9,7kg 29 fs bike je ''heavy'' Uz len za to a u mna nalepku ''kok*t'' toho by som posadil na nejaku ocelovu ukrajinu a bicom ho do kopca do pohanal kym sa nenauci co je to tazky bike
Nejaky tip, ako napchat do Fordu Fiesta MK6 bike nastojato? Dnes som skusal a pravdepodobne musim dat dole aj rajdy, aby som vedel zavriet kufor Vzadu musim mat volne miesto pre 1 cloveka...
Miso, ja by som ti poradil zainvestovat do stresneho nosica na bike. Ten ti zostane, ajked menis auto a vo vacsine pripadov aj priecny nosic bude pouzitelny, len patky nie su vsetky kompatibilne...
Miso, ja by som ti poradil zainvestovat do stresneho nosica na bike. Ten ti zostane, ajked menis auto a vo vacsine pripadov aj priecny nosic bude pouzitelny, len patky nie su vsetky kompatibilne...
heh, vdaka, ale porebujem skor momentalne riesenie
Nejaky tip, ako napchat do Fordu Fiesta MK6 bike nastojato? Dnes som skusal a pravdepodobne musim dat dole aj rajdy, aby som vedel zavriet kufor Vzadu musim mat volne miesto pre 1 cloveka...
a vložiť rajdy/vidlicu za sklopené zadné sedačky ti nejde?
To tam sikmo musi vojst. Malo sa snazis. My sme narvali dva bajky do Seicenta so sklopenou zadnou lavicou, takze narvat jeden do Fiesty so sklopenou polovicou nemoze byt taky problem - ved to je velke auto (v porovnani so Seicentom). Staci zhodit obe kolesa, sedlo so sedlovkou a prip. odmontovat prehadzovac z pätky.
Neviete niekto, kde sa dá v okolí Žiliny ešte dnes natrhať pár pekných prútov na korbáč? Ja viem, že neskoro, ale nevydalo Pri vodnom som bol ale bieda.
Hosi, ale problem je v tom, ze okrem biku budem mat v kufri este plno batoziny, kedze cely mesiac domov nepridem a moji 2 kamosi tiez
Sikmo by sa bike vosiel, ale nemozem ho tak dat prave kvoli batozine. Rajdy ani uvolnovat nemusim, aby boli zarovno s ramom, staci vytocit, ale potom kufor nezavriem. Snazil som sa nejako dat aj rajdy s vidlicou za sedadlo, ale neslo to.
Kolesa a sedlo som mal zhodene, ked som tam bike skusal davat, kedze este som v tom aute bike neviezol. Ale aj tak vdaka za rady
...Miso, to planujes brat tolko batoziny, ako Paris Hilton??? Na mesiac ti stacia 3 tricka 2 nohavic, par ponoziek a ides!
Kazdopadne, odfot ten problem aj riesenie, nech vieme / nech sa pobavime...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
heh, vdaka, ale porebujem skor momentalne riesenie
a vložiť rajdy/vidlicu za sklopené zadné sedačky ti nejde?
Sfuknut vidlicu ?
Sikmo by sa bike vosiel, ale nemozem ho tak dat prave kvoli batozine. Rajdy ani uvolnovat nemusim, aby boli zarovno s ramom, staci vytocit, ale potom kufor nezavriem. Snazil som sa nejako dat aj rajdy s vidlicou za sedadlo, ale neslo to.
Kolesa a sedlo som mal zhodene, ked som tam bike skusal davat, kedze este som v tom aute bike neviezol. Ale aj tak vdaka za rady
Kazdopadne, odfot ten problem aj riesenie, nech vieme / nech sa pobavime...