Ty saso pocmarany. Ja mam rodinu, ja mam aj nabehane, ja mam aj nalyzovane, ja mam aj naskiturovane, ja mam aj naplavane a ja mam tvoje statistiky hlavne v p...
Holubičník , neze by si nemal pravdu , len mi povedz ako si dokázal prepísať / editovať svoj príspevok v ktorom tie tri bodky na konci vety znamenali písmenka : ici bez toho , aby pod prispevkom bola správa ,že si ten príspevok editoval . Ivanov už bol napísaný ... asi máš ešte k tým nalyzovanym , odplavanym a neviem akým kilometrom , aj čo to naeditovane 😜
Niekto by tu mal spravit poriadok so vsetkymi trollmi, agresormi a vyplakavacmi. Toto nie je normalne, aby bikerske forum bolo takto zasrate sice malou, ale zato poriadne hlasnou skupinou ludi, ktori tu z toho robia zumpu... Pokial kompetentni nezasiahnu vcas, normalni ludia odialto utecu (slabsie povahy uz odosli) a zo za svojich cias uspesneho SK bike fora zostane len ekvivalent diskusnej sekcie clankov zive.sk (trolli a stoka spolocnosti).
Tu sa ukazuje, ze striktne tabulkovo nastavene pravidla fora nemozu fungovat, tu treba common sense.
Len nechápem prečo nepíše otvorené konkrétne nicky. Jediného trolla čo tu vidám je ivan. Kde je problém,tam je ivan.Neviem či mu to ešte nedošlo,ale nikto ho tu nechce,aspoň podľa reakcií ľudí na neho. Problém ale nie je v ivanovi,ja s ním problém napr nemám, nevšímame si. Problem je že ľudia reagujú na trollov ako on. Energia potom putuje nesprávnymi smermi..😉 peace
Po prvej časti kombinácie stráca Vlhová na Brignone 58 stotín sekundy. Pomýlil som sa o 8 stotín. Nevedel som, že mala včera menší zdravotný problém pre ktorý nebola ani na losovaní štartových čísel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Holubičník , neze by si nemal pravdu , len mi povedz ako si dokázal prepísať / editovať svoj príspevok v ktorom tie tri bodky na konci vety znamenali písmenka : ici bez toho , aby pod prispevkom bola správa ,že si ten príspevok editoval . Ivanov už bol napísaný ... asi máš ešte k tým nalyzovanym , odplavanym a neviem akým kilometrom , aj čo to naeditovane 😜
Tu sa ukazuje, ze striktne tabulkovo nastavene pravidla fora nemozu fungovat, tu treba common sense.
o koho sa jedna ?
ale ak Ti to nie je jasné, ignoruj jeho príspevok
Musíš navštíviť Voľby 2020 poslednú stranu. Tam sa to rozoberá
https://dennikn.sk/minuta/1768759/