Zaujimave ze pred rokom 1914 netrebalo nikomu nic, pasy proste neexistovali. Si kazdy mohol ist kam chcel a nikto sa do neho nestaral. A teraz... ze vraj sloboda
Ak to je hlinik a nebudes ho predtym pieskovat tak v pohode... Aj ked ja som moj stary hlinik aj pieskoval a drzi do dnes
Prečo by malo vadiť pieskovanie na hlinik. Ja by som ho pieskoval ako prvé. Majú aj jemnú štruktúru piesku. Skôr by som mal obavy na karbón. A ešte jedna vec. Ak maš na bike praškovu farbu na sebe , čo ty nezistíš tak že vraj je problém dávať ďalšiu práškovú farbu. Preto sa musí pieskovať alebo streknuť nejakým emailom.
Opýtaj sa radšej odborníka... post828350.html#p828350
Práškovou farbou sa vypekávajú rozvodové skrine a podobne. Neviem či je to vhodné na karbónový rám.
Kde ste vy nabrali aký karbón? Marinada má hliník, osobne by som sa toho nebál.
Teda aj keď neviem prečo chceš práškovú farbu, je to dosť hrubá vrstva. Najbližšie ti v garáži ukážem môj starý favorit. Mám ho práškovaný na čierno a neviem či by som si to dal aj na niečo iné ako na hentakú plečku spraviť. Radšej klasiku základ+vrchná+lak a hotovo.
To co si mame pod takou otazkou predstavit? Bol ukradnuty a hladas majitela? Alebo hladas niekoho, kto ma pocit, ze presne takyto bajk mu chyba ku stastiu a darujes mu ho?
Pretože predpokladám, že túto tému si pozrie viac ľudí ako tému o kradnutí bicyklov. Ale ak uznáš za vhodné môžeš to do príslušnej témy presunúť, nemám žiadne výhrady. A neviem či bol ukradnutý i keď predpoklad je vysoký; bol nájdený.
ked uz tu vravite o najdenych bajkoch bol som v MK od bieleho kriza smer somar za vcelinom v lesik,a hla sivy kelys (carbon) len tak na zemi, majitel nikde, kricali sme hukali ani nohy. najprv ze kaka niekde ne? ale nikto. tak sme ho tam nechali a isli dalej bol na red sram ked si pamatam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bodaj by to slo, chytrenko.
Ak to je hlinik a nebudes ho predtym pieskovat tak v pohode... Aj ked ja som moj stary hlinik aj pieskoval a drzi do dnes
Si trafil. Najlepšie budeš mať ak sa opýtaš tých čo striekajú ak myslíš na karbón.
Prečo by malo vadiť pieskovanie na hlinik. Ja by som ho pieskoval ako prvé. Majú aj jemnú štruktúru piesku. Skôr by som mal obavy na karbón. A ešte jedna vec. Ak maš na bike praškovu farbu na sebe , čo ty nezistíš tak že vraj je problém dávať ďalšiu práškovú farbu. Preto sa musí pieskovať alebo streknuť nejakým emailom.
Práškovou farbou sa vypekávajú rozvodové skrine a podobne. Neviem či je to vhodné na karbónový rám.
Teda aj keď neviem prečo chceš práškovú farbu, je to dosť hrubá vrstva. Najbližšie ti v garáži ukážem môj starý favorit. Mám ho práškovaný na čierno a neviem či by som si to dal aj na niečo iné ako na hentakú plečku spraviť. Radšej klasiku základ+vrchná+lak a hotovo.