na ceskom bikefore sa zmenili podmienky pouzitia a je tam teraz toto
Tyto podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) upravují vzájemná práva a povinnosti mezi obchodní společností MTBIKER.shop s.r.o., se sídlem Hrádok 225, Slovenská republika, PSČ 916 33, IČ: 52770222, zapsanou v obchodním rejstříku Okresního soudu Trenčín, oddíl: Sro, vložka č. 39279/R (dále jen „poskytovatel“) a třetími osobami (dále jen „uživatel“)
A co take rozbijes na bikovani? Vsak bud jazdis alebo nie, k tomu nepotrebujes forum alebo nejaky magazin Aj tu chodim viac-menej iba na forum a magazin pozrem len ked ma fakt nieco zaujme...
A nevrazivost pokracuje
To je v ri*i, mtbiker neznasam, uz nam tu chybaju iba mudrosti od imromana…
grafik 2.11.2020 13:51
Mlok si je natře na chleba levou zadní …
ja neviem, len som postrehol na skialp skupine na fb čechov čo také hovorili, za všetko zlé im tam môže slovák a ak sa nepletiem tak tí čo sa tu riadime nariadeniami vlády a dali sme sa začipovať sme len ovce
Co som si pozreral tie reakcie, tak väcsina stazujucich sa diskuterov su asi pocitacovo negramotni jedinci, pretoze si nevedia spravit shortcut na forum (stazuju sa, ze sa zmenila home page).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tyto podmínky (dále jen „obchodní podmínky“) upravují vzájemná práva a povinnosti mezi obchodní společností MTBIKER.shop s.r.o., se sídlem Hrádok 225, Slovenská republika, PSČ 916 33, IČ: 52770222, zapsanou v obchodním rejstříku Okresního soudu Trenčín, oddíl: Sro, vložka č. 39279/R (dále jen „poskytovatel“) a třetími osobami (dále jen „uživatel“)
EDIT: Aha, tak tam bude nieco viac..
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/ceske-budejovice-mestska-policie-nouzovy-stav-venceni-pes.A201030_120651_budejovice-zpravy_jbr
to je recesista, kovidiot sa ide zabavat na party s 200 ludmi lebo "je mlady a nic sa mu nemoze stat"
A budeme moci dál psát česky, nebo v rámci čistoty jazyka musíme přejít na slovenštinu?
MavasH 2.11.2020 12:49
možná tady přibudou takový ty ikonky „od 12 let“, co mají bratia v telke …
A nevrazivost pokracuje
To je v ri*i, mtbiker neznasam, uz nam tu chybaju iba mudrosti od imromana…
grafik 2.11.2020 13:51
Mlok si je natře na chleba levou zadní …
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A video ktore ma najviac videni je:
Sranda je ze druhe najhranejsie je tato haluz pre deti
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/567612-po-strelbe-pri-synagoge-vo-viedni-je-jeden-clovek-mrtvy-dalsi-zraneni/
A video ktore ma najviac videni je:
Sranda je ze druhe najhranejsie je tato haluz pre deti
Ten žralok pre deti je už prvý
ale aj tak t.z., že ako populácia sme v riadnej <>
Hahahaha je tam veru pekna vzbura
staremu jadru sa to nepaci
Ale vsak co, zvyknu si...
A k teme: https://www.bike-forum.cz/magazin/123759/nova-kapitola-bike-fora.html