Najde sa tu niekto so skusenostami s aukciami na E-bay? Vliezol som do aukcie bezvyznamnej veci a zistil, ze neposielaju na Slovensko. Tak som chcel aukciu opustit. Nenasiel som sposob.
Na blacklist sa nedostanes, mozes dostat negativne hodnotenie od predavajuceho. To ti moze pritazit pri predaji, alebo pri nejakom vyjednavani s predajcami - negativne hodnotenia si vedia pozriet.
Skus kontaktovat predajcu, s nemcami sa da vacsinou dohodnut na poslani na SK. S amikmi mam horsie skusenosti v tomto.
to je divne, teraz som restartoval komp a chrome vyhlasil, ze kedze extension Nepijano nenasiel vo svojom shope, tak ho deaktivuje ach jaj, ten google je stale vacsia a vacsia sracka
Na blacklist sa nedostanes, mozes dostat negativne hodnotenie od predavajuceho. To ti moze pritazit pri predaji, alebo pri nejakom vyjednavani s predajcami - negativne hodnotenia si vedia pozriet.
Skus kontaktovat predajcu, s nemcami sa da vacsinou dohodnut na poslani na SK. S amikmi mam horsie skusenosti v tomto.
Ja ked som raz vyhral drazbu a potom som zistil ze tam je postovne hadam raz tolko co stoji ta vec tak som to nezaplatil. Boli na to 3 dni alebo tak nejak a po tych 3 dnoch mi Ebay napisal ze mam ako keby cierny bod na ucte a ze pri 3 takomto bode mi bude ucet zablokovany. Tak odvtedy radsej davam pozor ale negativny feedback som nedostal.
to je divne, teraz som restartoval komp a chrome vyhlasil, ze kedze extension Nepijano nenasiel vo svojom shope, tak ho deaktivuje ach jaj, ten google je stale vacsia a vacsia sracka
Robi to aj mne. A robil to aj predtym. Planujem sa na to pozriet. Mozno staci zmenit nejake security nastavenie a nebude to blbnut. Alebo mozno treba pouzit ten druhy sposob importu spomenuty na stranke. Zatial to mozes pouzivat tak, ze si ten crx subor nechas na ploche a vzdy po restarte Chromu, resp. len ked budes chciet citat nejaky pi-jano clanok, ho tam naimportujes nanovo. Do vypnutia Chromu to potom funguje.
iron.hide google mi ani nespominaj..... dnes vecer mi 3x dal na hlasku ze ci suhlasim aby sledoval kazdy moj krok.... a ked som ho poslal do materinej P, za 10 minut som to tam mal zas..... asi vytiahnem stary dobry prvy ericsson 628 alebo Nokiu 3110
Ahojte, mam jeden dotaz neviem kde to dat tak pisem sem. Dnes som dostal obalku kde boli 4x nalepka BIKER. Neviem preco nic som neobjednaval ani nechcel. Neviete co to ma znamenat? A trosku ma to zarazilo lebo este nic taketo sa mi nestal ale prijemne to prekvapilo. Dakujem Robo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://kinema.sk/clanok/35062/najbizarnejsi-zabijaci-filmovych-cias.htm
http://androidportal.zoznam.sk/2015/01/bratislava-oblakoch-google-maps-bratislavu-nevidno/
čo by to bola potom za aukcia
Edit: AAAA Jezus
https://github.com/ejci/nepi-jano
to je divne, teraz som restartoval komp a chrome vyhlasil, ze kedze extension Nepijano nenasiel vo svojom shope, tak ho deaktivuje
Ja ked som raz vyhral drazbu a potom som zistil ze tam je postovne hadam raz tolko co stoji ta vec tak som to nezaplatil. Boli na to 3 dni alebo tak nejak a po tych 3 dnoch mi Ebay napisal ze mam ako keby cierny bod na ucte a ze pri 3 takomto bode mi bude ucet zablokovany. Tak odvtedy radsej davam pozor ale negativny feedback som nedostal.
Robi to aj mne. A robil to aj predtym. Planujem sa na to pozriet. Mozno staci zmenit nejake security nastavenie a nebude to blbnut. Alebo mozno treba pouzit ten druhy sposob importu spomenuty na stranke. Zatial to mozes pouzivat tak, ze si ten crx subor nechas na ploche a vzdy po restarte Chromu, resp. len ked budes chciet citat nejaky pi-jano clanok, ho tam naimportujes nanovo. Do vypnutia Chromu to potom funguje.