Tak trocha aj naivita zamestnancov oranzoveho operatora. Pokial nemas podpisany papier so slubovanymi peniazmi, ziadnej korporacii sa neda verit. Vela ludi si neuvedomuje, ze HR pracuje v zaujme firmy, nie zamestnancov. Aj ked sa tvaria naopak.
K teme, bohuzial platovo a karierne sa posuva najrychlejsie vymenou prace, tak su vacsinou nastavene interne procesy. Ja som zatial nikde nepracoval viac ako 3 roky.
zihadlo 5 Vieš ako sa vraví, manželku (čisto teoreticky !!) vymeniť môžeš, vlastnú firmu nikdy😎 Lubik tak to teda , keď však vidím ako v pohode je Gauner, celkom mi to dáva zmysel
Ja som raz bol v jednej robote, kde robili samé baby (v hale, materiál išiel z ruky do ruky...)... Tam som sa tešil ale rýchlo ma to prešlo... Problém bol v tom, že aj keď vedeli čiastočne po slovensky, všetko rozprávali po maďarsky a po čase bolo vidno ako ich to nebaví sa so mnou baviť lebo sa im ťažko hovorí... Aj som tam patrične dlho vydržal... Týždeň 😄
Lebo my mame v pazi… oni vsetko beru hrozne vazne 🤣 si mal vidiet ako boli odute ked zistili ze mam novy dom 🙈 sice obi maju byt ktory je realne ich a nemaju hypo, ja mam hypo jak svet ale aj tak dokazu zavidiet 🙈 sice nemaju co, ale to je proste “zenska logika” 🤣
Clovek by aj rad mal duhovy bicykel, ale nemoze, lebo maju na ten vzor "patent". Je sice volne siritelny...no za akych podmienok .
No dnes som zmokol a bola krásna dúha. Chcel som cvaknúť ale nebola vhodná kompozícia. K tomuto príspevku by sa to hodilo ako riť na šerbeľ. Určité kategórie ľudí musia zažívať strašnú traumu, keď prší a svieti slnko. U mňa je to už diagnóza keď vidím dúhu, nenapadne ma, že pekná dúha, ale čo asi zažívajú teraz dezoláti.
Ale či má niekto patent na dúhu som si nie istý. Kto? UCI? NHS? Príroda?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K teme, bohuzial platovo a karierne sa posuva najrychlejsie vymenou prace, tak su vacsinou nastavene interne procesy. Ja som zatial nikde nepracoval viac ako 3 roky.
Tá istá firma, tá istá pozícia.
...a myslím, že niesom vyhorený 🤔
Reklamácie 😄
Lubik tak to teda
Len aby vydržal čo najdlhšie🙏
No dnes som zmokol a bola krásna dúha. Chcel som cvaknúť ale nebola vhodná kompozícia. K tomuto príspevku by sa to hodilo ako riť na šerbeľ. Určité kategórie ľudí musia zažívať strašnú traumu, keď prší a svieti slnko. U mňa je to už diagnóza keď vidím dúhu, nenapadne ma, že pekná dúha, ale čo asi zažívajú teraz dezoláti.
Ale či má niekto patent na dúhu som si nie istý. Kto? UCI? NHS? Príroda?
Osobne nechapem ako dokaze niekto vydrzat na jednom mieste 5..10..15..20 rokov..
Ja by som chcel ostať na terajšom mieste aspoň ešte 20-30 rokov... A robiť stále to isté - čakať, kedy cinknú peniaze v kasičke!
P.S. - platí ma Sociálna poisťovňa