Keď o nich vieš, tak nemal by si informovať políciu, aby konala? Ak niečo urobia, budeš mať čisté svedomie?
A ujasni si trocha termíny, bo máš v tom trocha guláš 😉
peter120to aj ty si taky naivnucky,ze 24rocny clovek si nemoze zarobit v zahranici na brigadach €,aby si mohol kupit sportove zbrane? bladerunner ja tu nie som od toho,aby som posudzoval,kto je psychopat,alebo nie.Moj nazor,ze kazdy jeden clovek je psychopat.Gulas v tom mas jedine ty sam.v cz maju ten zakon diametralne iny ako u nas
Myslím, že každý, kto čo i len raz pričuchol k Zákonu o strelných zbraniach a strelive, vidí, kto má v tom guláš 😉
Ozrejmi si pojmy, čo je to držanie zbrane, nosenie, ....
že "prenos"🤣🤣🤣
Podľa tejto vyhlášky sa každý držiteľ strelnej zbrane bude musieť aspoň raz za život podrobiť vyšetreniu u klinického psychológa. Periodické psychotesty každých desať rokov čakajú na tých, ktorí majú právo nosiť zbraň – športoví strelci, pracovníci SBS či príslušníci policajného zboru.
Cele zle.
Prijde mi absurdny nepomer ze sofer kamionista musi chodit na prehliadky kazdych 5r. A nejaky poloblazon s uchylkou v zbraniach sa na kontrole ukaze len raz za zivot, alebo 10 rokov...
bladerunner je to uplne legitimne porovnanie profisofer vs drzitel zbrane.
Kedysi som zazil kkta ktory si odhrnul kabat a ukazal zbran..
Lebo chcel predviest tovar na predajni pred zaverecnou, a my sme neboli ochotni..
Takto sa sprava mentalne vyrovnany a sposobily clovek? Predpokladam legalna drzba..
V tomto bananistane, odbornych posudkov naserem plny kybel a k tomu dam razitko zo zemaku...
Student mal 7 strelnych zbrani v legalnej drzbe a nikoho z policie to zrejme nezaujimalo. Uz toto je prva systemova chyba.
neni to jednoduché, držiteľov x strelných zbraní je y ale psychopatom z nich sa stane až ten komu rupne v bedni až natolko že tou zbraňou niekoho zabije a teraz bud mudry a povedz dopredu kto z týchto y legálnych aj nelegálnych držiteľov prekročí hranicu a stane sa zbraňovým psychopatom, kto sa naň prekročením tejto hranice premení z nadaného študenta, zo šíriteľa poplašnej správy, ... jediná systémová chyba je že je y legálnych aj nelegálnych držiteľov x strelných zbraní
To mi pripomenulo, ako účastník na nultom ročníku kráľovského maratónu pár metrov za Spišským hradom, som zastal pri pokazenom bajku - tuším to bol Ramolam a znitoval som mu roztrhnutú reťaz.
Miestny chlapec si to všimol a opýtal sa ma, ty si pretekár ?
ja hovorím, no pretekár asi zrovna nie.
odpoveď bola - máš čislo, tak si pretekár
počkal si na mňa v cieli, kde ma čakalo 5 detských bicyklov s roztrhnutými reťazami
samozrejme som ich znitoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel som tym povedat, ze nikto nemohol mat ani nejmensiu šancu predpovedat kde bude, nie ze spravily chybu.
A ujasni si trocha termíny, bo máš v tom trocha guláš 😉
asi to nebude ako airsoft, ze za 5 korun
bladerunner ja tu nie som od toho,aby som posudzoval,kto je psychopat,alebo nie.Moj nazor,ze kazdy jeden clovek je psychopat.Gulas v tom mas jedine ty sam.v cz maju ten zakon diametralne iny ako u nas
Ozrejmi si pojmy, čo je to držanie zbrane, nosenie, ....
že "prenos"🤣🤣🤣
Cele zle.
Prijde mi absurdny nepomer ze sofer kamionista musi chodit na prehliadky kazdych 5r.
A nejaky poloblazon s uchylkou v zbraniach sa na kontrole ukaze len raz za zivot, alebo 10 rokov...
asi to nebude ako airsoft, ze za 5 korun
Mas pocit ze kupit si zbran je nejake drahe?🤣 ak niekto chce tak si zbrane nakupi vcelku lahko
Taky glock luger 9mm ta vyjde do 600€… to je nic 😅
Automaticku CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE kupis do 1500€…
To je jeden mesacny plat… co to je? Ak sa najde idiot ktoremu rupne v bedni tak fakt nebude mat problem si zadovazit zbran aku chce…
Kedysi som zazil kkta ktory si odhrnul kabat a ukazal zbran..
Lebo chcel predviest tovar na predajni pred zaverecnou, a my sme neboli ochotni..
Takto sa sprava mentalne vyrovnany a sposobily clovek? Predpokladam legalna drzba..
V tomto bananistane, odbornych posudkov naserem plny kybel a k tomu dam razitko zo zemaku...
A nechal si sa riadne uniesť
neni to jednoduché, držiteľov x strelných zbraní je y ale psychopatom z nich sa stane až ten komu rupne v bedni až natolko že tou zbraňou niekoho zabije a teraz bud mudry a povedz dopredu kto z týchto y legálnych aj nelegálnych držiteľov prekročí hranicu a stane sa zbraňovým psychopatom, kto sa naň prekročením tejto hranice premení z nadaného študenta, zo šíriteľa poplašnej správy, ... jediná systémová chyba je že je y legálnych aj nelegálnych držiteľov x strelných zbraní
https://youtu.be/tgUC0zyu4p0?si=KwREs4eYSJ9wWZp3
dakujem Izzy68 za odpoved k veci.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1995790.html#p1995790
môže spojiť výjazd s malou pomocou niekomu kto to potrebuje
Miestny chlapec si to všimol a opýtal sa ma, ty si pretekár ?
ja hovorím, no pretekár asi zrovna nie.
odpoveď bola - máš čislo, tak si pretekár
počkal si na mňa v cieli, kde ma čakalo 5 detských bicyklov s roztrhnutými reťazami
samozrejme som ich znitoval
https://www.mtbiker.sk/forum/post1995790.html#p1995790
môže spojiť výjazd s malou pomocou niekomu kto to potrebuje
Mám pocit, že len niekto chce vedieť čo má očakávať ale reťaz v poriadku nepotrebuje.