Ano treba mat lacneho zubara na dedine ako moja manzelka ked za 7 rokov dala zubarovi 50€ a potom profikovi co to daval do kopy a onadaval sa a jediny slusny vyraz, co mozem pouzit na to, co videl bol mordor sme dali 1500 kamaratsky (stravila tam dokopy mozno 12 hod cisteho casu za si 5 navstev, prva bola 4.5 hod) tak radsej dat 400 za to, ze to bude OK a na prvu supu.
rovnaký problém som mal tiež "dedinský masár" v štýle prehliadka bez rontgenu, máš to dobré dojdi na rok... také niečo ako výchova k správnej hygiene, alebo že by ju tam robili nula bodov, vrtať tak aby to čo najviac bolelo zapratať to amalgánom, ktorý vôbec netesní a všetky jeho opravy boli v štýle jak ked cestári zaplátajú dieru na ceste, že sa to ešte celé časom zväčší... potom prišla neznesitelná nárazová bolesť a časť ísť normálnemu zubárovi za hotové... než mi to dal dokopy tak to bolo možno aj trojka, radšej som to ani nepočítal... ale už je to pár rokov a odvtedy ma zuby neboleli... hlavný problém boli osmičky ktoré rástli diagonálne smerom na sedmičku, spravila sa tam kapsa so zápalom... keď mi trhali jednu takúto neprerezanú osmičku + jednu hore prerezanú tak to bolo aj 500 tušim... ale bolo to tak kvalitne spravené, že ma to následne ani nebolelo ... paradoxné na tom je, že ten starý zubár je stále ešte vychytený a sú ľudia čo si ho pochvalujú
Tiež som mal dve spodné vyrastené kolmo na 7mičky a neprerezané. Našťastie tie môj zubár zachytil dosť skoro, takže ma len poslal na chirurgiu, kde šli postupne von bez komplikácií.
Vrchné len krivé ale prerezané vydriapal on a odvtedy mám s osmičkami pokoj 😂.
Druhy sice nebol zapaleny ani nebolel ale bol tie len pozostatok a tak navrhli ci uz neurobit aj ten ked uz som tu a aby som tam nesiel za tyzden alebo za mesiac s rovnakym problemom.
alebo aby si náhodou nešiel k inému zubarovi - nechat 200 euro
Ano aj to, ale ked uz som bol taky rozm...dany tak uz som povedal ze ok. Ale to som este nevedel cenu. Mi povedala az potom ked som mal 2 injekcie v hlave. 😁
Strašné múdro... A keď Ti zuby odrovná niečo iné? Po liečbe svine začínajúcej na písmeno r mám väčšinu zubov post mortem... Momentálne som s "rekonštrukciou" na čísle 7 000,- a to ešte nevidíme svetlo na konci tunela...
Mrzi ma, ked si nadobudol dojem, ze generalizujem. Myslim, ze do mojej kategorie nespada nic z toho, co ti zuby vyprevadi bez tvojho pricinenia, ako rakovina, agresivna liecba, alebo ti ich niekto len proste vykope.
Aj tebe to vravela moja mama? To sa potom necudujem, ze si tolko caloval u zubara. Ani u mna s tym zial velmi nepochodila. Az zubarka ma naucila ako umyvat poriadne zuby. Co uz. Taky švet. Neška ši tu, jutre ši tu zaš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rovnaký problém som mal tiež "dedinský masár" v štýle prehliadka bez rontgenu, máš to dobré dojdi na rok... také niečo ako výchova k správnej hygiene, alebo že by ju tam robili nula bodov, vrtať tak aby to čo najviac bolelo zapratať to amalgánom, ktorý vôbec netesní a všetky jeho opravy boli v štýle jak ked cestári zaplátajú dieru na ceste, že sa to ešte celé časom zväčší... potom prišla neznesitelná nárazová bolesť a časť ísť normálnemu zubárovi za hotové... než mi to dal dokopy tak to bolo možno aj trojka, radšej som to ani nepočítal... ale už je to pár rokov a odvtedy ma zuby neboleli... hlavný problém boli osmičky ktoré rástli diagonálne smerom na sedmičku, spravila sa tam kapsa so zápalom... keď mi trhali jednu takúto neprerezanú osmičku + jednu hore prerezanú tak to bolo aj 500 tušim... ale bolo to tak kvalitne spravené, že ma to následne ani nebolelo ... paradoxné na tom je, že ten starý zubár je stále ešte vychytený a sú ľudia čo si ho pochvalujú
Vrchné len krivé ale prerezané vydriapal on a odvtedy mám s osmičkami pokoj 😂.
este ze sme roboti vyrabani seriovo a vsetci mame uplne identicke zuby, telo, kefky, pasty aj sposob ktorym to robime. toto sa da isto porovnavat
alebo aby si náhodou nešiel k inému zubarovi - nechat 200 euro
keby si poznal mudrost nasich predkov, tak by si vedel, ze aj 3 minuty na umyvanie zubov su mytus. to vedela uz barbara pred 25 rokmi!
viac mudrosti tu
skor rozmyslam ze ci tie zimne tretry co tu na mna pozeraju v krabici z mtbikeru nepojdu nazad
Keď sa tu vedie debata aj o tých vajciach, tak pozerám, že si musel až dvakrát lokálne dostať do gulí, než si im tam omdlel a mohli operovať 😁
Nemas za co, rad som pomohol. Treba mat vzdy na pamati, ze prevencia je lepsia, ako intervencia. Ci tak nejak
Ciernu dieru nikdy nezapchaju...keby dali na ZSR aj 100 miliard aj tak by vykazovali stratu