Pravny nazor je irelevantny, narychlo som prebehol ten zakon, neviem odkial ti pravnici zobrali tu informaciu, lebo tam nic take nie je. Danovi poradcovia si casto vykladaju zakony po svojom. Niekedy aj samotni financaci
Poznamka bola o tom, ze to mohli urobit umyselne a nie preto, ze by zakon bol zlozity.
Pochybnym vykladom zakona prispievaju aj sudcovia a prokuratory a to je este vacsi problem.
Mali by aktualizovat odporucania pre tury. Nestaci, ze nema ist clovek sam, ale aspon jeden z nich by nemal byt truhlik. Co to pomoze ked idu viaceri a vsetci su truhlici.
co ti ja viem, mozno to vyznie kruto a drsne ale asi to bude prirodzene a ked si niekto neda povedat a trepe sa niekde kde sa to velmi pravdepodobne stane tak..
prirodzeny ubytok. cim viac takych tym menej takych. viem ze to vyznie sprosto a vela miestnych vyznavacov skialpu a zimnej turistiky ma tu znosi pod zem ale bohuzial.
EDIT: nejaka nova utilita ze sa neda editovat ani posledny prispevok?
Zákon porušiť nemuseli, ak boli v nejakom horolozeckom zväze, ale asi by si to pred ochranármi neobhájili, keď chceli ísť na širokú vežu s prihliadnutím na obtiažnosť výstupu... Z pohľadu skialpinizmu je tento koridor otvorený tusim až od 21.12...
Chodník na chatu pod rysmi nie je uzatvorený od popradského plesa, ale až od rázcestia pri zabom potoku...
ja viem ze uzavera je kvoli ochrane prirody a nie kvoli lavinam ci zlym podmienkam. tych chalanov este na poslednej chate varovali aby tam nesli a aj tak tam isli. nechapem co si chceli v hentych podmienkach dokazovat
dá sa nejak jednoducho z analýzy jazdy zaznamenanej garminom zistiť denný čas konkrétneho bodu na trase? inak povedané, že koľko bolo hodín keď som prechádzal konkrétnym miestom. ideálne cez stravu alebo GC. bol som možno posledný človek čo videl osobu ktorá je 3 mesiace nezvestná, tak by to možno niečomu pomohlo
neviem, ako na mobile, ale v compe na strave, ked prechadzas kurzorom po profile trasy, tak hore ukazuje cas od zaciatku aktivity a v mape vidis pohybujuci sa bod na trase...takze vies urcit, v akom case si bol na danom mieste...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poznamka bola o tom, ze to mohli urobit umyselne a nie preto, ze by zakon bol zlozity.
Pochybnym vykladom zakona prispievaju aj sudcovia a prokuratory a to je este vacsi problem.
lebo nemate vytah
prirodzeny ubytok. cim viac takych tym menej takych. viem ze to vyznie sprosto a vela miestnych vyznavacov skialpu a zimnej turistiky ma tu znosi pod zem ale bohuzial.
EDIT: nejaka nova utilita ze sa neda editovat ani posledny prispevok?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Inak na chate sa k nim este pridal jeden ale ten to otocil.
https://www.facebook.com/groups/752302528865131/posts/1336869497075095/
Chodník na chatu pod rysmi nie je uzatvorený od popradského plesa, ale až od rázcestia pri zabom potoku...
Presne tak, len suvislost medzi lavinou a ochranou prirody mi unika.