výhoda existencie v spoločenstve je deľba práce, a to vzniklo už veľmi dávno. Ked vyrábam nábytok, nebude predsa riešiť varenie obeda. A kuchár, či kuchárka nebude po večeroch vyrábať nábytok.
Toto nie je dobre prirovnanie..ako tak varit sa moze naucit kazdy,vyrabat nabytok nie..tam je rozlisny skill level..
Do restauracie len s frajerkou. Hlavne do drahej, aby som ukazal solventnost.
A mna varenie bavi. Rozvrhnem si to tak aby sa s varenim dala robit aj ina nutna cinnost. A tak isto mozem robit aj nabytok. Vsetko co si dokazem spravit sam a zaroven, nebudem musiet kupovat jednorazovo naradie, si spravim sam.
A kedze mam kamaratov, aj inzinierske siete si porobim sam. Staci ak vam kolega pozicia plombovacie klieste a peciatku do zarucaku.. Aj plyn vodu elektriku, kablovku.
Per. Ano, ten co vyraba nabytok to ma lahsie, lebo sa nauci ako tak varit.
stale cakam, ze tu dakto napise ultimatny komentar, kde vysvetli, ze minuly rezim bol proste na <> a neudrzatelny dlhodobo a ukonci tuto torturu... na tolko veci by som chcel reagovat, ale neda sa, tak zo sudka vyberam najvacsi fail: Vuk ty o sebe tvrdis, ze si racionalny clovek, ktory robi 800h nadcasov rocne (co je mimochodom protizakonne) a povies jednym dychom, ako ta zamestnavatel zdiera, lebo robis niekolkonasobne normy a zaroven, ze na inom oddeleni to flakaju a kazis im tam normy? uvedomujes si co to znamena vobec? uvedomujes si, kde je tu problem, alebo co je na tomto tvojom tvrdeni zle?
By som ti vedel rozpravat....
Pred x rokmi sme prenajali lavku a montovala sa na ruzombersky komin ( 208 m ) .Revizny technik zavesny system videl iba z fotiek. Nechcelo sa mu driapat po 200 metrovom rebriku. Stacili aj fotky. Bol to najdlhsi rebrik v mojom zivote.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://bratislava.dnes24.sk/veza-a-byty-pri-sade-janka-krala-petrzalka-ani-hlavne-mesto-s-projektom-green-park-nesuhlasia-346633
Toto nie je dobre prirovnanie..ako tak varit sa moze naucit kazdy,vyrabat nabytok nie..tam je rozlisny skill level..
Zámerne som tam kurňa nechcel dať to, že kuchárka po večeroch nebude doma programovať vlastny windows. No dostal si ma, fakt. Polepším sa.
Odbehnut na net v praci sa da, na bike je to uz vacsinou problem
A mna varenie bavi. Rozvrhnem si to tak aby sa s varenim dala robit aj ina nutna cinnost. A tak isto mozem robit aj nabytok. Vsetko co si dokazem spravit sam a zaroven, nebudem musiet kupovat jednorazovo naradie, si spravim sam.
A kedze mam kamaratov, aj inzinierske siete si porobim sam. Staci ak vam kolega pozicia plombovacie klieste a peciatku do zarucaku.. Aj plyn vodu elektriku, kablovku.
Per. Ano, ten co vyraba nabytok to ma lahsie, lebo sa nauci ako tak varit.
?
Statik to dal zbúrať.
??? Tu potrebujes len pri kolaudacii domu. Ostatne je na tebe.
Vuk ty o sebe tvrdis, ze si racionalny clovek, ktory robi 800h nadcasov rocne (co je mimochodom protizakonne) a povies jednym dychom, ako ta zamestnavatel zdiera, lebo robis niekolkonasobne normy a zaroven, ze na inom oddeleni to flakaju a kazis im tam normy? uvedomujes si co to znamena vobec? uvedomujes si, kde je tu problem, alebo co je na tomto tvojom tvrdeni zle?
By som ti vedel rozpravat....
Pred x rokmi sme prenajali lavku a montovala sa na ruzombersky komin ( 208 m ) .Revizny technik zavesny system videl iba z fotiek. Nechcelo sa mu driapat po 200 metrovom rebriku. Stacili aj fotky. Bol to najdlhsi rebrik v mojom zivote.