Jezus, to je zlozite vysvetlovanie, proste ta drbnuta gumicka na ventil nejako netesni ani po vymene. Potreboval som len dofuknut, mlieko sice zalepilo ale pomaly.
Uz som to vygooglil, nasos je po rusky takze nasoska moze byt po ukajinsky. Kedze bola pekna, tak to russka Marfusha urcite nebola.
Caute, potrebujem sa rozhodnut ci kupit iPad ale iPad PRO, pouzivat to bude tinedzerka ako all-in-one PC. Primarna aktivita bude digitalne machlenie na pro urovni [ skolske prace z vytvarnej skoly ] a sekundarna uplne vsetko od tiktokovania po nechcem vediet co. Nemam relevantnu skusenost s Apple produktami a nie je mi jasne ci je vobec potrebne zaoberat sa v tomto prostredi velkostou operacnej pamate a storage, naivne si myslim ze Apple ma veci nastavene tak, aby aj na najslabsej hw vybave veci fungovali dobre [ vyvratte mi plz ak sa mylim ]. Argumentom za PRO je zatial lepsie riesenie nabijania pera, co sa mi zda dost malo s ohladom na dvojnasobnu cenu ...
musi to byt iOS?tie pera pre Air tiez nie su v cene tusim,a su drahe:Existuje vela profi rieseni aj mimo iOSu predsa
Ale ak je ios positive,tak kup jej nejake 2ks Joyroomov k tomu Air a bude mat vystarane.
neodpoviem ti na otázku ale teda z práce mám pro a pero sa nabíja magneticky pripnuté na tele tabletu ... inak to musí byť otravné Btw to pero je neskutočne úžasná vec používam to roky aj na samsung telefónoch na rýchle poznámky
ci je vobec potrebne zaoberat sa v tomto prostredi velkostou operacnej pamate a storage, naivne si myslim ze Apple ma veci nastavene tak, aby aj na najslabsej hw vybave veci fungovali dobre.
Určite je potrebné zaoberať sa, tie najnižšie konfigurácie maju primalé úložisko a pokiaľ bude používať veľa vrstiev, aj operačnej pamäte. Špeciálne pri iPadoch je to úložisko problém, lebo vytiahnuť dáta odtiaľ von nie je úplne triviálne.
Klasický iPad má ešte starý chip (4 roky starý), Air a Pro majú už dávno M-kový. To by mal byť naozaj značný výkonnostný skok.
Ten buffer tiež potrebuješ mať aspoň na nejakej základnej slušnej úrovni. Základný iPad má 64GB, z toho ti tretinu zaberie systém (po niekoľkých updateoch kľudne aj viac). Pridaj si k tomu appky, dáta a veľmi rýchlo to zaplníš. 256GB je podľa mňa užitočné minimum.
A preto si myslim, ze sa podla vsetkeho nebude treba bat s cipom M2 triedu Air 2024 ak chce minimalizovat naklady. A to sa pise aj v recenziach o Air-ku 2024. Tak skus aj ty nieco k veci chrobacik.
ked chce niekto robit veci na profi urovni,nebude si predsa kupovat iOS,ale si kupi profesionalny hw pre grafikov.Na to su tu ine znacky,graftablety Wacom apod
ved iOS je OS na hranie - na serioznu pracu a multitasking to je absolutne nepouzitelne... ak to zariadenie ma byt od Apple, tak normalny seriozny Macbook - na iPade si moze akurat tak budovat farmu a pozerat netflix
rozpadol sa mi uplne (v kapsicke), ako-tak sa mi podla fotiek podarilo dat jednotlive kluce do poradia (snad spravne), no este mi zostava cca 10 dištancných podložiek 3 roznych hrubok, neviem to zlozit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz som to vygooglil, nasos je po rusky takze nasoska moze byt po ukajinsky. Kedze bola pekna, tak to russka Marfusha urcite nebola.
Ale ak je ios positive,tak kup jej nejake 2ks Joyroomov k tomu Air a bude mat vystarane.
Určite je potrebné zaoberať sa, tie najnižšie konfigurácie maju primalé úložisko a pokiaľ bude používať veľa vrstiev, aj operačnej pamäte. Špeciálne pri iPadoch je to úložisko problém, lebo vytiahnuť dáta odtiaľ von nie je úplne triviálne.
Klasický iPad má ešte starý chip (4 roky starý), Air a Pro majú už dávno M-kový. To by mal byť naozaj značný výkonnostný skok.
Ale ako to bude s grafickymi ulohami si nedovolim prognozovat.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/naradie/multikluce/vortex-multi-c-11-multikluc-s-nitovacom-11-funkcii-p139286.html
rozpadol sa mi uplne (v kapsicke), ako-tak sa mi podla fotiek podarilo dat jednotlive kluce do poradia (snad spravne), no este mi zostava cca 10 dištancných podložiek 3 roznych hrubok, neviem to zlozit...
Vortex MULTI C-11 multikľúč s nitovačom, 11 funkcií
9,90 €
(od ochotneho majitela by som prosil iba zopar fotiek, lepsich ako na propagacnych produktovych)