som si prečítal v jednej FB diskusii. Dokonale to vystihuje nie len FB ale aj toto fórum a vlastne celý svet
predstav si to ako ZOO. Mas tam rozne zvieratka hrochy zebre antilopy mivaly srnky medvede a kdesi na konci je pavilon s o*****mi. A uz pri vstupe pocujes s pozadia vrieskat paviany a pomyslis si, ze aka je ta ZOO hlucna. Nie, nie je. Vsetky zvierata su v pohode, hroch chilluje vo vode, antilopka sa neha v klude pohladkat, prasiatka si hoveju v blate, len tie paviany furt maju nejaky problem, vkuse vrieskaju, ale je ich v porovnani s ostatnymi zvieratkami najmemej. No a tom je vlastne cely facebook.
vola sa to tu diskusne forum - cize sa diskutuje. pocet prispevkov nieje az taky podstatny akoby sa zdalo.
navyse je tu vela sikovnych ludi pri zmysloch s roznymi inymi zaujmami a profesiami - kaze vies podiskutovat, dostat radu v mnohych oblastiach no navyse nas spaja jedna zaluba - cyklistika.
ked si pozries letmo spravy alebo staci aj von oknom zistis ze nieco take si treba vazit
dnes som uspesne vyskusal roztok proti mlzeniu na okuliare ked nosite rusko. Vola sa to Hayne Mist Anti-fog, a kupil som to v optike, povedala mi ze jedno nanesenie vydrzi 3 dni. Otestoval som to teraz asi hodinu na kolobezke a funguje to. Predtym som musel mat rusko pod frnakom, inak sa nedalo ani jazdit, na kazdych semaforoch som mal uplne biele bryle, a teraz zrazu nic
Pozri nieco ako rain off na auta. A ci je to vhodne na okuliare. Ale pochybujem, ze to pomoze, lebo na bicykli okrem zjazdov nedosahujes rychlost, aby ti vietor vycistil okuliare od vody. Na aute to je ine, na dialnici ani netreba stierace.
Ja tiez mam take okuliare kde sa zahmlenie za niekolko sekund rozplynie.
Potom som kupil 2x lacnejsie bez povrchovej upravy a obe boli nosene v ten isty den hodinu posebe. Na tych lacnych to zarosenie zostalo dlho a ked sa to rozplynulo, zostali tam velke kvapocky.
Na bicykel mam s vetracimi otvormi.
Skúste holiacu penu. Nechať zaschnúť a potom vylestit. Na úplnú vodoodpudivost by som skúsil prípravok, ktorý sa používa na spätné zrkadlá áut - soft99 glaco mirror coat zero. Akurát po utreti to už nefunguje nezanecháva to ale absolútne žiadne kvapky
ja osobne by som sa poobzeral po vykonnejsich, aspon 60w, idealne 90w (neviem ci su uz aj 100w) - tym mozes potom s kludom nabijat aj laptop cez usb-c. Sice zaplatis viac, ale mas to univerzatne, na roky dopredu. Akorat treba davat pozor ci su kvalitne, "usb-if" certifikovane a ci tu certifikaciu aj splnaju (neviem aky je aktualny stav, ale bohuzial, usb-c kable a nabijacky boli dost rizikova vec, mohli ti odpalit veci)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predstav si to ako ZOO. Mas tam rozne zvieratka hrochy zebre antilopy mivaly srnky medvede a kdesi na konci je pavilon s o*****mi. A uz pri vstupe pocujes s pozadia vrieskat paviany a pomyslis si, ze aka je ta ZOO hlucna. Nie, nie je. Vsetky zvierata su v pohode, hroch chilluje vo vode, antilopka sa neha v klude pohladkat, prasiatka si hoveju v blate, len tie paviany furt maju nejaky problem, vkuse vrieskaju, ale je ich v porovnani s ostatnymi zvieratkami najmemej. No a tom je vlastne cely facebook.
navyse je tu vela sikovnych ludi pri zmysloch s roznymi inymi zaujmami a profesiami - kaze vies podiskutovat, dostat radu v mnohych oblastiach no navyse nas spaja jedna zaluba - cyklistika.
ked si pozries letmo spravy alebo staci aj von oknom zistis ze nieco take si treba vazit
https://www.google.com/webhp?hl=sk&ictx=2&sa=X&ved=0ahUKEwjW8d-H_YntAhVNKBoKHSOyAzQQPQgI
Potom som kupil 2x lacnejsie bez povrchovej upravy a obe boli nosene v ten isty den hodinu posebe. Na tych lacnych to zarosenie zostalo dlho a ked sa to rozplynulo, zostali tam velke kvapocky.
Na bicykel mam s vetracimi otvormi.
na dioptrické nefungovalo nič
https://m.alza.sk/connect-it-fast-charge-cwc-4060-bk-cerna-d5240327.htm