S tým nepriamym odbočovaním je chyba v článku, alebo sa niečo zmenilo? Pred nedávnom sme to tu riešili. Mala to byť možnosť pre slabších cyklistov, ako odbočovať doľava bezpečnešie. V tomto článku sa už píše o povinnosti. Ako to teda bude? Budeme porušovať ďalší nezmyselný predpis?
No poviem pravdu, že mne tiež nie je celkom jasné, ako sa bude po novom (podľa tej vyhlášky) odpočovať vľavo. Aj keď bicyklom veľmi po ceste nechodím, ale je tu veľa cestných cyklistov a na druhej strane cyklisti sú aj poväčšinou vodiči, tak aby sa to celé neskomplikovalo.
samozrejme ze to bude chaos hlavne ked ti to budu nariadovat aby si tam takto bludil po krizovatke... staci ak dojdes tesne pred cervenou do krizovatky a pojdes sa tam akoze zaradovat a ti medzicasom dostanu zelenu... to nestihnes
astro, lto, dotm
Aj vzorce Excel zohladnuju pocetnost suboru...To moze sposobit rozdiel vo vysledku:
Funkcie STDEV a STDEVP sa pouzivaju pre kompatibilitu s Excelom 2007 a skorsimi verziami.
Od 2010 a skorsie verzie:
STDEV.P - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, ignoruje text, vyuziva n pocet vzorky
STDEV.S - vypocitava standardnu odchylku vzorky, ignoruje text, vyuziva n-1 pocetnost vzorky
STDEVA - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, ignoruje text, vyuziva n-1 pocetnost vzorky
STDEVPA - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, vratane textu a znakov, vyuziva n pocet vzorky
Neviem, kto by pouzival text namiesto cisiel, ale Excel 2010 a novsie to umoznuju.
Osobne by som zostal pri funkciach STDEV a STDEVP, kedze su rozpoznane vsetkymi verziami excelu a rozdiel je iba v pouziti pocetnosti vzorky. STDEV (n-1), STDEVP (n)
Az teraz som objavil. Pekna krajina, pekna trat dobra hudba ... v tych koncinach som dost zazil a dufam ze este aj zazijem. Ak by som sa dostal nazad do detstva chcel by som byt rusnovodicom.
Neviem, kto by pouzival text namiesto cisiel, ale Excel 2010 a novsie to umoznuju.
Množstvo bežných používateľov, ktorí namiesto naformátovania medzery medzi stovkami a tisíckami tam sami drbnú medzeru. A pre Excel je to už text a nie číslo...
nejde len o obmedzenie zberu hub, ale aj o dalsie vseobecne obmedzovanie vstupu do lesov. asi to prejde, ved vacsina parlamentu a este aj gasparovic su flintosi, ktorim to vyhovuje
nic v zlom ale toto je take slovenske ked to je zadara tak to vezmem aj keby som sa mal z toho pogrcat.
citujem z clanku:
„Neviem si predstaviť, že nájdem dvadsať hríbov a vezmem si iba tri. Veď by mi srdce puklo, keby som ich tam mal nechať,“ krúti hlavou hubár Marek (32) z Vikartoviec.
ok, aj mne je to proti srsti, ale nevytrhavaj jednu nepodstatnu vetu z kontextu.
okrem toho, aj ked sa to presadi, tak hlavni zberaci a predavaci hub cigani zostanu aj tak nepostihnuti, lebo dyskrymynacia dyk more
Je päť domov v piatich rôznych farbách. V každom z nich žije osoba inej národnosti. Každý obyvateľ domu pije iný druh nápoja, fajčí inú značku cigariet a chová iné zviera. Otázka znie: Kto chová rybičky?
Fakty:
1. Angličan žije v červenom dome.
2. Švéd chová psy.
3. Dán pije čaj.
4. Zelený dom je hneď naľavo od bieleho.
5. Obyvateľ zeleného domu pije kávu.
6. Ten, kto fajčí cigarety Pall Mall, chová vtáky.
7. Obyvateľ žltého domu fajčí cigarety Dunhill.
8. Ten, kto žije v prostrednom dome, pije mlieko.
9. Nór žije v prvom dome.
10. Ten, kto fajčí cigarety Blends, žije vedľa chovateľa mačiek.
11. Chovateľ koní žije vedľa toho, kto fajčí cigarety Dunhill.
12. Ten, kto fajčí cigarety Blue Master, pije pivo.
13. Nemec fajčí cigarety Prince.
14. Nór žije vedľa modrého domu.
15. Sused toho, kto fajčí cigarety Blends, pije vodu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tým nepriamym odbočovaním je chyba v článku, alebo sa niečo zmenilo? Pred nedávnom sme to tu riešili. Mala to byť možnosť pre slabších cyklistov, ako odbočovať doľava bezpečnešie. V tomto článku sa už píše o povinnosti. Ako to teda bude? Budeme porušovať ďalší nezmyselný predpis?
Tu by sa to mozno dalo najst...
http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=zakony/zakon&MasterID=4573
Aj vzorce Excel zohladnuju pocetnost suboru...To moze sposobit rozdiel vo vysledku:
Funkcie STDEV a STDEVP sa pouzivaju pre kompatibilitu s Excelom 2007 a skorsimi verziami.
Od 2010 a skorsie verzie:
STDEV.P - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, ignoruje text, vyuziva n pocet vzorky
STDEV.S - vypocitava standardnu odchylku vzorky, ignoruje text, vyuziva n-1 pocetnost vzorky
STDEVA - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, ignoruje text, vyuziva n-1 pocetnost vzorky
STDEVPA - vypocitava standardnu odchylku z celej populacie, vratane textu a znakov, vyuziva n pocet vzorky
Osobne by som zostal pri funkciach STDEV a STDEVP, kedze su rozpoznane vsetkymi verziami excelu a rozdiel je iba v pouziti pocetnosti vzorky. STDEV (n-1), STDEVP (n)
Množstvo bežných používateľov, ktorí namiesto naformátovania medzery medzi stovkami a tisíckami tam sami drbnú medzeru. A pre Excel je to už text a nie číslo...
http://www.cas.sk/clanok/266652/dalsi-nezmyselny-navrh-jahnatkovho-ministerstva-zakonom-chcu-obmedzit-zber-hribov.html
nejde len o obmedzenie zberu hub, ale aj o dalsie vseobecne obmedzovanie vstupu do lesov. asi to prejde, ved vacsina parlamentu a este aj gasparovic su flintosi, ktorim to vyhovuje
!! bacha, necitat ak sa nechcete dokonale nasrat
citujem z clanku:
„Neviem si predstaviť, že nájdem dvadsať hríbov a vezmem si iba tri. Veď by mi srdce puklo, keby som ich tam mal nechať,“ krúti hlavou hubár Marek (32) z Vikartoviec.
okrem toho, aj ked sa to presadi, tak hlavni zberaci a predavaci hub cigani zostanu aj tak nepostihnuti, lebo dyskrymynacia dyk more
Zadanie:
Je päť domov v piatich rôznych farbách. V každom z nich žije osoba inej národnosti. Každý obyvateľ domu pije iný druh nápoja, fajčí inú značku cigariet a chová iné zviera. Otázka znie: Kto chová rybičky?
Fakty:
1. Angličan žije v červenom dome.
2. Švéd chová psy.
3. Dán pije čaj.
4. Zelený dom je hneď naľavo od bieleho.
5. Obyvateľ zeleného domu pije kávu.
6. Ten, kto fajčí cigarety Pall Mall, chová vtáky.
7. Obyvateľ žltého domu fajčí cigarety Dunhill.
8. Ten, kto žije v prostrednom dome, pije mlieko.
9. Nór žije v prvom dome.
10. Ten, kto fajčí cigarety Blends, žije vedľa chovateľa mačiek.
11. Chovateľ koní žije vedľa toho, kto fajčí cigarety Dunhill.
12. Ten, kto fajčí cigarety Blue Master, pije pivo.
13. Nemec fajčí cigarety Prince.
14. Nór žije vedľa modrého domu.
15. Sused toho, kto fajčí cigarety Blends, pije vodu.