Keď toto počujem o Orange, tak mi to výrazne pripomína ako malo UPC prerezanú optiku, lebo vraj zlodeji káblov išli kradnúť.
Optika prerezaná na 4 miestach na moste - tiež to dávali chvíľu dokopy
Na to sa hodi vyrok:
One must learn to be rich. To be poor, anyone can manage. (Gustavo Fring, Serial Breaking Bad)
Pred časom som videl dokument švajčiarskej televízie, v ktorom sledovali život ľudí, čo vyhrali veľké peniaze. Z ôsmych (či koľko to bolo) to úplne zruinovalo sedem, skončili väčšinou osobným bankrotom, prišli spravidla aj o to, čo vlastnili predtým. Len jeden to ustál, ten však bol značne bohatý už predtým a tiket podala len tak z pasie jeho manželka. Problém je v tom, že bežný človiečik nie je zvyknutý na priebežné príjmy a v nejakej zbesilosti si zariadi život tak, že má zrazu permanentné výdaje, ktoré nemá pokryté.
Veľmi dávno vyhral môj dedo cca dvoj-ročný príjem. Čiže žiadne extrémne milióny, ale stále dosť veľa peňazí. Zrazu bolo všetci jeho kamaráti a chceli požičať. Znova to neboli žiadne obrovské peniaze, ale bavíme sa niekde od štvrtiny do 2/3 mesačného príjmu. Niektorým aj požičal a keď chcel vrátiť, tak sa tvárili, že čo od nich chce - veď vyhral toľko peňazí, také drobné mu vlastne ani nemôžu chýbať a on im len určite chce ukázať, že je niečo viac.
Hlavne ak vyhrá nejaká nekvalifi socka, tak si samozrejme pokúpi blbosti na predvádzanie statusu ako vidí u mediálne prefláknutých smotánkových blbečkov a neuvedomuje si, že existuje aj niečo ako cost of ownership. Teda klasicky kúpi o*****, zavrie ju do klietky (možno zlatej) a potom zistí, že nemá na banány. Jav známy aj na tomto fóre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale tak zase chápem že ľudí to láka, veď kto by nechcel vyhrať 50 miliónov.
Alebo
https://prouspech.cz/vyhra-v-loterii-stesti-nebo-pricina-psychickeho-zhrouceni-jak-lide-zvladaji-velke-vyhry-a-co-delat-abyste-svou-vyhru-v-pohode-zvladli-vy/
One must learn to be rich. To be poor, anyone can manage. (Gustavo Fring, Serial Breaking Bad)
Optika prerezaná na 4 miestach na moste - tiež to dávali chvíľu dokopy
Pred časom som videl dokument švajčiarskej televízie, v ktorom sledovali život ľudí, čo vyhrali veľké peniaze. Z ôsmych (či koľko to bolo) to úplne zruinovalo sedem, skončili väčšinou osobným bankrotom, prišli spravidla aj o to, čo vlastnili predtým. Len jeden to ustál, ten však bol značne bohatý už predtým a tiket podala len tak z pasie jeho manželka. Problém je v tom, že bežný človiečik nie je zvyknutý na priebežné príjmy a v nejakej zbesilosti si zariadi život tak, že má zrazu permanentné výdaje, ktoré nemá pokryté.
Úplne super, nie?
po druhe - matovic pojde... dufam