BA je tak veľká že kdekolvek to bude tak ten opačný koniec mesta bude frflať ale dakde pri Zváračáku je fajn strategická poloha.. kto ide smer rača a BK má to po ceste, kto ide hore na Kolibu má to kúsok.. nemá pokrytý akurát západ Kobylu.. a na juhu nič MTB neni
Podľa mňa mu radíme zle. Ide o to, či vôbec a čo s tým chcú v BA robiť. Len predajňa? Alebo pumptrack a podobne ako v Hrádku? V prvom tprípade je takmer jedno, či a kde to bude, cyklisti si k nim cestu nájdu. Ale v druhom prípade to bude horšie, takých miest nieje veľa. V hrádku to majú pekne spravené, ale taký pozemok v BA nájsť?
Ja po cyklopredajniach nerotujem. Pracujem už roky v centre mesta. Kedysi tu boli predajne a všetky sa rozutekali kade-tade. Ak niečo kupim, pride mi to na vydajne miesto zasielkovne a vyriešene.
Inak to je pravda, ako sa rozutekali tak teraz ked nie cez net tak idem do bajkuly ... mozem oprdiet cestovat dakam za predajnou. Jedina vynimka je kupa tretier
Ja akurat hladam vo vykresoch jeden jednoduchy medzikus ktory mam dat vypalit na laser, nazvyme ho platnicka s dierami a nasiel som nieco co sa tomu podoba a vola sa to zaslepka akurat ze ta ma vyrez a nedava mi logiku naco ten diel je lebo tam kde to potrebujem ja ten vyrez nema vyznam. V zostave nie je ani jedno ani druhe
Toto teraz realne "robim" a ked to napisem pride mi to ako prispevok od Vuka riadna k0k0tina
Mas super pracu. Aj ja by som taku chcel. Mne v praci nedovolia premyslat. Par krat som sa uz z manazermi pohadal. Bolo to skoro na vypoved, ale ked zistili, ze som mal pravdu, tak to ne vedenie neposunuli.
Najradsej mam takych manazerov, co sa nestaraju, ktoru cinnost vykonam skor a ktoru neskor.
Chyba my, ze nemozem sam navrhovat.
Najradsej by som pracoval niekde v teple a navrhoval robotov ako v Boston dynamics.
Takto len vstavam o 4rano, niekedy o 5hod a pracujem do 18tej a mam robit ako mukel, len svalmi a nevyuzijem svoj potencial. To sa da iba pri specifickej praci. Potom taku pracu vykonam rychlejsie a ostatni mi nadavaju, ze nemam tak hnat, ze kazim normy. Nieje to tym ze by sa im nechcelo.
Nechceli mi dat vyrobit vyrobok, ze to mam nechat niekomu skusenejsiemu na tu cinnost a ked som to aj tak spravil, vsetci si to prisli obzriet, ze to by ich nenapadlo takto sikovne vyspekulovat.
Mne moc neveria, pokladaju ma za hlupeho, lebo sa neviem jednoducho vyjadrovat, iba takto detailne a aj preto ze aj oni chcu mat niekedy pravdu. Raz som na jedneho zakrical, ze to nesmie odrezat na tom mieste, sme sa pohadali a potom ked to odrezal tak po zlozeni celku, zistil ze mu chyba 2cm. Nie vsetci si vedia v hlave predstavit hraciu kocku rozlozenu a kde maju byt bodky. Urcite poznate ten test.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Petrzka sever ma zas chillies, probike, bonky, pro cycling
toto je tak v strede by som povedal
Toto teraz realne "robim" a ked to napisem pride mi to ako prispevok od Vuka
Mas super pracu. Aj ja by som taku chcel. Mne v praci nedovolia premyslat. Par krat som sa uz z manazermi pohadal. Bolo to skoro na vypoved, ale ked zistili, ze som mal pravdu, tak to ne vedenie neposunuli.
Najradsej mam takych manazerov, co sa nestaraju, ktoru cinnost vykonam skor a ktoru neskor.
Chyba my, ze nemozem sam navrhovat.
Najradsej by som pracoval niekde v teple a navrhoval robotov ako v Boston dynamics.
Takto len vstavam o 4rano, niekedy o 5hod a pracujem do 18tej a mam robit ako mukel, len svalmi a nevyuzijem svoj potencial. To sa da iba pri specifickej praci. Potom taku pracu vykonam rychlejsie a ostatni mi nadavaju, ze nemam tak hnat, ze kazim normy. Nieje to tym ze by sa im nechcelo.
Nechceli mi dat vyrobit vyrobok, ze to mam nechat niekomu skusenejsiemu na tu cinnost a ked som to aj tak spravil, vsetci si to prisli obzriet, ze to by ich nenapadlo takto sikovne vyspekulovat.
Mne moc neveria, pokladaju ma za hlupeho, lebo sa neviem jednoducho vyjadrovat, iba takto detailne a aj preto ze aj oni chcu mat niekedy pravdu. Raz som na jedneho zakrical, ze to nesmie odrezat na tom mieste, sme sa pohadali a potom ked to odrezal tak po zlozeni celku, zistil ze mu chyba 2cm. Nie vsetci si vedia v hlave predstavit hraciu kocku rozlozenu a kde maju byt bodky. Urcite poznate ten test.