Dostal som návrh, že 55€ + krabica na bajk... Toto sa mi ale nechce absolvovať, lebo som nezlietaný. Budem mať čo robiť aby som vôbec nastúpil do lietadla sám, nie ešte batožinu.
Mobil riešiť nejdem, niesom umelec a dokonca som dostal pochvalu, že robím perfektné fotky ? záleží kto sa na ne pozerá ?
Ináč pred vianocami by mohli byť staré bicykle na predaj, nie?
Ja som v februári prvýkrát letel do Anglicka s bikom, bez problémov. S letenkami mi pomohla sesternica, ktorá tam býva. Letel som RyanAirom, deň pred odletom sa spravil online check-in. Potom na letisku som na check-ine iba ukázal boardingpass, doklady a odovzdal zabalený bike. Po prílete iba kontrola dokladov a za chvíľu bol bike na páse na batožinu.
Okej, ja som z tých, pre ktorých je problém všetko. Takže ja zatiaľ chcem letieť sám. Keď k tomu pripočítam starosti ako dostať bajk zo Slovenska do Bruselu tak to za to snáď ani nestojí. A vraj Brusel a Barcelona je trochu väčšie letisko ako Bratislava...
podla mna to corsair zbytocne aj riesis. Si ako MCGyver v hocijakej situacii, a v Barcelone je bajkov ako nakadene, tzn. len nekup corku, alebo nech Ti na to nepridu a si za vodou... Podla mna chces drevo do lesa nosit
Inak tie cyklocesty v tom meste... doteraz mi srdce place. Nadhera
V Poprade to bolo tiez fajne citit. Stolicka na kolieskach sa podomnou hybala ja ze ma niekto zo zadu drga kuknem za seba a oblecenie na susiaku sa hybalo zo strany na stranu ako by fukal vietor.
Ako sa dostať k bicyklu? Ani na Slovensku neviem. Nieto ešte v krajine, kde mi je reč cudzia. Prvého cigoša alebo fetky sa spýtať, to by bol najlacnejší bajk a zároveň najdrahší.
A čo tak si ho ukradnúť sám? Toto už teraz je výborný trip aj keď o ňom nič nevieme. Zajtra skús čmajznúť deodorant v drogiške, uvidíš ako ti to pojde a možno sa ti to zapáči.
Inac k tym deodorantom,..doterazsom si robil žarty z reklam, kde sa predhanali,ze vydrzi 48 ci az 72 hodin, take pouzitie si nevelmi dokazem predstavit, a tu mi jeden znamy (anti)cyklista vysvetluje, ako je potenie iba vymysel/fama/vyhovorka a treba prist do prace bajkom a bez sprchy sa len prezliecť (ak vobec) a nadeodorantovat;) a rokovat s oblekovymi riaditeľmi...
corsair v totalnom centre mas pozicovne, sice su to zvacsa tie "holandske" damske, ale uplne bez problemov. A ked len na kratke vylety, tak si uplne zahojeny...
Mozno sa system casom zmenil na styl zdielanych tj. appky, pred casom sa to len rozbiehalo, ale si myslim, ze teraz to bude celkom masivne a pre teba total idealne. Nechas kde chces, vezmes, kde chces
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mobil riešiť nejdem, niesom umelec a dokonca som dostal pochvalu, že robím perfektné fotky ? záleží kto sa na ne pozerá ?
Ináč pred vianocami by mohli byť staré bicykle na predaj, nie?
Ja som v februári prvýkrát letel do Anglicka s bikom, bez problémov. S letenkami mi pomohla sesternica, ktorá tam býva. Letel som RyanAirom, deň pred odletom sa spravil online check-in. Potom na letisku som na check-ine iba ukázal boardingpass, doklady a odovzdal zabalený bike. Po prílete iba kontrola dokladov a za chvíľu bol bike na páse na batožinu.
Inak tie cyklocesty v tom meste... doteraz mi srdce place. Nadhera
edit: epicentrum Kvakovce , magnituda 5.08, tak to je nieco nove. Domasa ? what ?
Pomaly kazde letisko je vacsie ako to Bratislavske 🤣
https://www.barcelona-life.com/barcelona/bike-rentals
https://www.bicing.barcelona/es
Mozno sa system casom zmenil na styl zdielanych tj. appky, pred casom sa to len rozbiehalo, ale si myslim, ze teraz to bude celkom masivne a pre teba total idealne. Nechas kde chces, vezmes, kde chces