nóó a ja stále čakám na vyúčtovanie za tento rok.... prvý rok takže preddavky zámerne nechané nižšie len na 100€/ mesiac... a spotreba za rok cca 12MWh takže nejaký miernučký nedoplatok očakávam každopádne nakoniec vcelku ok.. počítal som s ročnou spotrebou cca 15MWh aj s tým miernym nedoplatkom čo by tam bol.. takže reálna spotreba nižšia o 3MWh je príjemným prekvapením
a ked nezdvihnes nepokryjes ani naklady - tak si vyber. nevraviac o tom ze ti momentalne dost vyrazne rastu aj naklady v domacnosti ktore treba pokryt, nielen vo firme.
Ceny dvihnúť je úplne ľahké
ale môže sa stať, že za ne nič nepredáš
To mi je jasne, ale naklady rastu aj konkurencii a tiez s tym musi nieco robit. A zakaznik, ked nebude mat kde kupit lacnejsie tak kupi. Sice sa mozno obmedzi a kupi menej, lebo aj jemu isto vzrastli naklady.
Aj tak si to odseru v tom retazci koncovi zakaznici (bezni ludia), pretoze platy im urcite neporastu tak, ako im porastu naklady. Budu sa musiet uskromnit. Dobre uz bolo. Bohuzial.
Ono tak v skratke,ja vyrabam nepredavam a na kazdu jednu suciastku robim novu CP a ak sa to nahodou uz vyrabalo a ja si nepamatam aku som tam dal cenu napr. teraz dam cenu 4€ za ks a od zakaznika mi pride spatna vazba, vsak pred 3rokmi ste mi to spravili za 1,5€ks,a ak nechces prist o zakazky tak musis robit velmi vela kompromisov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A skus mi prosim ta povedat ktora nie je draha? A ci vlavo alebo v pravo
https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/646014-zverejnili-ceny-elektriny-a-plynu-v-krajinach-eu-slovensko-dopadlo-relativne-dobre-pozrite-si-tie-rozdiely/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox
Ja som si robil srandu skor z pohladu domacich uzivatelov.
Ja som si robil srandu skor z pohladu domacich uzivatelov.
Tak ako vieme od toho sa nam odvodzuju aj ceny tovarov a sluzieb
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A co mas dlhodobe zmluvy s vopred pevne definovanymi cenami? Ci konkurencia ceny nedviha?
To mi je jasne, ale naklady rastu aj konkurencii a tiez s tym musi nieco robit. A zakaznik, ked nebude mat kde kupit lacnejsie tak kupi. Sice sa mozno obmedzi a kupi menej, lebo aj jemu isto vzrastli naklady.
Aj tak si to odseru v tom retazci koncovi zakaznici (bezni ludia), pretoze platy im urcite neporastu tak, ako im porastu naklady. Budu sa musiet uskromnit. Dobre uz bolo. Bohuzial.