Neboj sa... Len aby bolo kde jazdiť. Veľa mi do dôchodku nechýba a ročne pribudne na tachometri 5-6 tis. km. Poznám aj starších (a o hodne!), čo ročne najazdia aj viac. Daj si do Googla napr. Laco (Ladislav) Longauer - ten najazdí ročne do 20 tis. km.
napodobne jaroslav jaslovsky z cK svaty jur.... ten uz ma 61 rokov a za rok 2014 dal cez 20k kilometrov ak si dobre pametam co minule hovoril a to je teda slusny vykon
ti lesaci nakoniec mozu aj za globalne oteplovanie!!!
inak vyborny a poucny dokument, silno odporucam pozriet a snivam, ze takyto rozumni a kompetentni ludia raz budu zastavat dolezite funkcie vo vedeni statu
roky som nemal teplotu, ale kedysi som maval velke. neznasal som na tomto zariadeni, ked to prestrelilo hodnotu 39 a islo hore, pomaly atakovalo 40. to uz som dobre psychicky nezvladal a prestal som radsej merat:)
Tiez som dlho nebol chory. Niekolko rokov. Ale z vikendu som mal nadchu a ta nocna ma cez tyzden lamala kazdym dnom viac az som mal dnes rano v praci teplotu a ledva som rozpraval. Dnes teda doktor.
Majo nie si sám . Ja už od včera, stredajšie hole mi asi nepomohli. Tiež som bol trochu prechladnutý. To chcem ísť zajtra na lyžiach na Chleb . Ešte dúfam, že to nejak pôjde ale rozhodnem sa podľa toho ako mi bude zajtra ráno.
nuz,chripka,plucne chlamydie,mykoplazmy riadne nicia ludi sezonu 2014/2015 poznam velmi vela ludi z okolia,ktori sa liecia dlhodobo uz ako ja , kolegova zena lezi uz 3ti mesiac v hagoch,kedze jej zabrali iba experimentalne lieky na mykoplazmy, cele zle
vacsie sracky ako chlamky a mykace nepoznam,hlavne ked sa spolcia spolocne s chripkou
úplne jednoducho. ja som to tiež nevedel, poradil mi to kamoš. nezahrievaj to nad žiadnym tepelným zdrojom! (zapalovač, žiarovka ....). len ho vezmi medzi ukazovak a palec a šuchaj, vytvoriš dostatočnú teplotu na to, aby sa to spojili a nepoškodilo. ja som to tak opravil minulý mesiac. predsa len nostalgia za týmto meračom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.adriabike.hr/
inak vyborny a poucny dokument, silno odporucam pozriet a snivam, ze takyto rozumni a kompetentni ludia raz budu zastavat dolezite funkcie vo vedeni statu
http://www.outdoorfilmy.sk/?strana=film&id=207
toto fakt asi len postrielat..
Edit: Pomohlo, diky
vacsie sracky ako chlamky a mykace nepoznam,hlavne ked sa spolcia spolocne s chripkou
úplne jednoducho. ja som to tiež nevedel, poradil mi to kamoš. nezahrievaj to nad žiadnym tepelným zdrojom! (zapalovač, žiarovka ....). len ho vezmi medzi ukazovak a palec a šuchaj, vytvoriš dostatočnú teplotu na to, aby sa to spojili a nepoškodilo. ja som to tak opravil minulý mesiac. predsa len nostalgia za týmto meračom
A strasne vela ludi je teraz chorych. To je asi aj tym, ze sa furt strieda mraz a plusove teploty.