Osobny odber z ceskych eshopov na Slovensku zadarmo prip. za minimalnu cenu. http://www.zasilkovna.cz/
Ma niekto skusenost?
To postovne z cr je fakt na .okot
Nech uz ta cr posta skra*****
Teraz kupujem jednu vec
siet distributora ma rovnake ceny, zhruba stoji vsade rovnako
- zastupenie na SR nie je
z CR postovne 9 EUR, z GB = 1.6 GBP - toto fakt nepochopim
a samozrejme z GB to pride rychlejsie.
Teraz kupujem jednu vec
Este jedna vec, ceske shopy maju vseobecne do zahranicia, nielen SR, postovne 8 EUR +
Na druhej strane, nepozeral som ake postovne davaju slovenske shopy do zahranicia...
To su komunisticke posty, kupil som z ciech vidlu. Predavajuci zaplatil postu, no prisla dobierka + dalsich 10 € som platil ja, poplatok za dobierku a zmenarenske sluzby. SKoro som tam pult rozkusal.
Ta cina ma fascinuje, neopreny za 3€ aj postou precestuju polku zemegule, ale ked kupim z kosic ma posta drahsie vyjde...
Mozes strielat na miestach, kde neohrozis bezpecnost a zdravie osôb. Snaz sa vyhybat prave tym lesom a aj prilahlym poliam (Moze to byt revir a mohol by si porusovat zasa zakon o polovnictve a tam je to tusim priestupok a pokuta do vysky 165€, ak by ta nacapala polovna straz), tiez nestrielaj v zastavanej oblasti, skor niekde na zahradke, ktora je dalej od obydli, alebo na nejakom opustenom kamenolome, ci mieste. Skratka si vyber miesto kde je co najmensi predpoklad, ze sa tam mozu pohybovat osoby. A priprav sa aj na moznost, ze na teba nejaky dobrak zavola PMJ/PPU PZ
Code:
Držiteľ zbrane kategórie D je pri manipulácii s touto zbraňou povinný mať pri sebe doklad totožnosti a nesmie ju viditeľne nosiť alebo prepravovať;
i) pri manipulácii so zbraňou alebo strelivom podrobiť sa na výzvu príslušníka Policajného zboru orientačnej dychovej skúške, prípadne lekárskemu vyšetreniu, na účel zistenia, či pri manipulácii so zbraňou nie je pod vplyvom alkoholu alebo návykovej látky,
§ 55 zakona 190/2003
Zabezpečenie zbraní a streliva
(11) Streľba zo zbrane uvedenej v § 7 písm. b), c) a f) je zakázaná na mieste, kde môže byť ohrozený život alebo zdravie osôb alebo spôsobená škoda na majetku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.zasilkovna.cz/
Ma niekto skusenost?
Teraz kupujem jednu vec
http://www.youtube.com/watch?v=BkkjQ082dxM
Teraz kupujem jednu vec
to nieje ceska ake Sk posta kusok predrazena...
http://www.youtube.com/watch?v=BkkjQ082dxM
prave som stratil 2min svojho zivota. (ma to 3:37, ale nedopozeral som to)
presne, SK posta si inkasuje aj za zmenarenske sluzby pri prepocte CZK/€ + za dorucenie...
http://www.priceangels.com/Red-Foam-Circus-Clown-Nose-Party-Halloween-Carnival-Costume-s91501.html
? nejak mi to nie je jasne
Na druhej strane, nepozeral som ake postovne davaju slovenske shopy do zahranicia...
Ta cina ma fascinuje, neopreny za 3€ aj postou precestuju polku zemegule, ale ked kupim z kosic ma posta drahsie vyjde...
i) pri manipulácii so zbraňou alebo strelivom podrobiť sa na výzvu príslušníka Policajného zboru orientačnej dychovej skúške, prípadne lekárskemu vyšetreniu, na účel zistenia, či pri manipulácii so zbraňou nie je pod vplyvom alkoholu alebo návykovej látky,
§ 55 zakona 190/2003
Zabezpečenie zbraní a streliva
(11) Streľba zo zbrane uvedenej v § 7 písm. b), c) a f) je zakázaná na mieste, kde môže byť ohrozený život alebo zdravie osôb alebo spôsobená škoda na majetku.
Presne tomu sa chcem vyhnut. Perfektna odpoved, vdaka.
keby som vedel, ze sa da vlozit tak by som tak spravil, nabuduce