By som sa ho pokojne opytal, preco by som mu ako policajtovi mal dat zlavu. Take, ze vsade davaju, nie je argument.
vysluhovy dochodok a skorsi odchod do neho... kadejake vsimne a neviem co.
maju urcite dost €€€....trt makovy, keb nezapaltis cent na daniach tak uz ich tam mas nastupenych....
Konkrétne neporadím, ale v rámci MT nie sú nejaké obrovské cenové rozdiely medzi rôznymi lokalitami. Priprav sa ale, že väčšina bytového fondu sú dosť staré paneláky, lebo moc nového sa tu nestavia. Sme malé mesto, takže na výbere lokality až tak nezáleží v podstate je všade blízko. Kedysi bývali napr. Košúty 2 alebo Záturčie nie moc dobré sídliská, ale v dnešnej dobe si myslím, že to tu je všade celkom OK a ani jedna lokalita okrem Bambusiek, kde bývajú neprispôsobiví občania nie je nejaký prúser.
Celkom dobrá alternatíva vie byť aj dom v niektorej okolitej dedine. Do niektorých z nich dokonca chodí mestská doprava.
To je zhruba asi tak všetko, ak máš nejaké konkrétne otázky tak napíš a skúsim poradiť ak budem vedieť. Inak celkom zaujímavé, že niekto z BA príde do MT. Skôr to je naopak a MT sa postupne vyľudňuje na úkor okolitých dedín a väčších miest. Pomaly začínajú seriózne obavy čo bude keď klesneme pod 50k a z toho vyplývajúce nižšie dotácie atď.
volodaj Poznam jeden pripad stahovania z BA do MT, druhy z BA kusok za ZA a treti ma blizko so stahovanim do cca Rajeckej doliny. Ani jeden nema problem s kupou nehnutelnosti v BA.
Pocovidova doba priniesla vacsiu flexibilitu do pracovnych vztahov.
Rozmýšľal som že na dlhší cyklovýlet by som si na cieľové miesto poslal civilné oblečenie a hyg.veci...cez packetu do ich boxu...a naspäť tiež cez packetu... blbý nápad?
je to zároveň aj určitý druh motivácie že niekam musiš dojsť za každú jedno či dostaneš hladáka alebo budeš mať nehodu, ... kedže v cieli máš trenky, ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vysluhovy dochodok a skorsi odchod do neho... kadejake vsimne a neviem co.
maju urcite dost €€€....trt makovy, keb nezapaltis cent na daniach tak uz ich tam mas nastupenych....
Celkom dobrá alternatíva vie byť aj dom v niektorej okolitej dedine. Do niektorých z nich dokonca chodí mestská doprava.
To je zhruba asi tak všetko, ak máš nejaké konkrétne otázky tak napíš a skúsim poradiť ak budem vedieť. Inak celkom zaujímavé, že niekto z BA príde do MT. Skôr to je naopak a MT sa postupne vyľudňuje na úkor okolitých dedín a väčších miest. Pomaly začínajú seriózne obavy čo bude keď klesneme pod 50k a z toho vyplývajúce nižšie dotácie atď.
https://myturiec.sme.sk/c/22971648/martin-sa-postupne-vyludnuje.html
Pocovidova doba priniesla vacsiu flexibilitu do pracovnych vztahov.
Ale, no... prečo by s nedalo? Ak nezájdeš do ZOO, tak vždy napočítaš nulu