Kačáni dnes u mňa zabodoval - akoby vykrádal moje myšlienky - http://boriskacani.blog.cz/1501/skuste-dat-pokoj
Som rád, že nie som sám, koho aktivity okolo referenda (aj za, aj proti) riadne serú - a aj na tomto fóre.
Tiež sme ich vystrihli aj dlhšie aj širšie.
A takisto rozdielne veľkosti (šírku uchytenia podľa sedla) moje SLR a Lukinove SLR je dosť rozdielne (moje je celokarbonové).
Testovaciu jazdu hádam dnes dáme síce sneží ale ako keby pršalo
iron.hide podla tej novely z 2007 je kazdy singel v lese ilegalny ak to nie je Cecko... ak by sme isli podla tohto, nedostane sa na trailheads nic... legalnych singlov je na SVK tak 10 asi
vyberam bajk pre priatelku a zapacil sa nam v jednej predajni giant stance 27,5 rocnik 2015, no co som si vsimol,nieje to klasika stvorcap, mam sa pri tomto pruzeni na giant trance obavat? obzerat radsej nieco ine alebo by to malo v poho vydrzat, nerad by som riesil ram po dvojrocnej zarucnej, tak uz nech to stoji za to
je to full 120/120 mm,aby znížili výrobné náklady,namiesto systému Maestro (ktorý je na výrobu náročnejší-drahší) je tam využitá pružnosť horných vzpier zadnej stavby (takže sa prakticky jedná o prepákovaný jednočap)-nebál by som sa toho,na hobby povozenie to bude fungovať dobre,za tú cenu je tam aj vzduchová vidlica-ale ak je to možné,skúsil by som pre istotu dohodnúť predĺženú záruku na rám,sa mi zdá,že sa to dá
prave toho pruzenia zadnej stavby sa obavam, lebo sice je to xc-cko, ale bude jazdit to co aj ja na endure, no enduro uz priatelka nechce, je to totiz o nieco drahsie a ma to aj vyssiu vahu, giant sme si boli obzriet a obom sa nam paci, len som sa chcel uistit, ci ta zadna stavba nieje hlupost, skusim to s predlzenim zaruky a ak to nepojde, tak budeme obzerat nieco ine
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som rád, že nie som sám, koho aktivity okolo referenda (aj za, aj proti) riadne serú - a aj na tomto fóre.
A takisto rozdielne veľkosti (šírku uchytenia podľa sedla) moje SLR a Lukinove SLR je dosť rozdielne (moje je celokarbonové).
Testovaciu jazdu hádam dnes dáme síce sneží ale ako keby pršalo
Kludne - máme ich dosť - kto príde ten dostane
Môže to byť zaujímavé.
a objavila sa dalsia zaujimava vec - titanovy full ram za 1200 USD
Inak ten ram vyzera super. A konecne bezudrzbovy full - ziadne opotrebovane capy. O tom snivam.