Vy sa neviete vzit do koze cloveka co mu to vyhovovalo. Tak isto ako sa pravak nevie vzit do koze lavaka a nuti ho pisat pravou, ako to robili ucitelky.
Ziadny zakon nemoze vyhovovat vsetkym.
Vzdy sa najde par jedincov co im nevyhovuje.
To, ze sme mali vela znamych a boli sme vyssie postaveni v najprosperujucejsej fabrike v cssr, kde vlada liala vsetky peniaze aj do kultury mesta, ale nedokazali sme prezliect kabat a zacat podnikat, znamena, ze sme mohli mat aj ten favorit, ale nemali sme zaujem. A v zahranici boli lepsie bicykle, ako favorit?
Urcite nebol v amerike karbon di2 system.
Aj teraz favorit donedavna vyrabal dobre bicykle. Skrachoval niekolkokrat, lebo kapitalizmus.
Pisete, ako keby ste vedeli, ze ak by neprisiel prevrat, technologie by sa zastavili v 89 roku. To nemoze vediet nikto.
A z najprosperujucejsieho mesta, ktore malo vo fabrike aj vlastnu nemocnicu sme okrem rekreacii pri mori a tatier nevytiahli paty z domu. Neviem co bolo v 70tom roku na vychode. Ale asi horsie ako u nas.
„Človek prišiel na svet preto, aby tu bol, pracoval a žil. Len múdry sa snaží náš svet postrčiť ďalej, posunúť vyššie. A len vôl mu v tom bráni.“ — Jan Werich
Btw s tou rodinou a peniazmi to nie je uplne pravda, manzelka je dalsi prijem na co niektori zabudate a deti zase tolko nestoja ... skor casu ale aspon ti bike dlhsie vydrzi
Nikto nemusi byt chudobny. Je to len uhol pohladu a psychika. Niekto co ma 1000€ sa citi bohaty a niekto co ma 100 000€ sa citi chudobny. A ci chce kupit nieco, na co nema.
A ak sa citi chudobny a je na socialke, si moze tiez kupit novy karbon bik. Ide o prioritu na co da peniaze.
Miesto autobusom zacne jazdit na ukrajine od niekoho zdarma, alebo pojde peso, prestane chodit na obed do jedalne, deravu ponozku zasije, vodou z pracky zaleje wc po 3 ludoch, nema televizor, mobil, kupuje co najmenej a len v seconhande a bazare. Jedava kase z muky a najlacnejsie parky v akcii pred koncom spotreby a samotne zemiaky, chodi na navstevy vyjedat znamych. Ma len jeden kus oblecenia a perie len v umyvadle a vynimocne, nekupuje nic ak to nepotrebuje na prezitie, vsetko kalkuluje a kupuje najlacnejsie varianty, opravuje a vyraba veci co potrebuje, svojpomocne a potom si kupi drahy bik a tesi sa z neho.
Niekto co zaraba 3000€, tiez ho rovnako bavi bicyklovanie ale zdaju sa mu bicykle drahe aj za 300€.
Mne nevadi vyska mojich, ci vasich prijmov.
Vadi mi, ze nemam chvilku volneho casu na bik a ked sa vratim na vikend domov, tak som unaveny, ze nevladzem na tom bicykli. Kto z vas ma 800h nadcasu za rok, tazkej manualnej prace, kde sa nesmiete opticky zastavit a stihnut, to co inde sa stiha za 2x dlhsi cas?
Potom, ked som na 2 mesiace isiel na docasny presun inde a pracoval, ako som zvyknuty, kolegovia mi nadavali, ze som to spravil 4x rychlejsie ako oni a ze to nesmiem, lebo im zmenia normy a nebudu stihat. Tak rychlo musim robit, lebo mam tak nariadene v povodnej praci.
Neviem čo furt máte proti Vukom. Správajú sa ekologicky, šetria životné prostredie, recyklujú - napr. vodu pri splachovaní. Myslia dopredu, na budúce generácie. Aby aj im zostalo niečo z fosílnych palív. Namiesto autami chodia pešo, bicyklami. Ich manželky si nekupujú často nové topánky, oni sami často nové autá. Treba sa nad tým zamyslieť a tiež trocha prispieť k nedevastovaniu našej planéty. V 1993 som si kúpil v Sport Rysy v Poprade topánky na zimu. Chodil som v nich 17 rokov. Až ked mali 18 a boli dospelé, až potom som ich vyhodil. Z domu. Do kontajnera. Auto mením v priemere po 7 rokoch, ženu vôbec. Nemením. Prvé auto - modrý Chevrolet Celebrity automat s objemom 2,8 litra bol síce menej ekologický zas ale tréningy a preteky som koučoval z bicykla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ziadny zakon nemoze vyhovovat vsetkym.
Vzdy sa najde par jedincov co im nevyhovuje.
To, ze sme mali vela znamych a boli sme vyssie postaveni v najprosperujucejsej fabrike v cssr, kde vlada liala vsetky peniaze aj do kultury mesta, ale nedokazali sme prezliect kabat a zacat podnikat, znamena, ze sme mohli mat aj ten favorit, ale nemali sme zaujem. A v zahranici boli lepsie bicykle, ako favorit?
Urcite nebol v amerike karbon di2 system.
Aj teraz favorit donedavna vyrabal dobre bicykle. Skrachoval niekolkokrat, lebo kapitalizmus.
Pisete, ako keby ste vedeli, ze ak by neprisiel prevrat, technologie by sa zastavili v 89 roku. To nemoze vediet nikto.
A z najprosperujucejsieho mesta, ktore malo vo fabrike aj vlastnu nemocnicu sme okrem rekreacii pri mori a tatier nevytiahli paty z domu. Neviem co bolo v 70tom roku na vychode. Ale asi horsie ako u nas.
Kurna to aj ja som chudobny, nemam dom ani bajk za 5000. Pomoooc som chudobny.
aby mohol vyplakavat, ze ho 13 rocne deti porazili vo Fortnite
A ak sa citi chudobny a je na socialke, si moze tiez kupit novy karbon bik. Ide o prioritu na co da peniaze.
Miesto autobusom zacne jazdit na ukrajine od niekoho zdarma, alebo pojde peso, prestane chodit na obed do jedalne, deravu ponozku zasije, vodou z pracky zaleje wc po 3 ludoch, nema televizor, mobil, kupuje co najmenej a len v seconhande a bazare. Jedava kase z muky a najlacnejsie parky v akcii pred koncom spotreby a samotne zemiaky, chodi na navstevy vyjedat znamych. Ma len jeden kus oblecenia a perie len v umyvadle a vynimocne, nekupuje nic ak to nepotrebuje na prezitie, vsetko kalkuluje a kupuje najlacnejsie varianty, opravuje a vyraba veci co potrebuje, svojpomocne a potom si kupi drahy bik a tesi sa z neho.
Niekto co zaraba 3000€, tiez ho rovnako bavi bicyklovanie ale zdaju sa mu bicykle drahe aj za 300€.
Mne nevadi vyska mojich, ci vasich prijmov.
Vadi mi, ze nemam chvilku volneho casu na bik a ked sa vratim na vikend domov, tak som unaveny, ze nevladzem na tom bicykli. Kto z vas ma 800h nadcasu za rok, tazkej manualnej prace, kde sa nesmiete opticky zastavit a stihnut, to co inde sa stiha za 2x dlhsi cas?
Potom, ked som na 2 mesiace isiel na docasny presun inde a pracoval, ako som zvyknuty, kolegovia mi nadavali, ze som to spravil 4x rychlejsie ako oni a ze to nesmiem, lebo im zmenia normy a nebudu stihat. Tak rychlo musim robit, lebo mam tak nariadene v povodnej praci.
Ale no! Tak si bol unaveny, že si dlho do noci čumel do telky, alebo PC a nad ranom, hodinu po polnoci si sem pleskol svoje citové výlevy.