Za 15 rokon na orange optike som ziadne datove obmedzenie nemal 😅 presiel som si zaciatocnym 100/100 nasledne 300/100 potom 600/300 a teraz som skoncil na dedine kde nieje mozne pripojit sa ani na vdsl 🤣🙈🙈 to je doslovne peklo zvykat si na 15/5 cez lte sim kartu 😢 ale buduci rok nam sem fuknu opticku linku konecne (rychlost taka klasicky obmedzena lokalnym dodavatelom na 100/10 ale aspon to bude stabilne a na domace pouzitie to bude postavujuce)
Na stahovanie a upload vacsich veci budem nadalej pouzivat robotny net 900/950
Nemajte mi to za slovickarenie, ale medzi "optika vzduchom" a "opticky kabel vzduchom" vidim sakra rozdiel. To druhe je natahane uz aj v Sarisskych Bohdanovciach.
Ked mi orange len tak v strede viazanosti zdvihol cenu, dal som im papa a uz nikdy viac. Ale najma preto, ze im trochu vidim do taniera a ten pristup k zakaznikom je velmi zly. Mozno nejaki garazovi poskytovatelia su este horsi, ale z velkych u mna orange jednoznacne "vedie". Co sa vypadkov tyka, nejake boli, ale nic hrozne
Antik tu optiku nema. A Orange je rozhodne lepsia volba ako UPC. Ja s nimi nemam ziadne problemy, takze nemam dovod menit. Na Telekom som alergicky z cias dialupu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na stahovanie a upload vacsich veci budem nadalej pouzivat robotny net 900/950
Som zvedavy na rozuzlenie.
Som zvedavy na rozuzlenie.
moze to byt poslovenceny airFiber od Ubiquiti
https://www.netwifiworks.com/AirFiber.asp