Čo sa čuduješ Devínska ma dlhodobo problémy s drogami.To nešťastné sídlisko ktoré na zač.90 rokov postavili a nasťahoval sa tam kde kto z celej republiky.Podobné veci môžeš čakať aj na longitáli.Tieto sídliskové getá.
No vidíš lapa ja poznám devínsku ešte keď tam to špinavé sídlisko nestálo a na miesta kde dnes stojí sme sa spúšťali v zime na lyžiach.Keď išlo o drogy tak si tipnem cigánov ktorý tam veselo kšeftujú s drogami už 20 rokov.A výstavba sídliska kde sa nasťahoval naozaj kde kto mimo obce absolútna anonymita to isté ako dlhé diely ktoré sú v podstate noclahárňou pre cezpoľných.V prvej polovici 90tych rokov mala devínska naozaj veľké problémy s drogami,niektorí to neprežili a niektorí z toho vyrástli.
btw:práve som volal s rodinou z dnv a určite išlo o cigánov...
ako to ze vystrielal ich co uz..ale preco strielal aj na okolitych ludi co stym a snim nic nemali je horsie..lebo evidentne to nebol sialenec co len tak bez rozmyslu ako v naprk v usa ale mal ciel dat tu rodinu dole.
ps. neviem ci vtom vchode mi aj nebyvala babka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Yoko to už vysvetlil.
ja by som to tam tiež nepchal. Chlapec sa pýtal či by to fungovalo.
každopádne šťastie že dnes prší a je zima.. keby bolo slnko a 30° tak je sídlisko a ulice plné ludí a detí..
btw:práve som volal s rodinou z dnv a určite išlo o cigánov...
ps. neviem ci vtom vchode mi aj nebyvala babka
To je on.
Azda by sa mohol aj plutvonožec mohol čo-to vyjadriť
a večne ma dostávajú aj vyjadrenia Jaroslava Spišiaka...3-ročné dieťa má lepšie vyjadrovanie