" je niečo, okolo čoho ani nešli, takisto im je nejaká spektroskopia, geochémia, whatever čo s tým má niečo do činenia (to by bol dosť dlhý zoznam), španielskou dedinou. Neviem o spochybňovačovi, u ktorého by neboli motívy politické.
Realita je taká, že zhruba 20 rokov v skutočnosti nevieme, či sa ekosystém planéty UŽ nezrútil...
Boze tieto tvoje traktaty, to je zazitok. Ako v dobrom myslim. Na matfyze som studoval, o mna sa neboj. Len som chcel napisat, ze ziadne z dat jednoznacne nedokazuju ze klimaticka zmena je sposobena produkciou CO2. Kto popiera samotny fakt zmeny, tak je u mna na rovnakej lodi ako clenovia flat earth society.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som poprosil, ze keby mna niekto naucil, co znamena ked mi nefunguje Skylink a vypisuje tuto chybu.
Dik
V skutočnosti to je tak, že je mnoho súborov dát, ktoré sa akosi navzájom potvrdzujú. Väčšina tých dát je v podstate public.
Na roztopenie ľadovca treba X rokov sústavne teplejších ako tie stovky, tisíce, desaťtisíce, whatever predtým, čo sa ten ľadovec akumuloval. Takže je to taký rukolapný "samodôkaz", až to v riti štípe. Jedine že by si dokázal, že ho roztápali autogénom. Rovnako severná morská cesta sa neuvoľní nejakou random periódou teplejšieho počasia, ale mnohoročným "úsilím".
Tu máš hneď tri inštitúcie plné vedcov, čo sa dojemne zhodli:
https://uniba.sk/detail-aktuality/back_to_page/univerzita-komenskeho/article/tri-najsilnejsie-slovenske-vedecke-institucie-sa-pridavaju-ku-globalnemu-klimatickemu-stra/
na našej fakulte alebo matfyze ak by si našiel nejakého spochybňovača, bude to buď silný neolib alebo silný alt-right, individuálny exot, ktorý s určitosťou nebude z "rovnakého alebo príbuzného odboru", keďže to by sa akosi samoznemožnil a nepublikoval by už ani riadok - nie však preto, že "nie je dovolené publikovať zakázané veci" (skutočnosť je taká, že jasných ***** typu cold fusion sa tiež publikovalo dosť), ale by dizertabilne dokázal, že mu absentuje mozog. Niečo iné to môže byť medzi týpkami, čo robia také tie politike poplatné pseudovedy, medzi neolib kekoňommi by si našiel, v dojemnej obave o kapik, popieračov dosť. K čomu treba povedať, že slovné spojenie "fyzika atmosféry" je niečo, okolo čoho ani nešli, takisto im je nejaká spektroskopia, geochémia, whatever čo s tým má niečo do činenia (to by bol dosť dlhý zoznam), španielskou dedinou. Neviem o spochybňovačovi, u ktorého by neboli motívy politické.
Realita je taká, že zhruba 20 rokov v skutočnosti nevieme, či sa ekosystém planéty UŽ nezrútil...
táto verzia je realistickejšia: