Citaj: Osvedcenie o evidencii Cast I
Otazka znela: auto ste riesili ako? Nie vodicsky preukaz.
Obrazky su zo stranky ministerstva vnutra, napriek vsetkemu co sa tam za posledne roky dialo az tak hlboko dufam neklesli, aby tam mali stare uz neplatne obrazky.
Slovensko. Dane (registracne poplatky a ine cypoviny) platis za to, ze uradnici pridu do prace. Ak chces aby v tej praci aj nieco urobili platis dalsie. Kolky, poplatky.
Auto ma teraz zaujima... Skoncil mi lizing a zaroven somzmenil trvaly pobyt. Skusal som to dnes elektronicky na slovensko.sk, ale neviem, co tam mam zadat. Prepis po skonceni lizingu mi neberie, ze nemam splnomocnenie na tento ukon. Nove znacky mi vygenerovat ide. Ale potrebujem zmenit aj velky a maly technicak. Je potrebne zadat viacero ukonov, alebo sa to da na jeden vrz? Stretol sa s tym niekto?
Auto ma teraz zaujima... Skoncil mi lizing a zaroven somzmenil trvaly pobyt. Skusal som to dnes elektronicky na slovensko.sk, ale neviem, co tam mam zadat. Prepis po skonceni lizingu mi neberie, ze nemam splnomocnenie na tento ukon. Nove znacky mi vygenerovat ide. Ale potrebujem zmenit aj velky a maly technicak. Je potrebne zadat viacero ukonov, alebo sa to da na jeden vrz? Stretol sa s tym niekto?
ked som vybavoval 3tiu spz (na firemne) musel som najprv elektronicky splnomocnit sam seba na dany ukon, aby som to mohol urobit. ))
Stravil som so supportom min. vnutra nejaky ten cas, testoval to xkrat, az som to nakoniec dal ).
Ale na supporte boli velmi ochotni. To som fakt necakal a bol som prijemne prekvapeny.
Ak je to podobne s Autom, tak vela stastia.
Este mi napadlo, ci lizingova spolocnost uz odhlasila vozidlo (maju na to 30 dni) a ja ho musim znovu prihlasit. Zavolam im v pondelok. Potvrdenie o ukonceni lizingu aj splnomocnenie od lizingovej spolocnosti na prihlasenie vozidla mam doma v papierovej podobe. Vidim, ze to bude tortura, ale vyskusam to. Na klientskom centre maju asi 14 tel. cisiel, ale neberu to ani na jednom. Skusim tu podporu MVSR. Dakujem za radu
Má niekto v Bratislave alebo blízkom okolí sústruh a vedel by mi do takejto činky vysústružiť pár drážok? Zarážka už veľmi nedrží a šmýka sa to. Priemer osky cca 1cm, činky 2ks.
Toto nepojde. To by musela urobit lizingovka, lebo oni su majitelmi auta.
Sesulak Majitel som uz ja, lebo lizing je riadne ukonceny, o com mi poslali aj potvrdenie so splnomocnenim. Doobeda som sa prihlasil na portal slovensko.sk a ako vlastnik vozidla je stale uvedena lizingova spolocnost. Cize zrejme neodhlasili vozidlo. V pondelok im zavolam.
Ty máš kus papiera ktorý hovorí, že prepis auta môžeš urobiť v mene leasingovky. Nemám predstavu ako by pri bežnom používaní mohol slovensko.sk vedieť, že máš v ruke reálny papier a nie nejakú kópiu, alebo niečo podvodné
Mal som v plane splnomocnenie vo formate pdf nahrat na portal slovensko.sk, a tak by prislusny DI urobil zmenu vo vlastnictve vozidla (splnomocnenie od lizingovej spolocnosti je uradne overene). Cize takymto sposobom by sa o tom dozvedel aj uz zmienovany portal. Ako uz bolo spominane vyssie, zrejme si budem musiet vytvorit splnomocnenie elektronicky. Ale to vyriesim az v pondelok po konzultacii s centrom podpory MVSR.
Ono je to brutalne komplikovane. Ja neviem kto to navrhoval. Ja som napr. vobec nemal priradene auto k mojej firme... To bola tortura s helpdeskom. Ale zase ku cti im sluzi, ze to bolo vyriesene promptne a rychlo.
Nedavno som odosielal tlaciva elektronicky na Urad prace, kvoli tym prispevkom pre firmy. Vsetko elektronicky vyplnene, podpisane zarucenym podpisom a aj tak to vytlacili a bolo to nutne ist podpisat na urad...
Má niekto v Bratislave alebo blízkom okolí sústruh a vedel by mi do takejto činky vysústružiť pár drážok? Zarážka už veľmi nedrží a šmýka sa to. Priemer osky cca 1cm, činky 2ks.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otazka znela: auto ste riesili ako? Nie vodicsky preukaz.
Obrazky su zo stranky ministerstva vnutra, napriek vsetkemu co sa tam za posledne roky dialo az tak hlboko dufam neklesli, aby tam mali stare uz neplatne obrazky.
ked som vybavoval 3tiu spz (na firemne) musel som najprv elektronicky splnomocnit sam seba na dany ukon, aby som to mohol urobit.
Stravil som so supportom min. vnutra nejaky ten cas, testoval to xkrat, az som to nakoniec dal
Ale na supporte boli velmi ochotni. To som fakt necakal a bol som prijemne prekvapeny.
Ak je to podobne s Autom, tak vela stastia.
Toto nepojde. To by musela urobit lizingovka, lebo oni su majitelmi auta.
Ty máš kus papiera ktorý hovorí, že prepis auta môžeš urobiť v mene leasingovky. Nemám predstavu ako by pri bežnom používaní mohol slovensko.sk vedieť, že máš v ruke reálny papier a nie nejakú kópiu, alebo niečo podvodné
Nedavno som odosielal tlaciva elektronicky na Urad prace, kvoli tym prispevkom pre firmy. Vsetko elektronicky vyplnene, podpisane zarucenym podpisom a aj tak to vytlacili a bolo to nutne ist podpisat na urad...
Milan co zháňaš? Co potrebuješ? Skus zadať Barisol
Pozri sem, ak nenajdeš, registracia a položiť otazku: https://www.porada.sk/stavba
Poznám. Určite sa najde riešenie.
https://www.akufurik.sk/produktove-rady?gclid=EAIaIQobChMIt6-m6d_x6QIVGaR7Ch2dEQnkEAEYASAAEgKAnPD_BwE