Vobec nie. Len dokladac tovaru s minimalkou, hypotekou a 4 detmi, ked si kupi 5000€ bicykel, ked bude 15 rokov chodit vyjedat znamych, chodit otrhany, pit len vodu z vodovodu a varit len zemiaky v akcii, to ma ine, ako ked si niekto s platom 2000€ bez deti a so zenou rovnako zarabajucou, kupi tiez 5000€ bicykel a obom ich ukradnu. Ten dokladac uz asi nikdy taky nebude mat. Ma smolu a bude to prenho riadna rana, ak bol fanatik do bicyklov.
Pretoze su taki ludia co silou mocou take nieco chcu. Maju iny rebricek priorit. 9,5kg full nekupite za 300€ a zas s 15kg bikom sa chudak natahovat nechce, ked vyskusa ten drahy.
Ja by som sa tiez nechcel vratit k vhs kazetam, ked na karte mam 1000 filmov a z postele ci vo vlaku si pozriem co chcem.
Ale kupim. Aj ten moj mal este o 100g menej ako udaval vyrobca. Aj doma aj v obchode na zavesnej vahe. A viem, ze je to S bez pedalov. Ten lacny 15kg je tiez len udavany bez pedalov a S.
Viem, ze si to asi myslel ako extremny pripad, ale ak si dokladac tovaru s minimalkou, hypotekou a 4 detmi kupi bike za 5000€, tak by mal byt podla mna zbaveny svojpravnosti. :-/
V telefone mam momentalne 30GB suborov vlastnorucne nahratych nestiahnutych.
A filmy som mal kedysi okrem kupenych na vhs a neskor dvd stovky. Nasi kupovali v stanku tie kartonove obaly s dvd za 1€. Mame ich viac za tie roky ako ich mali kedysi pozicovne.
A ja som ich skopiroval na kartu zhorsil kvalitu a dvd mame doma zalozene kedze nemame uz dvd prehravac. Sa pokazil. Len na pc funguje mechanika.
A co je nelegalne na nahrati filmu z televizie na kazetu alebo na hdd? Nesirim to dalej. Napriklad ked niesom doma a potom si to chcem pozriet. Mam zaplatene aj film popular archiv a filmbox a hbogo a to co vidim stiahnut mozem. A aj z joj archivu stahujem a pozriem si to v praci po veceri kedze tam nemam neobmedzeny internet.
A ano mam aj mnozstvo videi pre svoju potrebu z kulturnych podujati, dovolenky
chatovacky atd vlastnorucne nahravanych.
V tv su naraz 2 filmy. Na jeden pozeram a na druhom tv dalsi nahravam.
A nemysli tym slovom film nieco ako Titanik ale aj rozne naucne dokumenty ako na Discovery jedol cervikov v prirode.
Tak nie 1000, ale 964 videi.
290 dvd za cca 1€ (1,5€)
311 filmov a dokumentov nahratych z tv vysielania
154 videi vlastnorucne nahratych alebo nahratych niekym z mojich znamych
209 videi stiahnutych z archivov stanic, malych velkych, regionalnych, alebo youtube. Je jednoduche pustit si stream, zobrazi sa najprv reklama a potom kliknem na ikonu download heleperu v prehliadaci a obsah ktory mozem legalne vidiet mozem stiahnut pre vlastnu potrebu.
alebo cez stranku downvids.net, bandicam, alebo win 10 mozem legalne stahovat pre svoju potrebu videa z youtube, alebo facebooku a aj inych stranok webkamier (kukaj.sk, atd.) a hociake video co vidim.
Ja aj tak nepozerm normalne filmy, co vyjdu do kin. Vynimocne, nejake vela ohlasovane o zvieratkach. Rozne avatary, harry poteri, bojovnici obleceni vo futuristickom obleku a podobne, ma nebavia.
Nikde nieje zakazane stiahnut nieco z youtube. nesmie sa to pouzit ako vlastne dielo a dalej to sirit, lebo ak autor to video zmaze, tak by mu vadilo, ze to nemoze zmazat aj z mojej stranky.
Tak isto aj win 10 ma moznost nahravat screen video obrazovky, alebo free program bandicam.
Hudbu nepocuvam vobec. Iba radio.
síce je to vtipné ale chlapík má taky traffic na webe aj na FB page aký ani nedúfal že mať bude..... a verím tomu že sa mu kalendár zaplnil... hlavne po tom čo ho zozdielalo zomri
úprimne... takú návštevnosť webu by mu nespravila ani tá najlepšia reklamka ako mu spravilo jeho úprimné amatérske prirodzené video
Jaiub ak by si siel cez DCA tak pri Policajnej stanici je predajna s loziskami, tam kupujem a aj iny servisaci odtial beru, maju klasiky ako sks, skf, fag atd za par evri a vedia objednat aj tu "lepsiu" kvalitu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vobec nie. Len dokladac tovaru s minimalkou, hypotekou a 4 detmi, ked si kupi 5000€ bicykel, ked bude 15 rokov chodit vyjedat znamych, chodit otrhany, pit len vodu z vodovodu a varit len zemiaky v akcii, to ma ine, ako ked si niekto s platom 2000€ bez deti a so zenou rovnako zarabajucou, kupi tiez 5000€ bicykel a obom ich ukradnu. Ten dokladac uz asi nikdy taky nebude mat. Ma smolu a bude to prenho riadna rana, ak bol fanatik do bicyklov.
Ja by som sa tiez nechcel vratit k vhs kazetam, ked na karte mam 1000 filmov a z postele ci vo vlaku si pozriem co chcem.
A mozno dal detom tahat zapalky, a trom este aj odlozi 20k na studia.
https://svet.sme.sk/c/22216349/tisice-polskych-novorodencov-rocne-koncia-na-ciernom-trhu.html
A filmy som mal kedysi okrem kupenych na vhs a neskor dvd stovky. Nasi kupovali v stanku tie kartonove obaly s dvd za 1€. Mame ich viac za tie roky ako ich mali kedysi pozicovne.
A ja som ich skopiroval na kartu zhorsil kvalitu a dvd mame doma zalozene kedze nemame uz dvd prehravac. Sa pokazil. Len na pc funguje mechanika.
A co je nelegalne na nahrati filmu z televizie na kazetu alebo na hdd? Nesirim to dalej. Napriklad ked niesom doma a potom si to chcem pozriet. Mam zaplatene aj film popular archiv a filmbox a hbogo a to co vidim stiahnut mozem. A aj z joj archivu stahujem a pozriem si to v praci po veceri kedze tam nemam neobmedzeny internet.
A ano mam aj mnozstvo videi pre svoju potrebu z kulturnych podujati, dovolenky
chatovacky atd vlastnorucne nahravanych.
V tv su naraz 2 filmy. Na jeden pozeram a na druhom tv dalsi nahravam.
A nemysli tym slovom film nieco ako Titanik ale aj rozne naucne dokumenty ako na Discovery jedol cervikov v prirode.
Tak nie 1000, ale 964 videi.
290 dvd za cca 1€ (1,5€)
311 filmov a dokumentov nahratych z tv vysielania
154 videi vlastnorucne nahratych alebo nahratych niekym z mojich znamych
209 videi stiahnutych z archivov stanic, malych velkych, regionalnych, alebo youtube. Je jednoduche pustit si stream, zobrazi sa najprv reklama a potom kliknem na ikonu download heleperu v prehliadaci a obsah ktory mozem legalne vidiet mozem stiahnut pre vlastnu potrebu.
alebo cez stranku downvids.net, bandicam, alebo win 10 mozem legalne stahovat pre svoju potrebu videa z youtube, alebo facebooku a aj inych stranok webkamier (kukaj.sk, atd.) a hociake video co vidim.
Ja aj tak nepozerm normalne filmy, co vyjdu do kin. Vynimocne, nejake vela ohlasovane o zvieratkach. Rozne avatary, harry poteri, bojovnici obleceni vo futuristickom obleku a podobne, ma nebavia.
Nikde nieje zakazane stiahnut nieco z youtube. nesmie sa to pouzit ako vlastne dielo a dalej to sirit, lebo ak autor to video zmaze, tak by mu vadilo, ze to nemoze zmazat aj z mojej stranky.
Tak isto aj win 10 ma moznost nahravat screen video obrazovky, alebo free program bandicam.
Hudbu nepocuvam vobec. Iba radio.
úprimne... takú návštevnosť webu by mu nespravila ani tá najlepšia reklamka ako mu spravilo jeho úprimné amatérske prirodzené video