Jezus Cyklotrasa Vrutky - Strecno by velmi potesila, ale blizsie info neviem. Precital som si len vyjadrenia tych chaluparov. Z ich vyjadreni je zrejmy len zistny osobny egoisticky zaujem. Ake sance ma ich iniciativa?
Kazda iniciativa ma sance, ze bude zobrana do uvahy a nebude odignorovana ak to je podane spravne a presvedci to niekoho na spravnych miestach. Preto vznikla aj peticia na podporu vystavby tej cyklotrasy. To je tiez iniciativa, ktora by mala poctom podpisov ukazat, ze je vyrazne viac tych, ktorym na cyklotrase zalezi, nez tych, ktorym cyklotrasa vadi. Vsetko je to politika. Prave preto je dolezite nazbierat co najviac podpisov. Na sance chatarov sa musis pytat na Zilinskom samospravnom kraji na prislusnom odbore, ja naozaj netusim. Len som sa snazil urobit co bolo v mojich moznostiach aby cyklotrasa vznikla, pretoze ked som koncom leta zachytil snahy tych chatarov, tak ma vyslovene nahnevalo, ze si dovoluje hrstka ludi takto skusat diktovat ostatnym len z dovodu osobnych zistnych zaujmov.
Mozno nejake detaily zo zakulisia bude vediet povedat Zigo.
Jeden príklad Volodja. U nás je jedna záhradkárska "ulica" popri železnici. Ľudia z panelákov tam nachádzajú kľud a záhradkárstvo je tiež koníček. Urobili si tam chodník... (platia tam nájom) Jednoducho, majú to tam zveľadené. Majú alebo nemajú právo zlostiť sa, keď im tadiaľ jazdím na bicykli?
Na sance chatarov sa musis pytat na Zilinskom samospravnom kraji na prislusnom odbore, ja naozaj netusim. Len som sa snazil urobit co bolo v mojich moznostiach aby cyklotrasa vznikla, pretoze ked som koncom leta zachytil snahy tych chatarov, tak ma vyslovene nahnevalo, ze si dovoluje hrstka ludi takto skusat diktovat ostatnym len z dovodu osobnych zistnych zaujmov.
Nj, ti chalupari asi neprotestovali proti vyrubu stromkov, hluku a zasahu do prostredia, ked im tam stavali prijazdove cesty...
A ano, to som mal na mysli, ze ako su nakloneni myslienke cyklotrasy zupanka a poslanci. V BA mrte ludi podpisalo peticiu, aby Zidovska ulica bola pesia zona. Tak sa aj stalo, ale novej starostke na zrusenie zakazu aut stacil velmi silny lobing cloveka, ktory sice na Zidovskej vlastni par bytov, ale trvale bydlisko ma na vychod od PP.
Tak ZSK by nakloneny cyklotrase mal byt, ale na to sa spoliehat netreba. Treba proste pripomenut, ze ludia ten vyvoj sleduju a na cyklotrasu cakaju. Preto peticia. Precitaj si aj clanky o postupe prac pri planovani cyklotrasy. Nie je to len hypoteticka myslienka, realne sa na tom projekte pracuje:
😂😂😂😂 v Bratislavskom kraji sa dostaneš z jednej obce do druhej minimálne tromi cestami. V za kraji vedie jedna jediná cesta od jedného okresného mesta do druhého (napr. ZA-MT, LM-TS, DK-TS, TS-NO...)
Dovysvetlim par veci. Volodja sa pytal ake sance ma ich iniciativa- velke, kedze kraj pripravu prerusil, v podstate im vyhovel. Pochopil som to tak, ze ak priamo zupanka neda pokyn pre odbor dopravy, tak v priprave pokracovat nebudu. Jezus ZA - Terchova useky vo vystavbe, ZA - PB ma stav povolenie, ZA - Rajecke ma uzemne povolenie, ZA - KNM ma este iba studiu ale vytvorilo sa aspon zdruzenie obci. Relativne vela sa toho pripravuje a nieco aj stavia aj v ZA.
to keby teraz robim, tak asi len ako "sluzbu verejnosti" vo volnom case . Verim ale ze doucovatelov sa najde, teraz cez skype a pod. Ked nie, tak mozem este skusit posunut pre ludi co robia/robili korespondencne seminare (sutaze) z mat/fyz/inf a vela z nich robi doucovania aj, akorat ze asi najlacnejsi nebudu.
Poradil som mu nech skúsi tu, že je tu kopec šikovných ľudí a rýchlo sa to potvrdilo.
Ale ozaj vidím, že je v koncoch, už aby zasa fungovali školy ako školy.
Ja som úplne stará generácia a v tomto smere mi to nikdy aj tak nešlo. Ja mu viem poradiť len takto: 😁
Ani fyzika a ani matika mne nikdy nešla.
Ďakujem za pomoc ešte raz aj ja.
Jeden príklad Volodja. U nás je jedna záhradkárska "ulica" popri železnici. Ľudia z panelákov tam nachádzajú kľud a záhradkárstvo je tiež koníček. Urobili si tam chodník... (platia tam nájom) Jednoducho, majú to tam zveľadené. Majú alebo nemajú právo zlostiť sa, keď im tadiaľ jazdím na bicykli?
V zime je to moja jedna z alternatívnych dochádzkových ciest. Minulý rok na vzdialenejšej strane od Trstenej tam bola nelegálna skládka komunálneho odpadu. Tento rok sa tam postavila nejaká chatka a pred ňou tiež vznikla nelegálna skládka pneumatík (ale podľa všetkého to nemajú na svedomí chatári). Chatárov som tam poriadne nikdy nevidel, niekto sa na teba hneval Aj keď neviem pre koho tú cetičku postavili, keďže vedie nikam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nj, ti chalupari asi neprotestovali proti vyrubu stromkov, hluku a zasahu do prostredia, ked im tam stavali prijazdove cesty...
A ano, to som mal na mysli, ze ako su nakloneni myslienke cyklotrasy zupanka a poslanci. V BA mrte ludi podpisalo peticiu, aby Zidovska ulica bola pesia zona. Tak sa aj stalo, ale novej starostke na zrusenie zakazu aut stacil velmi silny lobing cloveka, ktory sice na Zidovskej vlastni par bytov, ale trvale bydlisko ma na vychod od PP.
Cyklotrasa, ktorá spojí Žilinu a Martin, má ukončené posudzovanie vplyvov na životné prostredie
Prepojenie Žiliny a Martina cyklotrasou - po ukončení posudzovania požiada župa o územné rozhodnutie
Pre projekt cyklotrasy Žilina - Vrútky - Martin bolo vydané právoplatné záverečné stanovisko
Mapa planovanej cyklotrasy
Len som trochu nepochopil tým lavičkám otočeným k cyklotrase a nie k Turcu
A neda sa teraz ako cyklotrasa pouzit tunel?
Jezus ZA - Terchova useky vo vystavbe, ZA - PB ma stav povolenie, ZA - Rajecke ma uzemne povolenie, ZA - KNM ma este iba studiu ale vytvorilo sa aspon zdruzenie obci. Relativne vela sa toho pripravuje a nieco aj stavia aj v ZA.
https://zpravy.aktualne.cz/regiony/olomoucky/muz-sel-s-ponikem-na-prochazku-vymenil-ho-za-slivovici-polic/r~da4d131c34a511eb95caac1f6b220ee8/
vedel by mi tu niekto pomoct/poradit s fyzikou ???
normlne ma vyplo a neviem pohnut s tymto:
6"
Vela stastia s ucenim deti
skoda ze nebyvas blizsie - normalne mi to prestava palit - doucovatel by sa zisiel
Ale ozaj vidím, že je v koncoch, už aby zasa fungovali školy ako školy.
Ja som úplne stará generácia a v tomto smere mi to nikdy aj tak nešlo. Ja mu viem poradiť len takto: 😁
Ani fyzika a ani matika mne nikdy nešla.
Ďakujem za pomoc ešte raz aj ja.
V zime je to moja jedna z alternatívnych dochádzkových ciest. Minulý rok na vzdialenejšej strane od Trstenej tam bola nelegálna skládka komunálneho odpadu. Tento rok sa tam postavila nejaká chatka a pred ňou tiež vznikla nelegálna skládka pneumatík (ale podľa všetkého to nemajú na svedomí chatári). Chatárov som tam poriadne nikdy nevidel, niekto sa na teba hneval