7-8Mbps? To asi nie. Však plný telefónny kanál bez kompresie je 64 kbps (PCM). Problém bude asi inde.
Tak to vyskusaj cez HSDPA, ktore zvlada 64 kbps lavou zadnou aj v pretazenej sieti a uvidime, ako budes spokojny s kvalitou hovoru. Ja netvrdim, ze v GSM sieti hlas zabera viac ako 64 kbps (aj ked netusim kolko realne zabera), ja som len napisal, ze sme to skusali viaceri a viackrat a zlyhalo to vzdy na sieti. Az cez WiFi to bolo naozaj stabilne a pouzitelne. Ak najdes v com je problem (ak nie v rychlosti dat), tak pls. daj vediet.
Však píšem, že problém bude niekde inde. Ja sa s tebou nehádam, ani netvrdím, že si vymýšľaš. Iba hovorím, že plný telefónny kanál bez kompresie je 64 kbps.
Ano, ale kde inde? Ved ja sa s Tebou tiez nehadam a ani to nebolo myslene ironicky - preto som aj pisal, ze ked najdes riesenie, tak daj vediet. My sme nasli jedine riesenie v pouziti WiFi.
DVA tyzdne uz na chate?? To mal predterminy daake strasne? U nas (matfyz UK) som skoncil teraz v riadnych terminoch (dva predmety na predtermine), bez vyuzitia opravnych. Z mojho okolia som praveze skoncil medzi prvymi...
Ja to pouzivam tiez tak ze sluzobny mam presmerovany na sukromny, lebo sa mi nechce vlacit dva fony. A samozrejme presmerovane hovory zo sluzobneho na sukromny su normalne uctovane. V principe je jedno na ktoreho operatora to presmerujes. Jedina vinimka kedy sa to neuctuje je VPS, alebo nejaky balik bezplatnych hovorov v danej sieti.
A naco. Za cely rok do firmy volam tak 1 X Inac po skonceni pracovnej doby plesknem dverami a o robote nechcem ani pocut. Hold u mna neplati, ze " robota sa mi stala konickom "
Ja som narážal na to presmerovanie hovorov aby si nevláčil 2 mobily a ušetril tak peniaze (i keď v tomto prípade len firme, no na druhú stranu firemné ceny hovorov budú pravdepodobne lepšie ako tvoje súčasné - takže aj sebe)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to vyskusaj cez HSDPA, ktore zvlada 64 kbps lavou zadnou aj v pretazenej sieti a uvidime, ako budes spokojny s kvalitou hovoru.
Predstav si, že hej. Ale fakt sa mi už nechce učiť
katko - však ani dnes nie je problem ak mas fon s Androidom
https://market.android.com/details?id=ls.android.nopockaj#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwibHMuYW5kcm9pZC5ub3BvY2thaiJd
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk