ITO ITO uz ked Ta Jezus karha bolo by treba prehodnotit zivot. Nemozes si ho len tak strkat kade tade do bučka a robit bukvice par dni pred referendom.
tu sracku som cital u frajerky na vidieku, vyzeralo to ako keby to pisal niekto pripostihnuty:)
vieto v com je najvacsie umenie papeza frantu z argentiny? ze ten hajzlik vie veci tak zaobalit, ako keby nic nepovedal, ale pri tom dava jasny odkaz. aj ked na prvy pohlad sa zda dost neutralny:
"Pozdravujem slovenských pútnikov a prostredníctvom nich chcem vyjadriť moju podporu cirkvi na Slovensku, povzbudiac všetkých pokračovať v zápase na obranu rodiny, životodarnej bunky spoločnosti,"
nepovedal nic o referende.
tak ako ked ho obdivuju ateisti, aki je pokrokovy, a neviem co, ale pri tom sa im smeje ten dedusko do oci. povie napr., ze aj ateista moze mat krestansku moralku a ze moze ist do neba.
a ateista si povie, anoo, to je dobry papez. ale v skutocnosti len odkazuje moralnym ateistom, ze su len zatulane ovce a pekne skoncia v nebi, kde pochopia, ze uz davno sa mali stat katolikmi - lebo to je jedina najvacsia pravda na svete.
dalsi priklad antikoncepcia. nikdy sa k nej priamo nevyjadril, iba ocenil ludi, ,,ktori su otvoreni rodine,, . vlastne povedal, ze antikoncepcia je zla a sex bez pocatia neni nic moc,akut sa pri tom tvaril, ze vlastne nic nepovedal.
ziadny clovek nie je neomylny, zvlast ten, koho ludia za neomylneho vyhlasuju. a neverim nikomu, komu sa z titulu jeho funkcie neomylnost pripisuje.
jediné referendum ktorého sa zúčastním bude to o odluke cirkvi .. a najlepšie ešte bez riešenia finančného vyrovnania alebo auditu... proste sa k 1.1 utnú platby a hotovo, nak zbierajú do zvončeka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/40798/falosny-sused-vola-na-referendum-postavte-sa-proti-hrstke-hajzlikov-z-mesta/
vieto v com je najvacsie umenie papeza frantu z argentiny? ze ten hajzlik vie veci tak zaobalit, ako keby nic nepovedal, ale pri tom dava jasny odkaz. aj ked na prvy pohlad sa zda dost neutralny:
"Pozdravujem slovenských pútnikov a prostredníctvom nich chcem vyjadriť moju podporu cirkvi na Slovensku, povzbudiac všetkých pokračovať v zápase na obranu rodiny, životodarnej bunky spoločnosti,"
nepovedal nic o referende.
tak ako ked ho obdivuju ateisti, aki je pokrokovy, a neviem co, ale pri tom sa im smeje ten dedusko do oci. povie napr., ze aj ateista moze mat krestansku moralku a ze moze ist do neba.
a ateista si povie, anoo, to je dobry papez. ale v skutocnosti len odkazuje moralnym ateistom, ze su len zatulane ovce a pekne skoncia v nebi, kde pochopia, ze uz davno sa mali stat katolikmi - lebo to je jedina najvacsia pravda na svete.
dalsi priklad antikoncepcia. nikdy sa k nej priamo nevyjadril, iba ocenil ludi, ,,ktori su otvoreni rodine,, . vlastne povedal, ze antikoncepcia je zla a sex bez pocatia neni nic moc,akut sa pri tom tvaril, ze vlastne nic nepovedal.
ziadny clovek nie je neomylny, zvlast ten, koho ludia za neomylneho vyhlasuju. a neverim nikomu, komu sa z titulu jeho funkcie neomylnost pripisuje.