je to fajn zabava a navstivis miesta kde by ta inak vobec nenapadlo ist.
To je práve vec, ktorej sa chcem nepoužívaním Stravy a podobných aplikácií vyhnúť
Platí síce, že nikdy nehovor nikdy, no momentálne by som dosť rád ostal pri tom, že sa vozím pre radosť a nie pre naháňanie čísel, štvorčekov, selfíčiek na vrcholoch stúpaní a podobne... copyrightecmtb-uploads-bucket.s3.dualstack.us-east-2.amazonaws.com ecmtb-uploads-bucket.s3.dualstack.us-east-2.amazonaws.com
zvlastne - mne strava pomaha pri planovani, skvely archiv, daky negativny vplyv som nezaznamenal. neviem preco si niekto mysli ze reg. na daku soc siet sa automaticky zacne chovat ako ostatni jej pouzivatelia. vzdy som si vybral funkcie danej soc. siete ktore su pre mna prospesne a ostatne ignorujem.
zvlastne - mne strava pomaha pri planovani, skvely archiv, daky negativny vplyv som nezaznamenal. neviem preco si niekto mysli ze reg. na daku soc siet sa automaticky zacne chovat ako ostatni jej pouzivatelia. vzdy som si vybral funkcie danej soc. siete ktore su pre mna prospesne a ostatne ignorujem.
V zásade súhlasím. Považujem sociálne siete za nástroj, ktorý má slúžiť mojim potrebám. Ale nie je tu čiernobielo, takže si pod určitým vplyvom komunity. Myslím, že podvedome a aj vedome ťa to ovplyvňuje.
Aj medzi cestou autom a verejným autobusom predpokladám rozdiel v správaní - je to predsa verejný priestor. Niekoho to ovplyvní viac, iného menej....
ano ale je to ako - nekupim si auto, lebo budem vsade jazdit autom a len priberiem. pritom si to auto mozes kupit a ist do prace na nom ked leje. ale ked je pekne ides na bicykli.
Áno, to by som bral tak, že si ten dopravný prostriedok vyberiem slobodne a nezávisle podľa potreby.
Ja som myslel iné, že keď si vyberiem autobus, tak sa logicky budem správať tak, že na mňa komunita hľadí - určite si nahlas neprdnem, čo sám v aute urobiť môžem.
Takže ako užívateľ stravy budem držať moje aktivity a informácie ako viac menej verejné. No a jedinci so slabším sebavedomím možno skĺznu k strášľovaniu. Alebo sa na trati nebudú kochať výhľadom, aby si nepokazili priemerku...
Presne tak, nie je to čiernobiele a ani o tom nikoho nepresviedčam. Akurát v mojom prípade tam momentálne prevládajú tie tmavšie odtiene nad tými svetlejšími, i.e. plánovanie výjazdov ani archív by som nevyužil, zato by som sa tam takmer s istotou naháňal za číslami a achievmentami... A z toho by som mal stres, čo nechcem. Takže nikdy nehovor nikdy, ale momentálne si to svoje jazdenie bez akýchkoľvek meracích prístrojov (teda s výnimkou analógových hodiniek na zápästí) dosť užívam.
A takisto rozhodne nechcem tvrdiť, že naháňanie štvorčekov v mape je niečo zlé. Ak to niekoho baví, nech sa páči. Akurát sám v tom momentálne zmysel nevidím a preto si (nielen) kvôli tomu Strava konto zakladať nechcem.
zato by som sa tam takmer s istotou naháňal za číslami a achievmentami... A z toho by som mal stres, čo nechcem.
Možno časom budeš vedieť pozerať na záznam Stravy tak, že nevnímaš achievmenty. Pozrel som si tvoj profil. Môj vek je temer dvojnásobný, takže tieto parametre ma netrápia. Verím, že v šesťdesiatke nebudú ani teba.
V číslach si pozriem vzdialenosť a výškové metre. Čas a priemerku neriešim. Nie som pretekár. Na konci sezóny si poviem, že to mohlo byť lepšie a nasledujúci rok to zas bude menej
Jop, tiez som tam, ale mam vsetko mute, takze sa nikomu neukazuju moje jazdy v Dashboarde, a ak ich chce vidiet, musi do mojho profilu.
Tym padom mam klud od kudos 😅 a jazdim si sam pre seba. Ked som zacina so Stravou, dost som vtedy dbal na priemerku, a bol to veru pre mna zbytocny stres. (priemerku nemam zapnutu ani na garmine pocas jazdy) Dnes sa viem hecnut aj sam, ide to nejak prirodzene samo.
Tomas11, fakt nosis na vyjazdy mechanicke hodinky? Zatial ziadny problem?
Asi som sa nepresne vyjadril. Nie mechanické, nie automatické, len "nie digitálky." Teda s ručičkami, ciferníkom a quartzovým strojčekom. Obyčajné Casio za 30,- €...
Chvíľu som síce poškuľoval aj po o niečo drahších (i keď na "hodinkové pomery" stále za prakticky ľudovú cenu) a veľmi podobne vyzerajúcich značky Luminox, no stále s quartz systémom. Ale kamoš čo má hodinky ako hobby ma od toho odhovoril, že tam za ten cenový rozdiel nedostanem prakticky nič adekvátne navyše.
Dik za odpoved. Automaticke su podmnozina mechanickych, btw. Ja som poskodil mechaniky pri hrani kalceta, pri nejakych AM/E bombach by som tiez mal vazne obavy.
Nieco ako fotoalbum jazd. Rad si obcas pozriem, co som jazdil minule roky a ked sa mi to zda fajn, tak si tu jazdu stiahnem a idem znova, alebo mierne upravim. Ja si velmi trasy okrem nasho chotara v hlave nedrzim, nemam na to dobru pamat.
Caute. Neviete kde zozeniem tieto plastove hadicky na lanka? V kazdom bikeshope sa tvaria, ze nevedia o com hovorim. Potrebujem to len na vymenu radiaceho lanka vnutri ramu. Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/foto/755492/14902_statshunters_66dec2ebb7acdjpg.html
je to fajn zabava a navstivis miesta kde by ta inak vobec nenapadlo ist.
To je práve vec, ktorej sa chcem nepoužívaním Stravy a podobných aplikácií vyhnúť
Platí síce, že nikdy nehovor nikdy, no momentálne by som dosť rád ostal pri tom, že sa vozím pre radosť a nie pre naháňanie čísel, štvorčekov, selfíčiek na vrcholoch stúpaní a podobne...
Tolko rakuskych a slovenskych dediniek co som tento rok navstivil... a este aj navstivim
Nemáte niekto link? Už v minulosti som ho chcel niekomu ukázať a nenašiel som to.
V zásade súhlasím. Považujem sociálne siete za nástroj, ktorý má slúžiť mojim potrebám. Ale nie je tu čiernobielo, takže si pod určitým vplyvom komunity. Myslím, že podvedome a aj vedome ťa to ovplyvňuje.
Aj medzi cestou autom a verejným autobusom predpokladám rozdiel v správaní - je to predsa verejný priestor. Niekoho to ovplyvní viac, iného menej....
Ja som myslel iné, že keď si vyberiem autobus, tak sa logicky budem správať tak, že na mňa komunita hľadí - určite si nahlas neprdnem, čo sám v aute urobiť môžem.
Takže ako užívateľ stravy budem držať moje aktivity a informácie ako viac menej verejné. No a jedinci so slabším sebavedomím možno skĺznu k strášľovaniu. Alebo sa na trati nebudú kochať výhľadom, aby si nepokazili priemerku...
A takisto rozhodne nechcem tvrdiť, že naháňanie štvorčekov v mape je niečo zlé. Ak to niekoho baví, nech sa páči. Akurát sám v tom momentálne zmysel nevidím a preto si (nielen) kvôli tomu Strava konto zakladať nechcem.
Možno časom budeš vedieť pozerať na záznam Stravy tak, že nevnímaš achievmenty. Pozrel som si tvoj profil. Môj vek je temer dvojnásobný, takže tieto parametre ma netrápia. Verím, že v šesťdesiatke nebudú ani teba.
V číslach si pozriem vzdialenosť a výškové metre. Čas a priemerku neriešim. Nie som pretekár. Na konci sezóny si poviem, že to mohlo byť lepšie a nasledujúci rok to zas bude menej
A možno ani do 60-ky nebudem musieť čakať, no momentálne to mám takto
Jop, tiez som tam, ale mam vsetko mute, takze sa nikomu neukazuju moje jazdy v Dashboarde, a ak ich chce vidiet, musi do mojho profilu.
Tym padom mam klud od kudos 😅 a jazdim si sam pre seba. Ked som zacina so Stravou, dost som vtedy dbal na priemerku, a bol to veru pre mna zbytocny stres. (priemerku nemam zapnutu ani na garmine pocas jazdy) Dnes sa viem hecnut aj sam, ide to nejak prirodzene samo.
Asi som sa nepresne vyjadril. Nie mechanické, nie automatické, len "nie digitálky." Teda s ručičkami, ciferníkom a quartzovým strojčekom. Obyčajné Casio za 30,- €...
Chvíľu som síce poškuľoval aj po o niečo drahších (i keď na "hodinkové pomery" stále za prakticky ľudovú cenu) a veľmi podobne vyzerajúcich značky Luminox, no stále s quartz systémom. Ale kamoš čo má hodinky ako hobby ma od toho odhovoril, že tam za ten cenový rozdiel nedostanem prakticky nič adekvátne navyše.
Nieco ako fotoalbum jazd. Rad si obcas pozriem, co som jazdil minule roky a ked sa mi to zda fajn, tak si tu jazdu stiahnem a idem znova, alebo mierne upravim. Ja si velmi trasy okrem nasho chotara v hlave nedrzim, nemam na to dobru pamat.