mam problem do ruk sa mi dostalo Velo a musim suhlasit s kazdym, kto o mne povedal, ze neviem, co chcem...
tymto koncim k vyjadrovaniu sa, aky bike sa mi paci, lebo by som toto forum akosi zahltila prispevkami..
ak sa nevies rozhodnut, nechaj na ineho
ale nie, aky mas limit ? skus ho zmensit o 10% alebo si povedz ze aj tak su vsetky na 1 kopito a rozhodni sa podla vzhladu
mne napr. ucaroval GT
nehovor ze toto neni fesak : copyrightwww.cyclestore.co.uk www.cyclestore.co.uk
proste musis sama vediet co chces a nemozes to prespekulovat...
PS : drzim palce a dufam ze ta na Dubnicaku stretnem
a nejazdil si stále len hore kopcom?
no ale ak je o 0,1 mm dlhsia ako nova, tak to zas nie je zle
alebo si mohol mat pri slapani prevody, v ktorych je retaz sikmo
To nehrozi, kedze kazdy den vysvetlujem cca. tak 10tim zakaznikom ake prevody sa jazdia a ake nie... To bude asi tou strasnou silou v nohach zatial mi tam zapada len 0,75 strana meradla takze jej este nejakych tych 200-300 dam, ale aj tak ma to prekvapilo...
V suvislosti so slovom šťať (po našemu šikac) v inej teme na napadlo, aka je dolezita diakritika. Ved pri napisani stat to moze byt: štát, stáť niekde, šťať na nieco, sťať niekoho, ...
vysvetli mi niekto, ako sa na slovensku mozu zorganizovat v jeden den dva maratony? co je tu konkurencny boj alebo co? ked je tu za rok tolko maratnov kolko je, to je taky problem pre organizatorov jedneho alebo druheho maratonu, posunut datum, pripadne spravit nejaky kompromis? vrta mi to v hlave a fakt neviem, naco je to dobre...
Jedna vec (alebo 3?) ma zarazila pocas pripravy biku na Dubnicak: Nahadzujem dusu na koleso a co vidim, poskodeny ventil, dusa pusta. Co tak zrazu? Vymenil som teda za inu, pohoda. Ide sa dalej. Kolesa vycistene, namazane, nafukane, cakaju na dokoncenie zvysku biku. Dam si teda obedik, mnamky. Ako sa tak nadzgavam, pocujem pfiii, rodicia skacu ze kde to plyn unika . Nie, to sa zrazu dalsia dusa vypustila. "Kurna, po dojedeni sa na to mrknem", poviem si. Jem dalej a zrazu co nepocujem? Pfiiii! A aj druhe koleso je "na suchu". "Tak to je v prdeli, asi ma niekto nechce na maratone..." Toto sa mi este nikdy nestalo, dost ma to prekvapilo, takto z nicoho nic aby "dostali defekt" 3 duse. Pritom len stali v izbe, predtym som na nich jazdil a v pohode. Teraz aby som siel kupit niekam rychlo nove duse, kedze mam uz len nahradnu a radsej vezmem nove, tamtym uz neverim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tymto koncim k vyjadrovaniu sa, aky bike sa mi paci, lebo by som toto forum akosi zahltila prispevkami..
a zase sme na zaciatku.
A co sa ti tento raz nepozdavalo ?!?
Ten cestak?
ale nie, aky mas limit ? skus ho zmensit o 10% alebo si povedz ze aj tak su vsetky na 1 kopito a rozhodni sa podla vzhladu
mne napr. ucaroval GT
nehovor ze toto neni fesak :
proste musis sama vediet co chces a nemozes to prespekulovat...
PS : drzim palce a dufam ze ta na Dubnicaku stretnem
dobre že si pripomenul, idem pomerať
no ale ak je o 0,1 mm dlhsia ako nova, tak to zas nie je zle
Aj Tvoje wwwwwwwww je OT..
... ja len tak lebo samé od seba "sfúknuť"