Lenze w lightroome som sa konecne zorientoval stiahol som namiesto 5.5 verziu 5.2 a zase cerpam 30 dnovy trial....
Tak ano, ale proste ak sa rozhodnes nieco pouzivat, tak sa k tomu tak treba postavit. Kym mas trial, tak poskusaj aj ine programy. Vyskusaj fakt Zoner, ci ti nebude stacit, potom spominany DarkTable, dalej snad aj RawTherapee, dodavany RAW konvertor k fotaku (tu stoji za zmienku, ze v drivivej vacsine pripadov potrebujes nainstalovat aj raw code, obvykle len Adobe mava vlastne implementacie). Tusim su este nejake, jeden z nich je opensource, cena je rozna, ale proste si zvaz co a ako ti za co stoji.
Lebo postup sposobom, stiahnem si trial verziu LR, naucim sa s tym robit a potom nechcem nic ine, ale ani zaplatit, je trosku , no ..
mat na to peniaze...alebo ak by bola prijatelna cena...cca. 50€ nerobi mi problem ho kupit....ale 200€ je proste privela..ked si vezmes ze to je cela moja mesacna vyplata....
andrej25 ved preto hladam lacnejsie riesenie ako ziskat program ktory mi vyhovuje....
tiez ked najdes bajk ktory ti vyhovuje ale je pridrahy tak budes hladat to iste ale za lepsiu cenu..
prave preto ze curam len do vysky svojho platu viem ze si origo lightroom kupit nemozem.....asi nikto odtialto by neobetoval cely mesacny plat za program vsakze?
nasiel som uz jeden inzerat za 38 eur na lightroom 4,2 ..ak sa nenajde ziadna 5-kova verzia tak skocim po hentom...
Povacsine clovek komercny softver nepotrebuje - treba sa naucit podstatu a potom mu je v podstate jedno co pouziva. Samozrejme, ze rozhranie a celkove pohodlie je tiez rozhodujuce, ale skor na kazdodenen pouzitie a vtedy si kvoli usetrenym minutam tie peniaze na to najde, kedze ho to zivi.
no mne rozhranim LR brutalne sadol jednoduche na ovladanie proste super... preto hladam co najlepsiu moznost...
pozri sa na to tak...mas karbonovy cestak? mas... je to s***** nie..ale chcel si karbon tak si nasiel cenovo vyhovujuce riesenie...
to iste robim aj ja..hladam pre mna co najprijatelnejsiu moznost ako ziskat LR....a vravim nasiel som ten bazarovy..ak sa nenajde verzia 5,2 alebo 5,5 tak zoberiem tu verziu 4,2 za 38 eur a hotovo
misopetrovic : a dostal vyrobca peniaze za licenciu na pouzivanie ? Ak nie, potom vies co to je .. poznam jednu malu predajnu bajkov a obcas sa mi tam zapaci nejaky vystaveny kus, ale zatial ma nenapadlo s nim odist ... ale mam napad, ako mozes ziskat 200e na LR. Predaj fotak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ano, ale proste ak sa rozhodnes nieco pouzivat, tak sa k tomu tak treba postavit. Kym mas trial, tak poskusaj aj ine programy. Vyskusaj fakt Zoner, ci ti nebude stacit, potom spominany DarkTable, dalej snad aj RawTherapee, dodavany RAW konvertor k fotaku (tu stoji za zmienku, ze v drivivej vacsine pripadov potrebujes nainstalovat aj raw code, obvykle len Adobe mava vlastne implementacie). Tusim su este nejake, jeden z nich je opensource, cena je rozna, ale proste si zvaz co a ako ti za co stoji.
Lebo postup sposobom, stiahnem si trial verziu LR, naucim sa s tym robit a potom nechcem nic ine, ale ani zaplatit, je trosku , no ..
inak povedané: curam do výšky svojho platu
tiez ked najdes bajk ktory ti vyhovuje ale je pridrahy tak budes hladat to iste ale za lepsiu cenu..
prave preto ze curam len do vysky svojho platu viem ze si origo lightroom kupit nemozem.....asi nikto odtialto by neobetoval cely mesacny plat za program vsakze?
nasiel som uz jeden inzerat za 38 eur na lightroom 4,2 ..ak sa nenajde ziadna 5-kova verzia tak skocim po hentom...
Inac ako tak pozeram, tak darktable asi nenainstalujes, dokym nepouzivas lubovolnu linuxovu distribuciu alebo OSX
pripadne si najdi nieco tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_raster_graphics_editors
Povacsine clovek komercny softver nepotrebuje - treba sa naucit podstatu a potom mu je v podstate jedno co pouziva. Samozrejme, ze rozhranie a celkove pohodlie je tiez rozhodujuce, ale skor na kazdodenen pouzitie a vtedy si kvoli usetrenym minutam tie peniaze na to najde, kedze ho to zivi.
pozri sa na to tak...mas karbonovy cestak? mas... je to s***** nie..ale chcel si karbon tak si nasiel cenovo vyhovujuce riesenie...
to iste robim aj ja..hladam pre mna co najprijatelnejsiu moznost ako ziskat LR....a vravim nasiel som ten bazarovy..ak sa nenajde verzia 5,2 alebo 5,5 tak zoberiem tu verziu 4,2 za 38 eur a hotovo
youtube.com/watch?v=fmnABODVFl0&t=0
už raz som ti pisal aby si sa prestal "chvalit"
a divil si sa
teraz ti to opakujem