neviete niekto podľa akého vzorca počítajú pulzmetre spotrebu kJ/Kcal?
Accurate Calorie Burned Calculator Formula for Men(kCal):
Calorie Burned = [ (AGE_IN_YEAR x 0.2017) + (WEIGHT_IN_KILOGRAM x 0.1988)+ (HEART_BEAT_PER_MINUTE x 0.6309) - 55.0969] x DURATION_IN_MINUTE / 4.184
Accurate Calorie Burned Calculator Formula for Women(kCal):
Calorie Burned = [ (AGE_IN_YEAR x 0.074) + (WEIGHT_IN_KILOGRAM x 0.1263) + (HEART_BEAT_PER_MINUTE x 0.4472) - 20.4022] x DURATION_IN_MINUTE / 4.184
neviem či sa to tu niekde spomínalo, ale práve mi prišiel mail v ktorom má niekto záujem o moje veci na bazoši, pozdravil sa v mejli anglicky a potom písal plynule slovensky, môže to byť nejaký podvodník, alebo sa mám snažiť komunikovať ďalej? zatiaľ som odpísal na otázku ako normálnemu záujemcovi a potencionálnemu kupcovi, no ešte neodpovedal, ešte ma napadla sranda skúsim mu napísať východniarsky?
tak neurychluju len castice ,ale aj seba na bajkoch,takze aj my sa tu "urychlujeme" len v trosku prijemnejsom prostredi,ale cez zimu by take nieco bolo fajn...
Nemá niekto skúsenosť s posielaním balíka do UK? Obyčajne cez poštu to treba riešiť, alebo je výhodnejšií nejaký kuriér?
Da sa vpohode aj obyc. postou. Pripadne, ked je to nieco drahsie tak poistit (nestoji to vela naviac). Ale v tomto predvianocnom zhone nie je dobre posielat.
Pouzivam jeho vacsieho brata od MSR. Je tam keramicka vlozka s takymi malymi porikmi, ze to neprepusti bakterie. Dokonca sa to da pouzit na prefiltrovanie morskej vody na pitnu. Ta tuskova verzia sa zda byt v pohode, ale vyhoda MSR je, ze sa da priamo nasrobovat na flasu a ma vacsiu kapacitu. Problem s mojim je, ze ked ho potrebujem, nie je poruke...
Dezinfekcne tablety nepouzivam.
Ja ked som bol v gruzinsku tak som si na cistenie vody pribalil toto http://www.outdoor.sk/micropur-classic-mc-1t-dezinfekcia-vody.html
kamos sa z toho len smial ale ked mal prve sracky po vypiti necistenej vody tak hned zmenil nazor.
Ale na SR nejak nemam strach pit z pramenov, skor len stojate studnicky mi vadia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Accurate Calorie Burned Calculator Formula for Men(kCal):
Calorie Burned = [ (AGE_IN_YEAR x 0.2017) + (WEIGHT_IN_KILOGRAM x 0.1988)+ (HEART_BEAT_PER_MINUTE x 0.6309) - 55.0969] x DURATION_IN_MINUTE / 4.184
Accurate Calorie Burned Calculator Formula for Women(kCal):
Calorie Burned = [ (AGE_IN_YEAR x 0.074) + (WEIGHT_IN_KILOGRAM x 0.1263) + (HEART_BEAT_PER_MINUTE x 0.4472) - 20.4022] x DURATION_IN_MINUTE / 4.184
Inak neviem, či ich oceľové skladačky sú najvhodnejšie pri tých magnetoch, to majú spotrebu energie navyše
Da sa vpohode aj obyc. postou. Pripadne, ked je to nieco drahsie tak poistit (nestoji to vela naviac). Ale v tomto predvianocnom zhone nie je dobre posielat.
Dezinfekcne tablety nepouzivam.
http://www.outdoor.sk/micropur-classic-mc-1t-dezinfekcia-vody.html
kamos sa z toho len smial ale ked mal prve sracky po vypiti necistenej vody tak hned zmenil nazor.
Ale na SR nejak nemam strach pit z pramenov, skor len stojate studnicky mi vadia