Prezídium Policajného zboru odbor dokladov a evidencií por. Ing. Juraj Solčanský tel: 0961050248
Varovanie od firmy AGEM !!!
Prosím, pošlite túto správu každému, kto má prístup k internetu. Môžete dostať na prvý pohľad neškodný e-mail s prezentáciou v Power Pointe pod názvom "Life is beautiful" ("život je krásny"). Pokiaľ ju obdržíte, za žiadnu cenu prezentáciu NEOTVÁRAJTE a okamžite ju vymažte. Pokiaľ ju otvoríte, na vašej obrazovke sa ukáže správa: "It is too late now, your life is no longer beautiful." ("Už je príliš neskoro, teraz váš život už nie je krásny").
Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu.
Toto je nový vírus, ktorý vstúpil do obehu v sobotu poobede. AOL už potvrdil, že je to vážne a že antivirové programy nie sú schopné tento vírus zničiť. Vírus bol vyrobený hackerom, ktorý si hovorí "life owner".
Prosím, pošlite túto správu všetkým vašim priateľom a požiadajte ich, aby ju čo najrýchlejšie poslali ďalej.
jedna otazka k veci.ked fukate minipumpou, ako ju potom vytiahnete z ventilu? ja mam nejaku od BBB co ma 2 diery na galus/auto ventil.doteraz to slo celkom ok, ale dnes nie, neslo to vytiahnut ani za boha, skusal som to hocijak, skoncilo to dvoma odtrhnutymi autoventilmi a tlacenim domov. da sa tomu nejak pomoct? napr namazat tu pumpu alebo co s tym. nerobim si srandu, je to fakt vazna vec. a nie som ziaden babrak aby so to len tak vytrhoval z duse, fakt som to skusal ako sa len dalo, tahat, vykrutit a drzat ventil, vykyvat no nic nefungovalo.
Treba podhusťovať! Pre XC čkarov to znamená 2 atmošky, pre DH 1,5 atmošky a pre žiletkárov max.4 atmošky. hehe
Ak nejde vytiahnuť pumpa z ventilu poriadne trhni. Keď Ti zostane ventil v rukách tak si trhol trošku veľa. hehe
potom som si to otestoval ako jazdia ti co podhustuju ked som tam este mal nejaky ten tlak a zavseseny na rajdoch som siel pokial sa dalo.je to fajn pocit, asi to zacnem takto stale nepomohlo by trochu prestriekat tu suku teflonom pripadne inym mazivom? lebo prvy krat sa mi to stalo, doteraz fungovala dobre.
sice pieskovisko, ale este raz... ta gumova objimka, ktora utesnuje ventil sa prilepila na ventil po bokoch? tou aretacnou packou si tu gumu este primackol a potom fukal? a potom si packu uvolnil a guma ostala pritlacena na ventil? tu gumu by som nemazal, skontroluj, ci ta aretacna packa naozaj uvlonila tlak na gumu...
jedine zeby ta packa nefungovala.ono problem to bol aj nasadit, ale slo to nejak, je to tam dost natesno. a potom vytiahnut, no neviem kde sa to mohlo zasekovat.packa sa tvarila ze funguje.a ono sa to zaseklo na tych zavitoch co su na ventile a gume vo vnutri.
hm, nieco strasne dolezite som sa chcel spytat, len som uplne zabudol co
aha: na zadnej stavbe na mojom GT Avalanche 2.0 je taka dierka zaslepena srobikom, nieco ako tie diery na uchytenie stojana na flasu, len tu je ta diera len jedna na kazdej strane a je na zadnej stavbe. neviete co by to mohlo byt? ak sa nahodou vyjadrujem nezrozumitelne mozem dat foto.
hm, nieco strasne dolezite som sa chcel spytat, len som uplne zabudol co
aha: na zadnej stavbe na mojom GT Avalanche 2.0 je taka dierka zaslepena srobikom, nieco ako tie diery na uchytenie stojana na flasu, len tu je ta diera len jedna na kazdej strane a je na zadnej stavbe. neviete co by to mohlo byt? ak sa nahodou vyjadrujem nezrozumitelne mozem dat foto.
mal som rovnakú otázku 2 roky dozadu (ak myslíš tie isté šróbiky) a Katko ma vtedy strašne dodrbal viewtopic.php?f=2&t=12206
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prezídium Policajného zboru odbor dokladov a evidencií por. Ing. Juraj Solčanský tel: 0961050248
Varovanie od firmy AGEM !!!
Prosím, pošlite túto správu každému, kto má prístup k internetu. Môžete dostať na prvý pohľad neškodný e-mail s prezentáciou v Power Pointe pod názvom "Life is beautiful" ("život je krásny"). Pokiaľ ju obdržíte, za žiadnu cenu prezentáciu NEOTVÁRAJTE a okamžite ju vymažte. Pokiaľ ju otvoríte, na vašej obrazovke sa ukáže správa: "It is too late now, your life is no longer beautiful." ("Už je príliš neskoro, teraz váš život už nie je krásny").
Následne STRATÍTE VŠETKO vo vašom PC a osoba, ktorá vám toto zaslala, získa prístup k vášmu menu, emailu a heslu.
Toto je nový vírus, ktorý vstúpil do obehu v sobotu poobede. AOL už potvrdil, že je to vážne a že antivirové programy nie sú schopné tento vírus zničiť. Vírus bol vyrobený hackerom, ktorý si hovorí "life owner".
Prosím, pošlite túto správu všetkým vašim priateľom a požiadajte ich, aby ju čo najrýchlejšie poslali ďalej.
http://en.wikipedia.org/wiki/Life_is_beautiful_virus_hoax
netreba podhustovat a si bez problemov...
a taku packu na pumpe na uvolnenie ventilu nemas?
Ak nejde vytiahnuť pumpa z ventilu poriadne trhni. Keď Ti zostane ventil v rukách tak si trhol trošku veľa. hehe
musi to ist lahko, takze skontrolu funkciu packy, nic nemaz
a teraz moj zivotny problem... STRATIL SA MI PODPIS, pricom v panely pouzivatela ho mam ako text uvedeny (pomoc)
JAro, pises, ze si bystry chalan, tak rozober pumpu, kukni, ci packa stlaca tu gumovu objimku, ak nestlaca, tak sup do kosa...
mal som rovnakú otázku 2 roky dozadu (ak myslíš tie isté šróbiky) a Katko ma vtedy strašne dodrbal
viewtopic.php?f=2&t=12206