no len toto riešenie vyrieši ochranu rámu proti poškodeniu, poškrabaniu.. ale nezabráni chainsucku ako takému, takže reťaz by ti mohlo aj tak namotať a zaseknúť mezdi prevodník a plech (miesto prevodník a rám)
inak ja som moj aktuálny chainsuck vyriešil novým malým prevodníkom.. na starom mi namotávalo aj minulý týždeňkeď som bol, tak som sa nasral a hodil prichystaný nový (middleburn) a odvtedy ani ťuk..
starý prevodník ale nejak dezolátne nevypadal, a celé kluky majú najazdené asi 5k km, kolko z toho pripadá na malú placku netuším ale moc tá XTRka teda nevydržala (aspoň že stojí len necelých 500kč)
ani na XT nevydrzal dlho
tak 5k a cosi..... po maratone v raji letel do kosa velkym oblukom.... po namotani mi praskla pruzina v slatri a siel tiez do .....
pacol som tam ocelovy ..uvidime kolko vydrzi
Mňa tam zaujala táto veta v spomínaná v súvislosti so zalesňovaním:
„Musíme do toho investovať, neopravíme na úkor toho niektoré chodníky,"
Vyťažili a predali niekoľko násobne viac dreva ako mali v pláne, ale nemajú na opravu chodníkov, ktoré mimochodom sami roz.... pri ťažbe?
Vyťažili a predali niekoľko násobne viac dreva ako mali v pláne, ale nemajú na opravu chodníkov, ktoré mimochodom sami roz.... pri ťažbe?
.. no neviem ako funguje financovanie Lesnych zavodov, ale ak je to ako u obvyklych podnikoch s rozpoctom, tak asi drvivu vacsina penazi musia dat do rozpoctu, resp. zisk z predaja ide statu, a oni mozu pouzivat len peniaze pridelene v ramci rozpoctu pripadne z fondov na projekty. Rovnako ako cestari a dalsie rozpoctove organizacie. Je to uplne na hlavu postavene, ale sme na Slovensku. Ovsem, netvrdim, ze je to takto (neviem ako to je), len ze je to dost mozne ..
Netusi niekto z mokrej stvrte, kde kupim taketo plavidla? Zaklad je dobra stabilita. Najradsej by som shop v polsku alebo inej cenovo prijatelnej krajiny. Dakujem krasne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak ja som moj aktuálny chainsuck vyriešil novým malým prevodníkom.. na starom mi namotávalo aj minulý týždeňkeď som bol, tak som sa nasral a hodil prichystaný nový (middleburn) a odvtedy ani ťuk..
starý prevodník ale nejak dezolátne nevypadal, a celé kluky majú najazdené asi 5k km, kolko z toho pripadá na malú placku netuším ale moc tá XTRka teda nevydržala (aspoň že stojí len necelých 500kč)
ani na XT nevydrzal dlho
tak 5k a cosi..... po maratone v raji letel do kosa velkym oblukom.... po namotani mi praskla pruzina v slatri a siel tiez do .....
pacol som tam ocelovy ..uvidime kolko vydrzi
http://www.suncycle.sk/mtb_gripy/diely-mtb/mtb_gripy_token_tk986ga/ taketo nieco
Kupil som ESI a mam pokoj.
Vraj zalesnuju .. ale kde ?
Vraj zalesnuju .. ale kde ?
Všetko je na webe, teda na e-bay:
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=spoke+decoration&_sacat=See-All-Categories
Inak neboli by lepšie farebné ventilky ako robiť kolotočára?
http://www.inzercia.sk/inzerat-ATB5416-kanoe-otava-nove/